Her Gün 1 Mesajdan Sonra mesajlaşmak Bedava

Sponsorlu Bağlantılar

blueboytr

Üye
    Konu Sahibi
Her Gün 1 Mesajdan Sonra mesajlaşmak Bedava
Kampanyaya katılan bireysel Hazır Kart ve Faturalı hat sahibi Turkcell aboneleri, 3 Eylül – 25 Eylül 2008 tarihleri arasında, her gün, her yöne ilk 1 ücretli kısa mesajdan sonra tüm Turkcell'lilerle gün boyu bedava mesajlaşıyor.

Sık sorulanlar

Kampanya kimler için geçerli?

Kampanya, Hazır Kart'lı ve Faturalı hat sahibi bireysel aboneler için 3–25 Eylül 2008 tarihleri arasında geçerlidir.
Kampanyaya nasıl katılabilirim?

Evet. 3 ve 4 Eylül tarihlerinde SMS FIRSATI yazıp 2232'ye göndererek kampanyaya katılabilirsiniz. Kampanyaya katılan aboneler 25 Eylül'e kadar günde 1 ücretli sms'ten sonra bedava mesajlaşabilecekler.

Kayıt için gönderdiğiniz kısa mesaj ücretsizdir
Kampanyadan faydalanmaya başladığımı nasıl anlayacağım?

Kampanyadan faydalanmaya başladığınızı 1'inci ücretli mesajınızı attıktan sonra gelen bilgi mesajıyla öğrenebilirsiniz.
Kampanyada verilen ücretsiz mesajlar nerelerde kullanılır?

Kampanyada kazanılan ücretsiz mesajlar sadece Turkcell abonelerine gönderilen mesajlar için geçerlidir. Kampanya dahilindeki ücretsiz mesajlar WebMesaj ve AkıllıMesaj'dan gönderilen mesajlar, kısa numaralara ve yurt dışına gönderilen mesajlar için kullanılamaz.
Kampanyadan kimler faydalanabilir?

Kampanyadan bireysel Hazır Kartlı ve Faturalı hat sahibi aboneler faydalanabilir.
Kampanya başvuruları hangi tarihte ve hangi kanaldan olacak?

Kampanya başvurusu 3 ve 4 Eylül 2008 tarihinde SMS kanalı ile olacaktır.
Kampanya hangi tarihler arasında geçerlidir?

Kampanya 3 Eylül–25 Eylül 2008 tarihleri arasında geçerlidir.
Kampanya hangi kanallardan duyurulacak?

Kampanya kısa mesaj ile ve başvuru süresi boyunca duyurulacaktır

Notlar

* 1 Mesajdan Sonrası Bedava kampanyası günde 1.000 adet ücretsiz mesajla sınırlıdır.
* Kısa mesaj paketi olan aboneler, paketteki mesajlar bittikten sonra kampanyadan faydalanabilir.
* Ücretli ilk 1 kısa mesaja Turkcell, Hazır Kart ve diğer operatör aboneleri ile yurtdışına gönderilen mesajlar dahil; Webmesaj, AkıllıMesaj, BizBize Kamu ve doğum günü kampanyasından gönderilen ücretsiz mesajlar, yurtdışından gönderilen mesajlar ve servis kısa numaralarına gönderilen mesajlar hariçtir.
* Kampanyadan tüm bireysel Hazır Kart'lı ve Faturalı hat sahibi aboneler faydalanabilir.
* Kampanyada verilen ücretsiz kısa mesajlar sadece kişisel kullanım içindir. Ticari gelir elde etmek amacıyla kullanılamaz.
* Turkcell kampanya süre ve koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

anilakarsu93

anilakarsu93

Üye
Çok teşekkürler bilgilendirme için...

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Turkcell atağa kalkmış, helal be. Bu ayın 20 sinde numara taşınabilirliği çıkıyor ondan böyle birşey yapmıştır. Bakalım ne kadar tutacak. Paylaşım için sağol..............

anilakarsu93

anilakarsu93

Üye
Ciddi ciddi numara taşımada fazla abone kaybetmemek için bedava konuşturacak neredeyse TurkCell...

cool_eagle

Üye
walla en ucuz turkcell... numara taşımaya gerek yok... o kadar çok kontör veriyoki turkcell tabi kampanyaları izlerseniz...
BEN 100 KONTÖR ALDIM YAKLAŞK 2 AY ÖNCE ŞİMDİ 290 KONTÖRÜM WAR... BİDE HARCADIKLARIMI DÜŞÜNÜN :D:D:D

Lion Heart

Lion Heart

Üye
deneyen var mı? ben gönderdim iletim raporu geldi. ancak henüz bir cevap gelmedi...

anilakarsu93

anilakarsu93

Üye
Bana da öyle oldu.. Msj lar zaten bedava olduğu için anlayamıyorum da. Yarını beklicem artık.. Bu arada deneyen varsa yardımcı olsun...

