hem tuslu hem dokunmatik telefon önerisi olan?

Sponsorlu Bağlantılar

bigmod

Üye
Nokia e6 :oke:

MaxipmaN

Üye
e6 iyidir

Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye
Android istiyorsan htc chachayı aklından çıkar xperia mini pro var onu eziyor eğer onada küçük diyorsan xperia pro var. Android istemiyorsan e6 ve e7 işini görür

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Eğer sırf şarj ömrü için android almıyorsanız yanlış düşünüyorsunuz bence.

MrExpert

MrExpert

Üye
Bu dediklerinle asha serisine bak ... Yada bb lere bak mutlaka bulursun...

hidayet02

hidayet02

Üye
E-6 Kullanıyorum. Gayet Memnunum. Oyun Dışında Pek Dezavantajı Yok. Kasma Yok, Tam Bir İş Telefonu Ofis Uygulamaları, 8 Mp Kamerası 640x480 Ekran Çözünürlüğüyle Çoğu Qwerty Klavyeli Telefonlardan Üstün. Maxicep de Bulunan Konularımı Ofisden Düzenleyip Hazırlıyorum. 200 den Fazla TV Kanalı İzleyebiliyorum. Şuan Piyasadaki Tüm Blackbery Telefonlardan Çok Daha İyi. Sosyal Uygulamalarıyla Facebook ve Twitter'a Kolaylıkla Bağlanabiliyorsun. Gelişmik Mail Uygulamasıyla Maillerin Anında Cebinde. Çoğu Video Formatını Destekliyor. Yüksek Kalitede ve Boyuttaki Videoları Oynatıyor. Avi ve Flv Dosya Uzantılarını Destekliyor. Bb Telefonlar Daha Tam Anlamıyla Mp4 Doyaları Açamazken S^3 Telefonlarda Bunun Lafı Bile Olmaz. Üstelik Html5 Tabanlı Sitelerde İndirmeden Video İzleyebilirsin. Oyun Fazla Yok. Ama İhtiyacın Olan Hemen Tüm Uygulamaları Maxicep'te Bulabilirsin. Tv Out Kablosuyla Televizyona Bağlayıp Filimlerini İzleyebilirsin. Telefonun Ekranının Birebir Yansıttığı İçin Rahatlıkla Oyunlarınıda Oynayabilirsin:)

Düşünüyorumda Yazmadığım Daha Ne Kaldı?

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
E-6 Kullanıyorum. Gayet Memnunum. Oyun Dışında Pek Dezavantajı Yok. Kasma Yok, Tam Bir İş Telefonu Ofis Uygulamaları, 8 Mp Kamerası 640x480 Ekran Çözünürlüğüyle Çoğu Qwerty Klavyeli Telefonlardan Üstün. Maxicep de Bulunan Konularımı Ofisden Düzenleyip Hazırlıyorum. 200 den Fazla TV Kanalı İzleyebiliyorum. Şuan Piyasadaki Tüm Blackbery Telefonlardan Çok Daha İyi. Sosyal Uygulamalarıyla Facebook ve Twitter'a Kolaylıkla Bağlanabiliyorsun. Gelişmik Mail Uygulamasıyla Maillerin Anında Cebinde. Çoğu Video Formatını Destekliyor. Yüksek Kalitede ve Boyuttaki Videoları Oynatıyor. Avi ve Flv Dosya Uzantılarını Destekliyor. Bb Telefonlar Daha Tam Anlamıyla Mp4 Doyaları Açamazken S^3 Telefonlarda Bunun Lafı Bile Olmaz. Üstelik Html5 Tabanlı Sitelerde İndirmeden Video İzleyebilirsin. Oyun Fazla Yok. Ama İhtiyacın Olan Hemen Tüm Uygulamaları Maxicep'te Bulabilirsin. Tv Out Kablosuyla Televizyona Bağlayıp Filimlerini İzleyebilirsin. Telefonun Ekranının Birebir Yansıttığı İçin Rahatlıkla Oyunlarınıda Oynayabilirsin:)

Düşünüyorumda Yazmadığım Daha Ne Kaldı?

