\\Her model cihaz için rom atma veya root,cwm işlemini buradan bana sorabilirsiniz//

Sponsorlu Bağlantılar

Konudan yararlandınız mı?

• Evet

Kullanılan: 36 76.6%
  • Elbette

Kullanılan: 9 19.1%
  • Tabiki

Kullanılan: 13 27.7%

• Kullanılan toplam oy
    47

samnylu

Üye
hocam huawai ascend y 200 cwm bi turlu yapamadim yani cwm yukledim tel yeniden basliyo fakat yuklenmiyo ve de suan ne cwm nede telin recovery modu acilmiyo??

NextWorld

NextWorld

Üye
    Konu Sahibi
Normal de orjinal recovery açılıyomuydu?
Telefonu kapat seskısma+sesaçma+güç bas açılması lazım.
Rom manager diye bir program var onunla kur.

samnylu

Üye
aynen kardesim evet yapiyorum ama huawai yazisinda takiliyo rom managerle de yuklitim dedim tel gore yok yani tel ismi gozukmuyo

galahs

galahs

Üye
Merhaba size bir soru soracaktım.Yardım ederseniz sevinirim..Maxiplus 5( turkcell ) kullanıyorum.Telefonuma root attıktan sonra , cwm ile rom atmak istedim.Telefonumun sd kart 'ına rom dosyasını attım ve yüklemeye çalıştım ve hata aldım uptade aborted gibi bi yazı çıktı ve yükleyemedim.Yüklenmediğini görünce telefonu reboot işlemiyle yeniden başlattım fakat telefon her açıldığında otomatik olarak cwm ekranına giriyor ve dolayısıyla telefonum açılmıyor.Pc yle bağlantı kuramıyorum ne yapacağımı bilmiyorum bana detaylı olarak ne yapmam gerektiği hakkında bilgi verebilir misiniz?

NextWorld

NextWorld

Üye
    Konu Sahibi
Merhaba size bir soru soracaktım.Yardım ederseniz sevinirim..Maxiplus 5( turkcell ) kullanıyorum.Telefonuma root attıktan sonra , cwm ile rom atmak istedim.Telefonumun sd kart 'ına rom dosyasını attım ve yüklemeye çalıştım ve hata aldım uptade aborted gibi bi yazı çıktı ve yükleyemedim.Yüklenmediğini görünce telefonu reboot işlemiyle yeniden başlattım fakat telefon her açıldığında otomatik olarak cwm ekranına giriyor ve dolayısıyla telefonum açılmıyor.Pc yle bağlantı kuramıyorum ne yapacağımı bilmiyorum bana detaylı olarak ne yapmam gerektiği hakkında bilgi verebilir misiniz?
Telefonunun tuşu takılı kalmış olabilir veya kurmuş old. Cwm uyumsuzdur.

Deneyeceklerin:
Yeni bir cwm indirip ınstall.zip ten kurmak.
Yada orjinal romu bulup ınstall zipten kurman.
aynen kardesim evet yapiyorum ama huawai yazisinda takiliyo rom managerle de yuklitim dedim tel gore yok yani tel ismi gozukmuyo
Tel açılıyor mu?
Açılıyorsa recovery tools adlı programı indir bu program ile twrp kur düzelir

kfahaa

kfahaa

Üye
Telefonun orjinal kendi root unu nasıl kopyalayabiliriz

crazy_3

crazy_3

Üye
Samsung Galaxy Young S6310 bu modelim için uyumlu bana rom,kernel,CWM lazım bulabilir misiniz ?

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Hocam HTC One'i Internette Gordugum 10 Root Yontemini Denemis Olmama Ragmen Root'liyamadim.
Birisi Bana Yardim Ederse Bende Ona Dua Ederim. =]

genzu

genzu

Üye
boodlader kilidini aç (htc dev sitesinden) sonra kingo rotu bir dene

anadolulu03

Üye
Samsung wawe icin cwm lazim. Yanliz hafiza kartina zlage diye bir dosya atmadan yapilan birsey lazim. Cunki hafiza kartini cikatinca telefon calismiyor acilmiyor. Simdiden tesekkurler.

lmb33

Üye
Merhabalar ben android platformunda yeni bir kullanıcıyım şan elimde gm discovery var.Sağlam bi oyuncu olarak telefona Black Ops : Zombies yüklemek istedim fakat sürüm tutmuyor sanırım google playde de uygulamayı görüntüleyemiyorum bu oyunu telefonda açmamın bi yolu var mıdır

NextWorld

NextWorld

Üye
    Konu Sahibi
Telefonun orjinal kendi root unu nasıl kopyalayabiliriz

Cwm kur ardından backup and restoreye gir ve backup a bas.
Samsung Galaxy Young S6310 bu modelim için uyumlu bana rom,kernel,CWM lazım bulabilir misiniz ?
Bulma işlerinden oldukça bunalmış durumdayım sen ara ben kurulumunu yazarım.

