\\Her model cihaz için rom atma veya root,cwm işlemini buradan bana sorabilirsiniz//

Sponsorlu Bağlantılar

Konudan yararlandınız mı?

• Evet

Kullanılan: 36 76.6%
  • Elbette

Kullanılan: 9 19.1%
  • Tabiki

Kullanılan: 13 27.7%

• Kullanılan toplam oy
    47
gecegor67

gecegor67

Üye
yaw ben kaç gündür orjinal recoveryden root dosyası arıyorum s3 mini için ve bu konuda buldum sandım sonra yazışmalara bakınca
S3minijbroot.zip — Яндекс.Диск
bu dosya da işe yaramıyo galiba dedim ama seko senin cihaz s3 mini degil neden deniyosun ki bu dosyayi? ben bile emin olup denemedim

Desaparecido9454

Desaparecido9454

Üye
Valla kafam iyice karıştı benim... telefonun her özelliğini yazdım ama herkes ayrı bişey diyor ne yapacağımı şaşırdım iyice

drfuchez

drfuchez

Üye
Yaw arkadas bu kadar cok ugrasdigina degmez bos bi zamanda teamdennpc ne baglansin cozsun root islemi 5 dk bi is gerekli dosyalarida bulup hazirla odinle iki dk suruyor

gecegor67

gecegor67

Üye
mutanat hiçbir yerde bulamadım bu zip rootluyo mu gerçekten? birçok cihaz icin yaptim bu yöntemi ama i8190 için sadece burada sen paylasım yapmişsın

Desaparecido9454

Desaparecido9454

Üye
Gerekli dosyaları bulsam ben yapacağım zaten. ama koskoca forum sitelerinde bu lanet olası telefon modeline uygun dosyalar yok

NextWorld

NextWorld

Üye
    Konu Sahibi
Bu işlemi nasıl yapçam bu attığın linklerde kiFarkındaysan Samsung Galaxy S3 Mini ''GT-I8200Q'' telefon benim bu modele uygun dosyalar yok koskoca sitelerde o yüzden kaynaklanıyor olabilir mi sence ?
İyi baktın mı?
Ben çok gördüm programları denedin mi?
Attıklarımın her biri ayrı ayrı root programıdır.
Kullanımı gayet açık seni yönlendiriyor zaten.
Ben olsam direk son yöntem ile yapardım .
mutanat hiçbir yerde bulamadım bu zip rootluyo mu gerçekten? birçok cihaz icin yaptim bu yöntemi ama i8190 için sadece burada sen paylasım yapmişsın

İ8190 ne epey birbirine girdi yazılarım daSonuç olarak en son linkimdeki odin ile yapın...

gecegor67

gecegor67

Üye
mutanat
yani i8190 :) bu root cwm olmadan orjinal recoveryden atılıyo mu diye sormuştum. sen de haklısın dünyanın modeli var

NextWorld

NextWorld

Üye
    Konu Sahibi
mutanat
yani i8190 :) bu root cwm olmadan orjinal recoveryden atılıyo mu diye sormuştum. sen de haklısın dünyanın modeli var

Atılmıyormuş bende öyle sanıyordum...
Ama pc kullanarak rahatlıkla odinden yapabilirsin...

gecegor67

gecegor67

Üye
aynen... Ya da cwm recoveryden yapılıyor fakat onu da odinden yapmak gerekiyor yani bütün kapılar odine çıkıyor maalesef. En azından orjinal recoveryden cwm yüklense ...
Odini çok kullandım ilk zamanlar s2 lere falan fakat son zamanlarda cok hatalı dosya var o yüzden odin dosyalarına güvenemiyorum.
Mesela galaxy ace i hiç pc ye baglamadan imeini dahi değiştirdigimi biliyorum ama odinle ölümüne çökertenleri de gördüm. Kısacası en iyi yöntem stock recovery varsa da cwm recovery bence.

NextWorld

NextWorld

Üye
    Konu Sahibi
aynen... Ya da cwm recoveryden yapılıyor fakat onu da odinden yapmak gerekiyor yani bütün kapılar odine çıkıyor maalesef. En azından orjinal recoveryden cwm yüklense ...
Odini çok kullandım ilk zamanlar s2 lere falan fakat son zamanlarda cok hatalı dosya var o yüzden odin dosyalarına güvenemiyorum.
Mesela galaxy ace i hiç pc ye baglamadan imeini dahi değiştirdigimi biliyorum ama odinle ölümüne çökertenleri de gördüm. Kısacası en iyi yöntem stock recovery varsa da cwm recovery bence.

