gecegor67
Üye
İyi baktın mı?Bu işlemi nasıl yapçam bu attığın linklerde kiFarkındaysan Samsung Galaxy S3 Mini ''GT-I8200Q'' telefon benim bu modele uygun dosyalar yok koskoca sitelerde o yüzden kaynaklanıyor olabilir mi sence ?
mutanat hiçbir yerde bulamadım bu zip rootluyo mu gerçekten? birçok cihaz icin yaptim bu yöntemi ama i8190 için sadece burada sen paylasım yapmişsın
mutanat
S3minijbroot.zip — Яндекс.Диск
yani i8190bu root cwm olmadan orjinal recoveryden atılıyo mu diye sormuştum. sen de haklısın dünyanın modeli var
aynen... Ya da cwm recoveryden yapılıyor fakat onu da odinden yapmak gerekiyor yani bütün kapılar odine çıkıyor maalesef. En azından orjinal recoveryden cwm yüklense ...
Odini çok kullandım ilk zamanlar s2 lere falan fakat son zamanlarda cok hatalı dosya var o yüzden odin dosyalarına güvenemiyorum.
Mesela galaxy ace i hiç pc ye baglamadan imeini dahi değiştirdigimi biliyorum ama odinle ölümüne çökertenleri de gördüm. Kısacası en iyi yöntem stock recovery varsa da cwm recovery bence.
Belkide yapılabilir aslında
Zamanın varsa denermisin?
Sd carda(hafıza kartı)
İçine Update diye bir klasör oluşturup
Zipin içindekileri bu klasöre çıkartsan bi denermisin.
Linki aldığım sitede başarılıydı.Orj. Recovery dede update var çünkü bir şekilde kullanılmak içindir o ama nasıl ???
İşte zaten orjinal recoveryde zipli seçenek yokkiama recoveryden de zip uzantılı olmayınca nasıl flaşlanacak ki?

İşte zaten orjinal recoveryde zipli seçenek yokki
Sadece apply update from sdcard diye bir cümle geçiyor.
Zip olmuyor update dosyası şeklinde görülüyor herhalde...

mesela ace, s2, y, mini v.b. modellerde orjinal recoveryden apply update bölümünden zip uzantılı dosyalarla çok root yaptım ve cwm yükledim bu da ayrı bir bilmece
ya zaten ben denedim Signature Verification failed
installtion aborted diyor yani yanlış dosya maalesef
Hayırrr yeni çaktım imzalı olmadığından yüklenmiyor.
Bu dosyalarında yüklenmesi için bir imza gerekiyor biraz araştıram...