Hocam HTC One'i Internette Gordugum 10 Root Yontemini Denemis Olmama Ragmen Root'liyamadim.
Birisi Bana Yardim Ederse Bende Ona Dua Ederim. =]

Kardeşim Kingoyu dene işini halleder.
Kendi sitesinden kingoyu indir. Pc ye tak.

Samsung wawe icin cwm lazim. Yanliz hafiza kartina zlage diye bir dosya atmadan yapilan birsey lazim. Cunki hafiza kartini cikatinca telefon calismiyor acilmiyor. Simdiden tesekkurler.
Wawe android değil diye biliyorum bada olması gerek arkadaşta wawe 2 vardı o bada idi.
Merhabalar ben android platformunda yeni bir kullanıcıyım şan elimde gm discovery var.Sağlam bi oyuncu olarak telefona Black Ops : Zombies yüklemek istedim fakat sürüm tutmuyor sanırım google playde de uygulamayı görüntüleyemiyorum bu oyunu telefonda açmamın bi yolu var mıdır
Telefonda bir sorun yok.
Google playde seninkini oyuna editlemeyi unutmuşlardır. :kop:
Googlede ara apk sını bul telefonuna kur

wadddd

Üye
Telefonu rotlamak istiyorum ama başaramaz tteli bozarsam diye çekiniyorum rooladığımda yada başaramadığımda format atarak telefonu eski haline getirebilirmiyim

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Hocam Kingo'yu Indirdim.
USB Debugging Moduna Aldim.
Ama Bir Turlu Telefonu Gormedi.
Telefon; 4.4 Surum.
Sanirim Kingo 4.2'yi Destekliyorr

lmb33

Üye

Telefonda bir sorun yok.
Googlede ara apk sını bul telefonuna kur[/QUOTE]

apk ve data/obb ne diyorsanız dosyaları kurdum telefonu da rootladım fakat bu sefer de lisans hatası veriyor , lucky pather ile de uğraştım ama patchleyemedi

NextWorld

NextWorld

Üye
    Konu Sahibi
Hocam Kingo'yu Indirdim.
USB Debugging Moduna Aldim.
Ama Bir Turlu Telefonu Gormedi.
Telefon; 4.4 Surum.
Sanirim Kingo 4.2'yi Destekliyorr
Yok hayır ondan deil
Görmemesinin sebebi driverdir. Pc ne Htc sinin usb driverini kurman gerek.
O zaman görür.
Telefonda bir sorun yok.
Googlede ara apk sını bul telefonuna kur

apk ve data/obb ne diyorsanız dosyaları kurdum telefonu da rootladım fakat bu sefer de lisans hatası veriyor , lucky pather ile de uğraştım ama patchleyemedi[/QUOTE]

Lisans hatası ise oyunu sızdıran yanlış paylaşmış başka yerden ara bul
Yaptığın adımlar doğru yani :oke
Telefonu rotlamak istiyorum ama başaramaz tteli bozarsam diye çekiniyorum rooladığımda yada başaramadığımda format atarak telefonu eski haline getirebilirmiyim

Öncelikle hiçbir korkun olmasın ;)
Telefonunun markasını yazarmısın?
Sende kingo ile yap derim tek tıkla.
Eski haline getirmek için orjinal yazılımı formatlaman yada kingo ile tek tıkla unroot yapman yeterlidir....

wadddd

Üye
GM discovery

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Yok hayır ondan deil
O zaman görür.

apk ve data/obb ne diyorsanız dosyaları kurdum telefonu da rootladım fakat bu sefer de lisans hatası veriyor , lucky pather ile de uğraştım ama patchleyemedi

Eski haline getirmek için orjinal yazılımı formatlaman yada kingo ile tek tıkla unroot yapman yeterlidir....[/QUOTE]

Hocam Verdigin Linkteki Driver'leri Yukledim.
Baska Linkler Bulup Ordaki Driver'lari Yukledim.
Ama Pro Gormuyorr =//
Debugging Moduda Tamam Ama Pro Gormuyorda Gormuyorrr
Yok hayır ondan deil
O zaman görür.

Eski haline getirmek için orjinal yazılımı formatlaman yada kingo ile tek tıkla unroot yapman yeterlidir....[/QUOTE]

Hocam Telefonu Sonunda Okuttum.
Debugging Moduna Aldim.
Imza Okutmayi Yes'ledim.
Root'lama Sirasinda 2 Defa Denemis Olmama Ragmen Bu Hatayi Aliyorum.
BootLoader Kilidinden bahsediyor Sanirimm .
Ne Yapmam Gerek Burada .?

Üst Alt