NextWorld
Üye
Hemen3310 a android 4.4.2 atmak istiyorum bi yardımcı olabilir misin![]()
![]()

Hemen3310 a android 4.4.2 atmak istiyorum bi yardımcı olabilir misin![]()
![]()

olmuyoryapamayanlar için söylerim ama şuanlık 1 model hariç yok oda ne denersek deneyelim tık yok
nasıl cwmden kurmadınmı?
Telefonunun tuşu takılı kalmış olabilir veya kurmuş old. Cwm uyumsuzdur.Merhaba size bir soru soracaktım.Yardım ederseniz sevinirim..Maxiplus 5( turkcell ) kullanıyorum.Telefonuma root attıktan sonra , cwm ile rom atmak istedim.Telefonumun sd kart 'ına rom dosyasını attım ve yüklemeye çalıştım ve hata aldım uptade aborted gibi bi yazı çıktı ve yükleyemedim.Yüklenmediğini görünce telefonu reboot işlemiyle yeniden başlattım fakat telefon her açıldığında otomatik olarak cwm ekranına giriyor ve dolayısıyla telefonum açılmıyor.Pc yle bağlantı kuramıyorum ne yapacağımı bilmiyorum bana detaylı olarak ne yapmam gerektiği hakkında bilgi verebilir misiniz?
Tel açılıyor mu?aynen kardesim evet yapiyorum ama huawai yazisinda takiliyo rom managerle de yuklitim dedim tel gore yok yani tel ismi gozukmuyo
Telefonun orjinal kendi root unu nasıl kopyalayabiliriz
Bulma işlerinden oldukça bunalmış durumdayım sen ara ben kurulumunu yazarım.Samsung Galaxy Young S6310 bu modelim için uyumlu bana rom,kernel,CWM lazım bulabilir misiniz ?
Hocam HTC One'i Internette Gordugum 10 Root Yontemini Denemis Olmama Ragmen Root'liyamadim.
Birisi Bana Yardim Ederse Bende Ona Dua Ederim. =]
Wawe android değil diye biliyorum bada olması gerek arkadaşta wawe 2 vardı o bada idi.Samsung wawe icin cwm lazim. Yanliz hafiza kartina zlage diye bir dosya atmadan yapilan birsey lazim. Cunki hafiza kartini cikatinca telefon calismiyor acilmiyor. Simdiden tesekkurler.
Telefonda bir sorun yok.Merhabalar ben android platformunda yeni bir kullanıcıyım şan elimde gm discovery var.Sağlam bi oyuncu olarak telefona Black Ops : Zombies yüklemek istedim fakat sürüm tutmuyor sanırım google playde de uygulamayı görüntüleyemiyorum bu oyunu telefonda açmamın bi yolu var mıdır

Yok hayır ondan deilHocam Kingo'yu Indirdim.
USB Debugging Moduna Aldim.
Ama Bir Turlu Telefonu Gormedi.
Telefon; 4.4 Surum.
Sanirim Kingo 4.2'yi Destekliyorr
Telefonda bir sorun yok.
Google playde seninkini oyuna editlemeyi unutmuşlardır.
Googlede ara apk sını bul telefonuna kur
ke
Telefonu rotlamak istiyorum ama başaramaz tteli bozarsam diye çekiniyorum rooladığımda yada başaramadığımda format atarak telefonu eski haline getirebilirmiyim
Yok hayır ondan deil
Görmemesinin sebebi driverdir. Pc ne Htc sinin usb driverini kurman gerek.
O zaman görür.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
apk ve data/obb ne diyorsanız dosyaları kurdum telefonu da rootladım fakat bu sefer de lisans hatası veriyor , lucky pather ile de uğraştım ama patchleyemedi
keYok hayır ondan deil
Görmemesinin sebebi driverdir. Pc ne Htc sinin usb driverini kurman gerek.
O zaman görür.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
apk ve data/obb ne diyorsanız dosyaları kurdum telefonu da rootladım fakat bu sefer de lisans hatası veriyor , lucky pather ile de uğraştım ama patchleyemedi
ke