--------------- Ekleme ---------------

Yaa cool_eagle sen böyle mesajlar atınca biyerimiz şişiyor valla :D:D

ilo53

ilo53

Üye
paylasım ıcın saol

ben gonderdım mesaj ama bna mesaj gelmedı beklıyorum

cool_eagle

Üye
msj gelmio galibaa bi denemk lazm :)

anilakarsu93

anilakarsu93

Üye
Arkadaşlar... Evdeki diğer bir hatla denedim... Önce SMS FIRSATI yazıp 2232 ye yolladım ve hepimize olduğu gibi cevap gelmedi... 1-2 saat bekliim dedim ve kendime 1 mesaj yolladım fakat 4 mesaj daha yollayın dedi... Ayrıca eklemek istediğim bir şey daha var.. Evdeki diğer bir 3. hattan daha deniyim dedim. Yine aynı şekilde yolladım mesajı fakat yanlış bir mesaj yolladınız diye mesaj geldi. Defalarca kontrol ettim yanlış mı yolladım diye ama doğru yollamışım. Diyorum ki acaba göstemelik bir kampanya mı bu??

Lion Heart

Lion Heart

Üye
kampanya yanlış ya da hatalı bişey var. ayrıca ben turkcellin sitesinde de bilgi bulamadım bunla ilgili.

anilakarsu93

anilakarsu93

Üye
Hayır arkadaşım... Turkcell in sitesinde ilgili açıklama var...

Arkadaşlar büyük gelişme... Turkcell den şimdi mesaj geldi. Yazanlar aynen şöyle...

Size özel BEDAVA MESAJLASMA firsatini kacirmayin! 25 eylule kadar gunde sadece 1 ücretli SMSten sonra gun boyu Turkcellilerle BEDAVA mesajlasin!

Lion Heart

Lion Heart

Üye
aynı mesaj bana da şimdi geldi...
işte bu da link kampanyayla ilgili

anilakarsu93

anilakarsu93

Üye
Sanırım başladık 1 mesajdan sonra bedava mesajlaşmaya ne dersin? :)

cool_eagle

Üye
ewt aynı sms banada geldi :) ama benm zaten sms paketim war :)

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Kampanya için teşekkür ederim bilgilendiren arkadaşa. :oke:

metalruh123

metalruh123

Üye
bende denedim ama cevap yok bakalım yalanmı çıkacak

orgeneral2203

orgeneral2203

Üye
yalan falan deyipte ortalığı bulandırmayın. kabak gibi oluyor. tabi bilgi mesajı 1 2 saat sonra gelse de sonuçta oluyor. hem kampanyayı açan arkadaş birşey biliyorki açmış bu konuyu.

KABAK GİBİ OLUYOR BU KAMPANYA...............

anilakarsu93

anilakarsu93

Üye
yalan falan deyipte ortalığı bulandırmayın. kabak gibi oluyor. tabi bilgi mesajı 1 2 saat sonra gelse de sonuçta oluyor. hem kampanyayı açan arkadaş birşey biliyorki açmış bu konuyu.

KABAK GİBİ OLUYOR BU KAMPANYA...............

Abi kızma tamam :) Biz de zaten "acaba" dedik... Ewt gecenn ilk mesajını attm ve bedava mesajlaşmaya başladım... Ancak kampuscell liler oleey sadece 1 kontör gidecek diye heveslenmesin... Çünkü kampüscell li olmama rağmen 2 kontör aldı... Neyse 1 kontör kardayım :)

ewt aynı sms banada geldi :) ama benm zaten sms paketim war :)

Cool_eagle sen SMS3000 msj paketine mi üye oldn KampusCell den?

blueboytr

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim arkadaşlar. bilgi paylaşalım ki herkes faydalansın.

evet mesajlar biraz geç geliyor.bana da geçgeldi. bu sorun değil. kampanya gerçek. zaten turkcellin internet sitesinden kopyaladım. :)

Üst Alt