Belkide yapılabilir aslında
Zamanın varsa denermisin?
Sd carda(hafıza kartı)
İçine Update diye bir klasör oluşturup
Zipin içindekileri bu klasöre çıkartsan bi denermisin.
Linki aldığım sitede başarılıydı.Orj. Recovery dede update var çünkü bir şekilde kullanılmak içindir o ama nasıl ???

Desaparecido9454

Desaparecido9454

Üye
Tekrar tekrar malesef diyorum ve olmuyor hiçbiri. dediğim gibi benim model yeniymiş araştırma yaptım henüz çıkmamış dosyalar... bunu yapacak birisi veya birileri yok mu bu işlerle uğraşan tanıdıklarınız... ?

gecegor67

gecegor67

Üye
Belkide yapılabilir aslında
Zamanın varsa denermisin?
Sd carda(hafıza kartı)
İçine Update diye bir klasör oluşturup
Zipin içindekileri bu klasöre çıkartsan bi denermisin.
Linki aldığım sitede başarılıydı.Orj. Recovery dede update var çünkü bir şekilde kullanılmak içindir o ama nasıl ???

ama recoveryden de zip uzantılı olmayınca nasıl flaşlanacak ki?

NextWorld

NextWorld

Üye
    Konu Sahibi
ama recoveryden de zip uzantılı olmayınca nasıl flaşlanacak ki?
İşte zaten orjinal recoveryde zipli seçenek yokki:)
Sadece apply update from sdcard diye bir cümle geçiyor.
Zip olmuyor update dosyası şeklinde görülüyor herhalde...

gecegor67

gecegor67

Üye
İşte zaten orjinal recoveryde zipli seçenek yokki:)
Sadece apply update from sdcard diye bir cümle geçiyor.
Zip olmuyor update dosyası şeklinde görülüyor herhalde...

mesela ace, s2, y, mini v.b. modellerde orjinal recoveryden apply update bölümünden zip uzantılı dosyalarla çok root yaptım ve cwm yükledim bu da ayrı bir bilmece :)
ya zaten ben denedim Signature Verification failed
installtion aborted diyor yani yanlış dosya maalesef

NextWorld

NextWorld

Üye
    Konu Sahibi
mesela ace, s2, y, mini v.b. modellerde orjinal recoveryden apply update bölümünden zip uzantılı dosyalarla çok root yaptım ve cwm yükledim bu da ayrı bir bilmece :)
ya zaten ben denedim Signature Verification failed
installtion aborted diyor yani yanlış dosya maalesef

Hayırrr yeni çaktım imzalı olmadığından yüklenmiyor.
Bu dosyalarında yüklenmesi için bir imza gerekiyor biraz araştıram...

gecegor67

gecegor67

Üye
Hayırrr yeni çaktım imzalı olmadığından yüklenmiyor.
Bu dosyalarında yüklenmesi için bir imza gerekiyor biraz araştıram...

aynen signature... ama imzadan kasıt dosyanın cwm uyumlu hazırlanmış olması ise o zaman apply update uyumlu nasıl düzenlenir.. gibi şeyler takılı kafama ve vaktim oldukça da araştırıyorum. Ayrıca mesela galaxy ace in stok recovery root zip in alt klasorleri ve dosya isimleriyle s3 mini nin cwm recovery rootunki aynı, sadece boyutları farklı artık içerigi neyse...

NextWorld

NextWorld

Üye
    Konu Sahibi
aynen dediklerinde haklısın bence.
Boyut farkıda çözünürlük ve root dosyalarından dolayı bence...

Anil-D

Anil-D

Üye
s4 sayac sıfırlama yok arkadaşlar

NextWorld

NextWorld

Üye
    Konu Sahibi
:):(

Anil-D

Anil-D

Üye
jig yada jtagle oluyor diyolar oda anakart yanma gibi bi durum var o yuzden sonsuzluk isareti diyirum

Üst Alt