Emil_Ceferli
Üye
-
Konu Sahibi
-
bak dostum xe 1.5 ghz - s2 1.2 (ikisi de çift çekirdek ona lafım yok) xe de beatsaudio ses kartı var ayrıca harika bir kulaklığı var araştırırsan o kulaklığın yaklaşık 150 tl olduğunu görürsün .. xe de oyun oynarken herhangi bir kasma veya donma yok ayrıca ısınma da yok alienware gibi telefonsense arayüzü istediği kadar ram veya şarj yesin 768 mb ram harca harca bitmez ayrıca benim şarj sorunum yok 2-3 gün dayanıyor
orion cpu nun performansı çok daha iyi ve artı sgs2 de 1gb ram var bu yüzden 1.5ghz lik cihaz gerek browser testlerinde gerek oyun açılışlarında nispeten daha geç kalıyor youtube da videolar mevcut ve sgs2 özel romlarla bu hıza hız katıyor.artı unutmayalım sgs2 de yamaha ses çipi mevcut diğer samsung üst modeller hep wolfson kullanır ses kalitesini anlayın. artı bende beats monster solo hd var ve gayet bomba gibi kulaklıklarım kafamda titriyor sgs2 de)(arkadaşımın htc xl indede denedik kesinlikle yamaha çok daha başarılı biraz reklam yapmış bence htc )
----------Eklendi @ 01:39:38 ---------- Yazıldı @ 01:30:03 ----------
sonuna kadar detaylı inceleyin
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
----------Eklendi @ 01:45:24 ---------- Yazıldı @ 01:39:38 ----------
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
tum yorumlariniz icin tesekkur arkadaslar. S2 yi overclock yapabilirmiyiz? 0.2, 0.3 ghz falan )))
----------Eklendi @ 15:24:48 ---------- Yazıldı @ 15:22:45 ----------
o zaman samsungun da ses kalitesi iyi diyorsunuz... Tamam. Anladim onu da. Bi tek aklimda htc'nin artisi gibi sense arayuzunun efektleri kaldi. Bu konuda fikriniz ne? Touchwiz cok mu geri kalir kullanislilik acisindan? Fonksiyon olarak iyi oldugunu duymustum ama
ana ekran ve menuden başka ne kaldı kiayrıca xe deki ses kalitesini hiçbir şeye değişmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?