Her İnsanın Komik Bir Anısı Vardır. Buyrun Sizde Yazın Bizimle Paylaşın :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onur Saka

Onur Saka

Üye
    Konu Sahibi
Her İnsanın Komik Bir Anısı Vardır. Buyrun Sizde Yazın Bizimle Paylaşın :)
Benim Başımdan Şöyle Bir Olaylar gecti...
6 Yaşındayım Cok İyi Hatırlıyorum Babam İçeride Trabzonspor- Galatasaray Macını İzliyor Trabzon Yeniliyor :(
Bende Dedemle Benim Odamda oturuyoz sohbet ediyoz velakin
dedem bana sigara verdi al yak babanın yanında iç seni cok sevicek dedi bende aldım yaktım gittim babamın yanına sigara cekiyorum Gülüyom :D Ben Dedimki baba Bak Ben Sigara İçiyorum Lan Zaten Yeniliyoz ordan Kalktıgı Gibi Pat Küt Pat Küt Girişti Bana ): Sonra Ben Aglayarak Dedemin Yanına Gittim Dede Babam Sevmedi Beni Dövdü Diye Adam Bir Başladı Gülmeye Yarım Saat :ehe
Böyle Bir olay
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bir Olayda Şöyle
Ben ve 15 senelik Arkadaşım Kardeşim
10-11 Yaşında Felanız Bizim Binanın Karşısına Bina Yapıyorlar Adamlar Kabasınuı Bitirdi Bir Kapı Taktılar Mükemmel Agır ve GüzeL işlemeli Bir Kapı
neyse Ben Dedimki Kenan Gel Kapıyı Calalım Satalım :d:
Haliyle Korktu Ama Verdim Gazı Hurdacıyı getittirdik Kapıyı Söküyoz :ehe
Bütün Mahalle İzliyor Bizi Birde Baktım ABim Geliyor Banada Pay Vericeksiniz Yoksa Şikayet Ederim Polise Söylerim Diye Tehtid Ediyor ama Ben Si*** git sana yok dedim kapıyı zarzor hurdacı ile yükledik arabaya adam bu tartı bunu tartmaz dükkana gidelim dedi O ara abim bi Bizi Korkuttu Kacınlan Sahibi Geliyor Diye Biz Kactık:kop2:
Kapı Hurdacıya Kar Kaldı :ağlarım:

Şimdide Sizlerinkini Okuyalım...(h)

gkhan35

gkhan35

Üye
iki olayda komikmiş :ehe

Freestyle.Cod

Freestyle.Cod

Üye
güzel anılar bende yazardımda aklıma güzel bişey gelmior şuan:ehe

zehircbbb

zehircbbb

Üye
Ben bizim dukkanda oTuruyorum daha bu yaz oLdu :D Bizim dukkana dıLencı cok geLır bızımkıLerde hep 10 krs 25 kurs. bırakırlar verek ıcın bos gondermek adetımız deıldır.Kadının Tekı geLdı dedı Allah rızası ıcın yardım edın cocukLarım ac. Bende dukkanda tekim. Verdım 25 kurus. Bana bakTı bakTı dedi ben dilencıı deıLım senın demır parana ıhtıyacım yok bana aTTı gTTı :box:D
-Sonra bı gun benm dayımın onceden bakkalı vardı.Kızlar geLıor bakTık butun dukkanlara grıp cıkıolar.Yan dukkana grdıLer bende grdım.Iste sakatLara yardım yan esNafLardan kıMse vermedı bari siz verın ayagı fLn yapıolar.Nese rahmetLı bı sedat amca vardı verdı 5 Lıra.Sonra kızlar bızım bakkala grdıLer.Aynı seyLerı soLedıLer.Nese bız vermedık para yok dedık.Kız bu seFer yaNda sedat amcanın verdıgı parayı uzattı o zaman ben bı wınsTon lıght aLabıLır mıyım dedi :D Parayı ALdık sigara satmıyoruz dedik gTTıLer :D Tabi sizi miLLete deriz fLn ayagıNa da kızLara neLer yapmısdk xD

Onur Saka

Onur Saka

Üye
    Konu Sahibi
Ben bizim dukkanda oTuruyorum daha bu yaz oLdu :D Bizim dukkana dıLencı cok geLır bızımkıLerde hep 10 krs 25 kurs. bırakırlar verek ıcın bos gondermek adetımız deıldır.Kadının Tekı geLdı dedı Allah rızası ıcın yardım edın cocukLarım ac. Bende dukkanda tekim. Verdım 25 kurus. Bana bakTı bakTı dedi ben dilencıı deıLım senın demır parana ıhtıyacım yok bana aTTı gTTı :box:D
-Sonra bı gun benm dayımın onceden bakkalı vardı.Kızlar geLıor bakTık butun dukkanlara grıp cıkıolar.Yan dukkana grdıLer bende grdım.Iste sakatLara yardım yan esNafLardan kıMse vermedı bari siz verın ayagı fLn yapıolar.Nese rahmetLı bı sedat amca vardı verdı 5 Lıra.Sonra kızlar bızım bakkala grdıLer.Aynı seyLerı soLedıLer.Nese bız vermedık para yok dedık.Kız bu seFer yaNda sedat amcanın verdıgı parayı uzattı o zaman ben bı wınsTon lıght aLabıLır mıyım dedi :D Parayı ALdık sigara satmıyoruz dedik gTTıLer :D Tabi sizi miLLete deriz fLn ayagıNa da kızLara neLer yapmısdk xD

Bizim Dükkanada Geldi Karı 2tL Verdim Beyenmedi Küfür ede ede Gitti :ağlarım:

zehircbbb

zehircbbb

Üye
Aynısının Tıpkısı buda kufur ede ede gttı :ağlarım:

mcnpl4

mcnpl4

Üye
..................:off:
okadar komik anı yazdım sonlara doğru yanlışlıkla bi tışa bastım bütün yazı giti..
(böle şeymi olur yaw)

AKATLI

AKATLI

Üye
..................:off:
okadar komik anı yazdım sonlara doğru yanlışlıkla bi tışa bastım bütün yazı giti..
(böle şeymi olur yaw)

olsun bi daha yaz , bu kadar kızdığına göre uzun ve komik bişi olmalı lütfen yaz

hangman1907

hangman1907

Üye
Ben OkuLda 3 e qidiodm aynı sınıftan bi kıza japon qöz dedim kız kareteye qıdıomus bana cok pis daLdı :D arkadasn 2 arkadas qeLdı onLarda dayak yedi abi hala akLıma qeLdikçe qüLyrm yaa 1 kız 3 erkek dövdüü xD ama o zamnlar tabi cıLızdım simdi qeLsn yi0sa xD

orgeneral2203

orgeneral2203

Üye
Bugün İzmir belediye otobüslerinin birinin en arka koltuğunda (motorun üstünde) oturuyordum. İnecek vardı ve şöför arka kapıyı açtı. Tam kapyı kapatırken ayağımı kapıya koydum. Ayağım sıkıştı, çektim çektim ancak fazla zorlamadım ( zaten gelmedi ayağım :D ) . Tam 2 durak boyunca ayağım kapıya sıkışık bir şekilde gittim. Hem şöför terslemesin diye, hem de dikkat çekmemek için sesimi çıkartmadım. Allah'tan canım acımadı.... :D

manyet.k

manyet.k

Üye
geçen hafta tarlaya gittik babam tabi atıyor annemin amcası bahçe mi sürüyor baban ddi ben vazelin mi sürüyor anldım ikinci defa söyleyince bozuntuya vermedim yok ilç atıyor ddm geçtim gittim:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt