bsengur93
Üye
evet kardeşim saol dedeğini yaptım o 3x gibi bişi yazıyodu onada tıkladımda mesela rotlayınca superuser gelior bunda cmw kurduguna dair bişi yokmu acaba konuyla biraz ilgilenirseniz sevinirim room yüklicemde hep geçiktiriyorum ya telefonu kırıp atıcam yenisini alıcam yada şu room işini halletmem lazımrecovery setup-clockworkmod recovery buraya gelin telefon modeli varsa seç yoksa en altta device not lister above böyle yazı gelecek onu tıkla sonra yes clockworkmod 3 tıkla ve kuruldu bu kadar
superuser geliyorsa izin verevet kardeşim saol dedeğini yaptım o 3x gibi bişi yazıyodu onada tıkladımda mesela rotlayınca superuser gelior bunda cmw kurduguna dair bişi yokmu acaba konuyla biraz ilgilenirseniz sevinirim room yüklicemde hep geçiktiriyorum ya telefonu kırıp atıcam yenisini alıcam yada şu room işini halletmem lazım
Kardeşim orjinal rom dosyasını zipin iinden çıkarıp haf. Kartına atMerhaba arkadaşlar.
Turkcellden aldığım Huawei Y200 Modeline bugun ToolBox ile ilk olarak ROOT+CWM Attım daha sonra Flash Kernel yaptm. Telefon kapandı ve açılmıyor . Flashboot Ekranında takılı kalıyor . Ne yaptıysam olmadı . Ayrıca Telefon VOL+ / Power tusuna basarak girilen boot ekranı gelmiyor .(ToolBox) u kullanmadan oncede gelmiyordu . CWM yi gerektiği gibi yüklememe rağmen
Yardım ederseniz minettar kalırım .
Android sis. Araçlarına gir çince bi uyg. Var onunla dene biGalaxy s4 4.4.2 bilgisayar kullanmadan nasıl rootlayabilirim?
Kardeş ya kingo ile yada sistem araçlarında çince bi root uyg. Var onunla yapacaksınızTrent plus gt-s7580 root detaylı lütfen yokmu internet kafede deniyor um olmuyor evde windovs8 var hangi programla ve nasıl yapılıyor detaylı yardım
Galaxy S5 aldım root nasıl yapabilirim bir yardım edebilir misiniz?
sizde aynı şekildeslm kardeş bende lg optimus l3 e 400 var buna nasıl root atarım bi yardım edermisin ve google amaçadada bulamadım
Dostum cwm yi açıp ınstall zipten romu seçiyorsun zor bi tarafı yokkiGalaxy young s5360 için stock rom atmayı anlaşılır bir sekilde anlatirsan Allah razı olsun derim.
Bir sürü yere baktım çok karışık geliyor
Dostum cwm yi açıp ınstall zipten romu seçiyorsun zor bi tarafı yokki
Farketmez.Stock rom diyorum custom değil
Odinle yapilmiyor mu
Xperia L Recovery mode nasıl girilir?
Arkadaş acemiyim..Farketmez.
Odinle yapcaksan tar veya md5 uzantılı romu pda dan seçiyorsun startlıyorsun.
Yok odin istemezsen ki bence odine gerek yok ınstall zipten seç kurulsun
Deneyerek bulabilirsin
Ses tuşları komple + güç
Ses açma +güç
Ses kısma + güç
Ses kıs/ ses aç +home(varsa) + güç
Dostum sen cwmyi bosver ozamanArkadaş acemiyim..
Biraz daha açıklar mısın.
CWM den stock rom nasıl yapılıyor ?
Hiç birşey bilmiyorum
Kardes impactor diye bi rootlayici var onunla yapabilir veya forumda sistem Araçları bölümünde Çince bir root uygulaması var onunlada yapabilirsiniz.huawei u 8185 rom ve root usta
Kardeş dediklerini yaptım ama çalışmadı maalesef. Clockworkmode yüklü değil belkide. Nasıl yüklerim? Rom manager ile denedim olmadı.Farketmez.
Odinle yapcaksan tar veya md5 uzantılı romu pda dan seçiyorsun startlıyorsun.
Yok odin istemezsen ki bence odine gerek yok ınstall zipten seç kurulsun
Deneyerek bulabilirsin
Ses tuşları komple + güç
Ses açma +güç
Ses kısma + güç
Ses kıs/ ses aç +home(varsa) + güç
Kingoroot androidSamsung Galaxy S3 Sch-İ535 Verizon
Android 4.4.2 (Stock)
Root atamiyorum yardımcı olurmusun..
denedim usta ama driver yüklüyor 3-5 defa olmuyor görmüyor cihazi driveride bende yok ne yapabilirimKingoroot android
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?