Her Gün 1 Mesajdan Sonra mesajlaşmak Bedava

Sponsorlu Bağlantılar

anilakarsu93

anilakarsu93

Üye
Saol blueboy... Yoksa yine geç kalıcaktık kamapnya için :)

cool_eagle

Üye
Abi kızma tamam :) Biz de zaten "acaba" dedik... Ewt gecenn ilk mesajını attm ve bedava mesajlaşmaya başladım... Ancak kampuscell liler oleey sadece 1 kontör gidecek diye heveslenmesin... Çünkü kampüscell li olmama rağmen 2 kontör aldı... Neyse 1 kontör kardayım :)

--------------- Ekleme ---------------

Cool_eagle sen SMS3000 msj paketine mi üye oldn KampusCell den?

ilk msjı turkcelli birine atmayı dene ;)
ayrıca 3000 sms paketi war noldu?

anilakarsu93

anilakarsu93

Üye
Yaa şöle bişi war... Şimdi 3000 sms paketine 30 kontör veriyosun... Aslında o 30 kontör 10 günde bitiyo (3 msjdan sonrası bedava yaa). Günde 1000 mesaj hakkın olduğunu düşünürsek 10 günde 10000 mesajın olur.. Yani cool_eagle eğer 3000 sms i 10 günde bitiriyosan Turkcell bundan karlı çıkıyor. Ama eğer 3000 sms i 10 günden daha uzun bir sürede kullanıyorsan sen karlısın... Uyarmak istedim sadece ;)

cool_eagle

Üye
Yaa şöle bişi war... Şimdi 3000 sms paketine 30 kontör veriyosun... Aslında o 30 kontör 10 günde bitiyo (3 msjdan sonrası bedava yaa). Günde 1000 mesaj hakkın olduğunu düşünürsek 10 günde 10000 mesajın olur.. Yani cool_eagle eğer 3000 sms i 10 günde bitiriyosan Turkcell bundan karlı çıkıyor. Ama eğer 3000 sms i 10 günden daha uzun bir sürede kullanıyorsan sen karlısın... Uyarmak istedim sadece ;)

uyardığın için sağol ama hep ben karlı çıkıyorum merak etme ;)

ilo53

ilo53

Üye
ben yaptım oldu . dun aksam 8 mesaj geldı bugun de 1 mesaj gonderdım bedava oldu . ama 4 -5 saat sonra meaj gelıyo

pesimist_style

pesimist_style

Üye
bende gönderdim bakalım ne olacak ayrıca bilgilendirme için saol

mecnur

Üye
Arkadaşlar ben denedim. İşe yaradı. Msj geldi ve bu kampanyadan yararlanmma hakkı verildi bana. 2 dk sonra arkadaşımın tlf'nundan denedim ama hatalı msj yolladınız diyor. Bence süreklki deneyin. Bu konuyu açan arkadaşıma sonsuz tşekkürlerimi sunarım.

pesimist_style

pesimist_style

Üye
evet banada şimdi geldi 26 eylule kadar ole süper yha

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
malesef kotası doldu. Hemde ben doldurdum. Nasılmı .ben iki turkcell kullanıyorum bir tanesiyle yolladım bana gelen mesaj şu " Kampanyaya katilim talebiniz basarili olmustur. 26 Eylule kadar gunde 1 ucretli SMSden sonra Turkcelllilerle bedava mesajlasabileceksiniz." iyi güzelde 1 dakka sonra diğer hattımla yolladım katılım mesajını gelen mesaj şu "üzgünüz kampanyaya katılım kontenjanımız dolduğu için talebinizi gerçekleştiremiyoruz." bende şaşırdım yani 1 tane boş yer kalmış sanki bi hattımı yaptım doldu. Neyse böyle bir kampanyanın son katılımcısı olmak da güzel bir duygu. He he he

anilakarsu93

anilakarsu93

Üye
Kardeşim son değilsindir emin ol... Sen diğer telefonu eline alana kadar 100 lerce kişi mesaj yollamıştır.. Ama sevinmekte çok haklısın... Ben de ilk defa kotalı bir kampanyayı kaçırmadım.. Maxicep ve blueboy sayesinde tabiki...

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Kardeşim son değilsindir emin ol... Sen diğer telefonu eline alana kadar 100 lerce kişi mesaj yollamıştır.. Ama sevinmekte çok haklısın... Ben de ilk defa kotalı bir kampanyayı kaçırmadım.. Maxicep ve blueboy sayesinde tabiki...

ben son olduğunu düşünüyorum. Ama bu kampanya katılımı sınırlı olduğunu bilmiyordum.

anilakarsu93

anilakarsu93

Üye
Hiç kimse bilmiyorduk kii.. Turkcell in sitesinde de yazmıyor katılımın sınırlı olduğu.. Ama adamlar zarar etmemek için bir sınır koymuşlardır illa ki.. :) Zaten talebin de yüksek olduğunu düşünüyorum...

Lion Heart

Lion Heart

Üye
Hiç kimse bilmiyorduk kii.. Turkcell in sitesinde de yazmıyor katılımın sınırlı olduğu.. Ama adamlar zarar etmemek için bir sınır koymuşlardır illa ki.. :) Zaten talebin de yüksek olduğunu düşünüyorum...
20000 kişilik kotalı olduğu trcellin sayfasında yazıyor...

yigitcaner

yigitcaner

Üye
Offf 2 saatle kaçırdık kampanyayı :(

ilo53

ilo53

Üye
bundan bna dun 8 kntr geldı. BASKA KNTR GELEN VARM I???????

anilakarsu93

anilakarsu93

Üye
Beeeeeennnnnn :):) Ben kampüscell liyim ve mesaj 1 kntr ama bu kampanyaya üye olduktan sonra 1 msj 2 kntr oldu. Ben de 3 kntr gitmesindense 2 kntr gitmesi daha iyidir diye ses çıkarmadım. Sanırım aldıkları ekstra 1 kontörleri iade ettiler. Tabi senin durumun nasıl bilemem... Bu arada bana 4 kontör geldi sadece...

cool_eagle

Üye
wallla ben 1 kntöre msj atıom :D

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Yok ARtık Bayram Öncesi Mükemmel Haber:)

Üst Alt