E-6 Kullanıyorum. Gayet Memnunum. Oyun Dışında Pek Dezavantajı Yok. Kasma Yok, Tam Bir İş Telefonu Ofis Uygulamaları, 8 Mp Kamerası 640x480 Ekran Çözünürlüğüyle Çoğu Qwerty Klavyeli Telefonlardan Üstün. Maxicep de Bulunan Konularımı Ofisden Düzenleyip Hazırlıyorum. 200 den Fazla TV Kanalı İzleyebiliyorum. Şuan Piyasadaki Tüm Blackbery Telefonlardan Çok Daha İyi. Sosyal Uygulamalarıyla Facebook ve Twitter'a Kolaylıkla Bağlanabiliyorsun. Gelişmik Mail Uygulamasıyla Maillerin Anında Cebinde. Çoğu Video Formatını Destekliyor. Yüksek Kalitede ve Boyuttaki Videoları Oynatıyor. Avi ve Flv Dosya Uzantılarını Destekliyor. Bb Telefonlar Daha Tam Anlamıyla Mp4 Doyaları Açamazken S^3 Telefonlarda Bunun Lafı Bile Olmaz. Üstelik Html5 Tabanlı Sitelerde İndirmeden Video İzleyebilirsin. Oyun Fazla Yok. Ama İhtiyacın Olan Hemen Tüm Uygulamaları Maxicep'te Bulabilirsin. Tv Out Kablosuyla Televizyona Bağlayıp Filimlerini İzleyebilirsin. Telefonun Ekranının Birebir Yansıttığı İçin Rahatlıkla Oyunlarınıda Oynayabilirsin
Düşünüyorumda Yazmadığım Daha Ne Kaldı?

Xperia Pro'yla kıyaslamama gerek yok herhalde![]()

Android-symbian çok ayrı bir dünya symbian kullanıpta android veya ios'a geçerseniz zaten bu nasıl birşey denilir.Bunuda en iyi siz bilirsiniz

Ben Açıkçası Android Cihazlarla Hiç İlgili Değilim. Sende Xperia Pro'nun Artılarını Yaz
Ben Nokia Fanı Değilim Ama Nasıl Bir Telefon İstediğimide İyi Bilirim

Tabii Bu Benim Düşüncem
Android-symbian çok ayrı bir dünya symbian kullanıpta android veya ios'a geçerseniz zaten bu nasıl birşey denilir.Bunuda en iyi siz bilirsiniz
Şu anda eksiye sayıyorum gibi birşey çünkü bazı ios programları lazımken,kullanmam lazımda işte bir kişiye sözüm var onu delememde,hep telefon değiştirdin artık biraz dur geri adım at dedi
Bende sonraları buda işimi görür dedim ama tabiki programla çok ilgiliniz alakanız varsa tabikide ios-android hatta bunun aşılan bölümündeyseniz açık kaynaklı dev.telefonları olur biraz zor bulunur piyasada,kendiniz geliştirip farklı platformlara geçiş yapıldığı zaman o dahada güzel oluyor![]()
İşletim sistemine takılıp kalmamak gerekiyor 

android olmayan sarjı iyi dayanan bi telefon modeli arıyorum cok mesajlasırım mesaj ıcın uygun max 700 tl öneriniz var mı? e6 gibi ancak cok sorunlu olduğunu söylüyorlar
tavsiye ederim