TheLastRevolution
Üye
Avea ortalama 12mbps
Avea 8x 4mb/s
note2
ping 24 ms
download 3397,8 kb/s
upload 593,0 kb/s33mbit mi oldu bu noldu bilmiyom amahız 25mbit normalde

3.4 mb sanırım3 MB mi![]()

3.4 mb sanırım![]()
Avea 3G iPhone 5S iOS 7 zamanı 10 mbit download 2.24 mbit uploadBuda yurdun Wi-Fi 40 Ping 0.40 download 0.56 upload
![]()

Resim yüklenseydi atacaktım ama yüklenmediResim atsaniza iyice depresyona gireyim![]()

3G'den mi yapıyoruz Wi-Fi'dan mı?
3G'den yaparsanız maksimum alınacak sonuç 7.2 mbps'dir. Çünkü hızlı interneti siz istemezseniz açmıyorlar. Ek 5 lira (sanırım öyleydi) verirseniz o zaman maksimum hızınız 43.2 mbit oluyor avea'da. Ben kimsenin özellikle açtırdığını düşünmüyorum açıkçası. Hızların da maksimum 7.2 mbit olacağı gerçeği var. 12 mbit olamaz.Avea ortalama 12mbps
3G'den yaparsanız maksimum alınacak sonuç 7.2 mbps'dir. Çünkü hızlı interneti siz istemezseniz açmıyorlar. Ek 5 lira (sanırım öyleydi) verirseniz o zaman maksimum hızınız 43.2 mbit oluyor avea'da. Ben kimsenin özellikle açtırdığını düşünmüyorum açıkçası. Hızların da maksimum 7.2 mbit olacağı gerçeği var. 12 mbit olamaz.
(Nereden biliyorum kendim hız testi yapıp telefon etmiştim, avea müşteri hizmetleri bana öyle demişti.)

Bes cok ya![]()
Check out my Ookla Speedtest result. What's your speed?3G'den yaparsanız maksimum alınacak sonuç 7.2 mbps'dir. Çünkü hızlı interneti siz istemezseniz açmıyorlar. Ek 5 lira (sanırım öyleydi) verirseniz o zaman maksimum hızınız 43.2 mbit oluyor avea'da. Ben kimsenin özellikle açtırdığını düşünmüyorum açıkçası. Hızların da maksimum 7.2 mbit olacağı gerçeği var. 12 mbit olamaz.
(Nereden biliyorum kendim hız testi yapıp telefon etmiştim, avea müşteri hizmetleri bana öyle demişti.)
Gerek yokki aveada turkcellde bile gerek yok paketsiz nete giriyorumAvea'da da hızlı paketler var. İncelemeni öneririm.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız