Abi kızma tamamBiz de zaten "acaba" dedik... Ewt gecenn ilk mesajını attm ve bedava mesajlaşmaya başladım... Ancak kampuscell liler oleey sadece 1 kontör gidecek diye heveslenmesin... Çünkü kampüscell li olmama rağmen 2 kontör aldı... Neyse 1 kontör kardayım
--------------- Ekleme ---------------
Cool_eagle sen SMS3000 msj paketine mi üye oldn KampusCell den?
Yaa şöle bişi war... Şimdi 3000 sms paketine 30 kontör veriyosun... Aslında o 30 kontör 10 günde bitiyo (3 msjdan sonrası bedava yaa). Günde 1000 mesaj hakkın olduğunu düşünürsek 10 günde 10000 mesajın olur.. Yani cool_eagle eğer 3000 sms i 10 günde bitiriyosan Turkcell bundan karlı çıkıyor. Ama eğer 3000 sms i 10 günden daha uzun bir sürede kullanıyorsan sen karlısın... Uyarmak istedim sadece![]()
Kardeşim son değilsindir emin ol... Sen diğer telefonu eline alana kadar 100 lerce kişi mesaj yollamıştır.. Ama sevinmekte çok haklısın... Ben de ilk defa kotalı bir kampanyayı kaçırmadım.. Maxicep ve blueboy sayesinde tabiki...
20000 kişilik kotalı olduğu trcellin sayfasında yazıyor...Hiç kimse bilmiyorduk kii.. Turkcell in sitesinde de yazmıyor katılımın sınırlı olduğu.. Ama adamlar zarar etmemek için bir sınır koymuşlardır illa ki..Zaten talebin de yüksek olduğunu düşünüyorum...

Ben kampüscell liyim ve mesaj 1 kntr ama bu kampanyaya üye olduktan sonra 1 msj 2 kntr oldu. Ben de 3 kntr gitmesindense 2 kntr gitmesi daha iyidir diye ses çıkarmadım. Sanırım aldıkları ekstra 1 kontörleri iade ettiler. Tabi senin durumun nasıl bilemem... Bu arada bana 4 kontör geldi sadece...