Xperia Pro'yla kıyaslamama gerek yok herhalde :ehe

maxirabit

maxirabit

Üye

Android-symbian çok ayrı bir dünya symbian kullanıpta android veya ios'a geçerseniz zaten bu nasıl birşey denilir.Bunuda en iyi siz bilirsiniz:)
Şu anda eksiye sayıyorum gibi birşey çünkü bazı ios programları lazımken,kullanmam lazımda işte bir kişiye sözüm var onu delememde,hep telefon değiştirdin artık biraz dur geri adım at dedi:)
Bende sonraları buda işimi görür dedim ama tabiki programla çok ilgiliniz alakanız varsa tabikide ios-android hatta bunun aşılan bölümündeyseniz açık kaynaklı dev.telefonları olur biraz zor bulunur piyasada,kendiniz geliştirip farklı platformlara geçiş yapıldığı zaman o dahada güzel oluyor:)

hidayet02

hidayet02

Üye

Kıyasla Kardeşim:) Ben Açıkçası Android Cihazlarla Hiç İlgili Değilim. Sende Xperia Pro'nun Artılarını Yaz:) Ben Nokia Fanı Değilim Ama Nasıl Bir Telefon İstediğimide İyi Bilirim:)

Zaten Tutupda Xperia Pro İle Kıyaslamadım. Çıkardığı Telefonların %90'ı Qwert Olan Qwerty Klavyede Profesyonelleşen BB İle Kıyasladım. Ki E-6 BB'nin Piyasaki Tüm Telefonlarını Ezer Geçer. Sadece Fiyatta Ucuz Kalır:)

Ama Eminin E-6 Xperia Pro'dan İşlemci ve Ram Dışında Daha İyidir:) Tabii Bu Benim Düşüncem:)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap

Android-symbian çok ayrı bir dünya symbian kullanıpta android veya ios'a geçerseniz zaten bu nasıl birşey denilir.Bunuda en iyi siz bilirsiniz:)
Şu anda eksiye sayıyorum gibi birşey çünkü bazı ios programları lazımken,kullanmam lazımda işte bir kişiye sözüm var onu delememde,hep telefon değiştirdin artık biraz dur geri adım at dedi:)
Bende sonraları buda işimi görür dedim ama tabiki programla çok ilgiliniz alakanız varsa tabikide ios-android hatta bunun aşılan bölümündeyseniz açık kaynaklı dev.telefonları olur biraz zor bulunur piyasada,kendiniz geliştirip farklı platformlara geçiş yapıldığı zaman o dahada güzel oluyor:)

İlk cümlende Symbian-Android kıyaslamamı yapacağımı sandığını gördüm. Ben donanımlarını kıyaslayacaktım :ehe İşletim sistemine takılıp kalmamak gerekiyor :)

- - - Eklendi - - -

Nokia E7 ile Xperia Pro'yu kıyaslıyorum:

E7'nin artıları:

- AMOLED ekran
- Kamerada Dual-Led Flash
- 16 GB dahili hafıza (hafıza kartı desteği yok)

Başka artı bulamadım. Corning Gorilla Glass özelliğini yazacaktım ancak Xperia Pro'da da Sony Mobile BRAVIA Engine var. Hangisi daha üstün bilmiyorum.

Xperia pro'nun artıları:

- Daha fazla 3G Network desteği
- Daha küçük
- Daha hafif
- Ekran çözünürlüğü daha büyük
- Hafıza kartı slotu var ve 32 GB destekliyor / 8 GB telefonun üzerinde geliyor
- Kamera özellikleri; otofokus, gülücük tanıma, touch focus, video çekimi sırasında sürekli otofokus
- İşlemcisi 1Ghz
- Ekran kartı Adreno 205 (daha iyi)
- Daha düşük sar değeri
- Daha yüksek ses

İsterseniz kendiniz bakın:

Nokia E7:

Xperia Pro:

Şöyle birşey var, Adreno 205'li bir cihazın en az Android işletim sistemine sahip olması gerekir ki bir manası olsun :)

- - - Eklendi - - -

Xperia Pro Android ICS'yi de güncellemede alıyor fakat hiç iyi değil. JB'de alabilir beklemedeyim.

- - - Eklendi - - -

Nokia E6 ile kıyaslamıyorum çünkü kayan klavyeli değil. Ancak çoğu özelliğin E7 ile aynı olduğunu söyleyebilirim. E6'nın ekstradan hafıza kartı slotu varmış.

___kaptan___

___kaptan___

Üye
android olmayan sarjı iyi dayanan bi telefon modeli arıyorum cok mesajlasırım mesaj ıcın uygun max 700 tl öneriniz var mı? e6 gibi ancak cok sorunlu olduğunu söylüyorlar

hem tuşlu hem klavyeli = Nokia E7-00'a bakabilirsin şuan kullanıyorum ve rahat güzel şimdilik her işimi görüyor yani :) tavsiye ederim

Üst Alt