Karşılaştırma Her Cihazdan Her Sistemden Speedtest Sonuclarini Alalim

Sponsorlu Bağlantılar

TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye
    Konu Sahibi
Her Cihazdan Her Sistemden Speedtest Sonuclarini Alalim
Buyrunuz General Mobile Discovery HSDPA+ Avea

Arkadaslar benim gibi yazinda kimin hangi sartlarda aldigini gorelim birde ayarlardan baglanti gosterimini kb/s yapin daha anlasilir sonuclar icinBide bu ping ne oluyo anlatsaniza :ehe :ehe :ehe

spacekiller

spacekiller

Üye
Avea 8x 4mb/s

• Beğen
Tepkiler: ghstr
Yusuf Saracen

Yusuf Saracen

Üye
Avea ortalama 12mbps

• Beğen

MaxipmaN

Üye
note2

ping 24 ms
download 3397,8 kb/s
upload 593,0 kb/s33mbit mi oldu bu noldu bilmiyom ama :ehe hız 25mbit normalde

sLeepLe

sLeepLe

Üye
Avea 3G iPhone 5S iOS 7 zamanı 10 mbit download 2.24 mbit upload :) Buda yurdun Wi-Fi 40 Ping 0.40 download 0.56 upload :D

• Beğen

furkankaya559758

Üye
3G'den mi yapıyoruz Wi-Fi'dan mı?

Seglopsi

Seglopsi

Üye
Avea ortalama 12mbps
3G'den yaparsanız maksimum alınacak sonuç 7.2 mbps'dir. Çünkü hızlı interneti siz istemezseniz açmıyorlar. Ek 5 lira (sanırım öyleydi) verirseniz o zaman maksimum hızınız 43.2 mbit oluyor avea'da. Ben kimsenin özellikle açtırdığını düşünmüyorum açıkçası. Hızların da maksimum 7.2 mbit olacağı gerçeği var. 12 mbit olamaz.

(Nereden biliyorum kendim hız testi yapıp telefon etmiştim, avea müşteri hizmetleri bana öyle demişti.)

• Beğen
TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye
    Konu Sahibi
3G'den yaparsanız maksimum alınacak sonuç 7.2 mbps'dir. Çünkü hızlı interneti siz istemezseniz açmıyorlar. Ek 5 lira (sanırım öyleydi) verirseniz o zaman maksimum hızınız 43.2 mbit oluyor avea'da. Ben kimsenin özellikle açtırdığını düşünmüyorum açıkçası. Hızların da maksimum 7.2 mbit olacağı gerçeği var. 12 mbit olamaz.

(Nereden biliyorum kendim hız testi yapıp telefon etmiştim, avea müşteri hizmetleri bana öyle demişti.)

Bes cok ya :D

_RYUK_

_RYUK_

Üye

gmd2 avea

Yusuf Saracen

Yusuf Saracen

Üye

Check out my Ookla Speedtest result. What's your speed? Check out my Ookla Speedtest result. What's your speed? Check out my Ookla Speedtest result. What's your speed? Avea da 5tl olayi yok cihaz destekliyosa hizi veriyor
O 5tl olayi turkcelde var turbo paketler

• Beğen
Seglopsi

Seglopsi

Üye
Avea'da da hızlı paketler var. İncelemeni öneririm.

• Beğen
Yusuf Saracen

Yusuf Saracen

Üye
Avea'da da hızlı paketler var. İncelemeni öneririm.

Gerek yokki aveada turkcellde bile gerek yok paketsiz nete giriyorum

• Beğen
alical33

alical33

Üye
Turkcell note 3 16.8 download 3.6 upload

• Beğen

Üst Alt