[HER MARKA] Bulamadığınız Tablet ROM'ları

Sponsorlu Bağlantılar

nerossa

nerossa

Üye
bLnmz ve hasi 'ye teşekkürler.Sorunum yersizlik iken bu sefer (custom rom attıktan sonra) bluetooth ve wifi düğmelerinin aktif olmaması sorunuyla boğuşuyorum.Defalarca custom rom ve stock rom atmama rağmen bir türlü çözülmedi.İstanbul'da olsam hemen servise götüreceğim ama sakarya geyve'deyim.Acaba (Asus memopad hd 7 ME173X) root home klasörlerinin bir yedeği alınıp upload etseniz düzelirmi?Boot recovery'den yedek almıştım onu da yüklemiyor.Yüklese belki düzelecek.Teşekkürler

tempdroid

tempdroid

Üye
Sakarya Adapazarı ndayij nolcak yani :D GALZXY TAB 3 SM-T210 icin 4.3 rom bul bulamazsın offical 4.2.2 gelmdi ztn daha

talha.mutlu5

Üye
Vestel vp10 ? 4.0.4

ReCoD

Üye
Merhaba..

Cihaz markası:Quadro

Modeli: Soft Touch 8GB 7" Beyaz Tablet

Şuan ki sürüm Android ice cream sandwich 4.1.1

Harici 3G wifi 802.11 b/gn

Orjinl romunu bulursanız memnun olurum.

Rainesto

Rainesto

Üye
SM-T210 7 inç için rom önerisi bide nasıl yükleyebilirim hiç rom atmadım

rugoz87

Üye
artes q1003 wifi root???

vipahmet

Üye
onyo powerpadduo sitesinden indirdim çok yavaş bir iki yerde buldum uymadı orjinal romunu bulursanız sevinirim.kolay gelsin

ebuhamid

Üye
selam abiciğim benim tabletim sunny SN7006 ANROİD 4.1.1nasıl yükleyeceğimide bilmiyorum.çocuklar desen kilidini yanlış girmişler açamıyorum yardımcı olursanız sevinirim saygılar daha önce bir arkadaşın vippad.ı vardı uygun rom bulup yükledim açıldı bunda sadece açma kapama tuşu var başka tuş yok

hasi

hasi

Üye
bLnmz ve hasi 'ye teşekkürler.Sorunum yersizlik iken bu sefer (custom rom attıktan sonra) bluetooth ve wifi düğmelerinin aktif olmaması sorunuyla boğuşuyorum.Defalarca custom rom ve stock rom atmama rağmen bir türlü çözülmedi.İstanbul'da olsam hemen servise götüreceğim ama sakarya geyve'deyim.Acaba (Asus memopad hd 7 ME173X) root home klasörlerinin bir yedeği alınıp upload etseniz düzelirmi?Boot recovery'den yedek almıştım onu da yüklemiyor.Yüklese belki düzelecek.Teşekkürler

Tableti (K00U) olanlar Wifi Çalışmıyorsa modules Klasörü içindeki dosyaları değiştirin.
(Tabiki Tablet Root lu olacak)

modules klasörü

modules klasörü

Eger bütün bunlarda düzelmezse Tablet garantili ise Yurtiçi kargo ya git ve ASUS Yurtiçi kargo anlaşma kodu: 271623947 nu ver ücretsiz gönderebilirsin 1 Hafta içinde (K00U_WW_user _4.2.4.28680_20131023) ROM u yükleyip gönderirler.

CWM Recovery ile ROM Yedeği almışsan.

ı indir.

1. PC de Flashtool programını açıyoruz,
Scatter_Loading butonunu tıklayarak CWM Pack klasörünün içinde bulunan "MT6589_Android_scatter_emmc" dosyasını seçiyoruz.

2. Flashtool programının üst menüsünden "Window" menüsüne girerek "Write Memory" seçiyoruz. Programın üst sekmesinde "Write Memory" kısmı aktif oluyor ve bu bölüme giriyoruz.
Open RAW Data tıklayarak yine CWM Pack klasörünün içinde bulunan "sro-unlock-sign.img" dosyasını seçiyoruz. "Memory Settings" kısmında mutlaka "EMMC" seçili olmalı.
"Write Memory komutuna tıklıyoruz" ve tabletimizi kapalı iken bilgisayara usb ile bağlıyoruz flashtool otomatik olarak yüklemeye başlıyor ve büyük yeşil bir O harfi çıkıyor. Tableti mutlaka bilgisayardan ayırıyoruz.

