bLnmz
Üye
Tabletin adi vs. Herhangi birsey cikmiyor mu aygit yoneticisinde?konuyu inceledim üstad fakat bilinmeyen cihaz die bişey çıkmıyo bende xp kurulu bilgisayarda
Tabletin adi vs. Herhangi birsey cikmiyor mu aygit yoneticisinde?konuyu inceledim üstad fakat bilinmeyen cihaz die bişey çıkmıyo bende xp kurulu bilgisayarda
Piranha ice tab 9'' için rom var mı acaba?
vestel vp 70Tabletin adi vs. Herhangi birsey cikmiyor mu aygit yoneticisinde?
-Öncelikle Menüden Ayarlar/Depolama/CD kart seçinArkadaşım çalışman için öncelikle teşekkür ederim.Benim tabletten tek sıkıntım yetersiz disk alanı uyarısı vermesi.Bu nedenle orjinal yerine elden geçirilmiş stabil rom veya siz ne diyorsanız ondan bakıyorum.Tablet Asus Memo Pad Hd 7 (K00U- 2 mp ön kameralı olan)
@hasi arkadaşın bahsettiği yöntemi uygulayıp ROM dosyasını kurarsan sorunun hallolmuş olurArkadaşım çalışman için öncelikle teşekkür ederim.Benim tabletten tek sıkıntım yetersiz disk alanı uyarısı vermesi.Bu nedenle orjinal yerine elden geçirilmiş stabil rom veya siz ne diyorsanız ondan bakıyorum.Tablet Asus Memo Pad Hd 7 (K00U- 2 mp ön kameralı olan)
vestel vp 70
Polypad 7108 Wifi
Cihazı fabrika ayarlarına döndür. Daha sonra;merhaba hacam quantum Qwave70w tabletın ne rotunu bulabılıyorum nede ses acma kapaması var nasıl yapıldıgını bılıosun yada yardımcı olursan cok sevinirim
üstad bi şekilde bağladım tableti. ilk verdiğin rom benim daha önce yüklediğim rom.Tabletin adi vs. Herhangi birsey cikmiyor mu aygit yoneticisinde?
Eyvallah nasil istersenüstad bi şekilde bağladım tableti. ilk verdiğin rom benim daha önce yüklediğim rom.
ikinci verdiğin rom ise vestelin orjinal romu bilgin olsun diye söylüyorum.
rom stabilmiş benim wifi de sorun var orjinal romu yükledim yine wifide sorun yaşadım.
ilgilendiğin için teşekkürler tableti garantiye göndericem geldiğinde tekrar verdiğin ilk romu yükleyip yeniden sana bilgi vericem kolay gelsin
Cevap yazdığın konuda ki ROM dosyasını yükle. ROM'u kurduktan sonra cihazına Recovery Mod'da Wipe Data ve Wipe Cache yap. Dokunmatik sorunun çözülür.Casper Cta e07 11a icin rom varmidir peki ?
OTG kablon var ise USB klavye isini gorur. Yoksa da al 1 tane. 3-5 lira birsey zatenRecovery modda islem yapamiyorsun. Secme tusu yok.otg vb.bisi lazim
Bahsettiğiniz cihaza ait malesef rom bulunmuyor.crane a106 tablet rom lazım yardımcı olabilirmisiniz
buradaki tabletin aynısı
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
İlk sayfalarda bir arkadaş daha istemişti, malesef ROM bulunmuyor.general mobile e tab 4 rom ? 4.2.2.