3. Bu sefer Download komutunu tıklayıp Tabletimiz kapalı iken pc bağladığımızda CWM Recovery atılıyor.
Yeşil O göründüğünde Tableti bilgisayardan ayırıyoruz ve CWM Recovery yüklendi.

4.Son olarak Tablet açma (Power) tuşu ile ses açma (ses +) tuşuna aynı anda basılı tutun CWM Recovery Boot ekranı gelecek.

Artık almış olduğun yedeği yükleyebilirsin.

K00U_WW_user _4.2.4.28680_20131023 ROM un MT6589_Android_scatter_emmc için değerleri.

Son düzenleme:
aslls

aslls

Üye
Qpad 7001 android 4.4.2 varmı acaba bir de twrp ile kurulum yapabilir miyim?

Mc_Opposite

Üye
casper via cta-e07-14a için 4.2.2 romu varmı acaba

kingboss67

kingboss67

Üye
codegen qbix m71b1 tablet android: 4.0.4 cihaz desteği Wifi

ReCoD

Üye
Merhaba..

Cihaz markası:Quadro
Modeli: Soft Touch 8GB 7" Beyaz Tablet

Şuan ki sürüm Android ice cream sandwich 4.1.1

Harici 3G wifi 802.11 b/gn

Orjinl romunu bulursanız memnun olurum.

• Beğen
Tepkiler: quake90

CoderayDT

Üye
K00U için yeniden düzenledim bunu indir (Çünkü K00U ile ME173X nin CACHE ve USRDATA değerleri farklı, WordPad ile açarsan görürsün)
ME173X_WW_user_4.2.4.72702_20131128 ROM unun içine at ve bunu kullan büyük ihtimalle olacak ve sonucu yaz.

bende de aynı sorun var dosyayı kurdum asus yazısında kalıyor lütfen yardım eder misin teşekkürler

nerossa

nerossa

Üye
hasi arkadaşımıza teşekkürler cevap yazdığı günden 2 gün önce söylediği yöntemle servise göndermiştim o yüzden deneme fırsatım olmadı emmc scatter dosyasını.onurer98 ,anladığım kadarıyla sen bu dosyayı kullanarak yükleme denemesi yapmışsın.Sanırım preloader yüklemesi sonrası stock rom yüklemesi olmamış gibi gözüküyor

Fantastik20

Fantastik20

Üye
stormax / T703/ 4.04 / wifi

bide tablet açılışta stormax yazısında kalıyo dördüncü beşinci deneyişte açılıyo onun için acil rom lazım

Son düzenleme:
hasi

hasi

Üye
bende de aynı sorun var dosyayı kurdum asus yazısında kalıyor lütfen yardım eder misin teşekkürler
ASUS MeMo PAD HD 7 (ME173X) Stock ROM ANLATIM
ASUS MeMo PAD HD 7 (ME173X) Stock (Orjinal) ROM - ROOT Anlatım - MaxiCep

Tableti (K00U) olanlar Wifi Çalışmıyorsa modules Klasörü içindeki dosyaları değiştirin.
(Tabiki Tablet Root lu olacak)

modules klasörü

Wifi sorunu
\ system \ lib \ modules \

Son düzenleme:

omerkeskin33

Üye
mrb vestel vp10 tablet var androıd 4.0.4 yazıyor cıhaz bılgılerınde her sey kısıtlı ınternete bıle duzgun gırmıyor buna rom yuklesek normak tablet gıbı kullanabılırmıyız caresı nedır yada hangı romu nasıl yukleyıp normal tablet gıbı kullanırız (nıye degıstıreceksın dıye soracak olan arkadaslar cıkacaktır kısıtlı oldugu ıcın ders ıcın bıle zor kullanıyor cocuk)

Son düzenleme:

sami izci

Üye
Merhaba öncelikle yardımınız için teşekkürler. kullandığım tablet Hİ-LEVEL HLV-T1001W Üretici firma yazılım güncelleme desteği vermiyor.Mevcut yazılımla da stabil çalışmıyor.Bazı kullanıcıların POLYPAD 1010 IPS Yazılımını yükleyerek kullandığını biliyorum bu seçenekten başka daha iyi bir bir yol yarmı?

ysfu

Üye
Vestel V TAB 7" ECO modeli için oynanmamış orjinal rom bulabilirseniz çok sevinirim.
Daha önce telefonuma root ve rom işlemi yaptım fakat bu tablet ve farklı marka, küçük/kısa bir anlatım yaparsanız çok sevinirim. Teşekkür ederim

Üst Alt