Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hem iphone hem androidmi istiyorsunuz? iphone a android kurulumu!!!! iphodroid
Sponsorlu Bağlantılar
xsamx
Üye
Arkadaslar bende cakma bir iphone4 var ona android ( Android froyo ) veya benzeri bir isletim sistemi ariyorum , yardimci olursaniz sevinirim
Arkadaşım konu burada ayrıntılı biçimde anlatılmış,tıklayıp söylenenleri uygulaman yeterli...
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
yusfcuk
Üye
İnsanları bu şekilde küçük duruma düşürmeye yönelik hareket edemessin. Herkesin iPhone almaya maddi gücü yetmeye bilir. Bkz: Ben . Babalarımız yaşında insanlar var bu forumda. Bu lafım sadece sana değil senin gibi bir çok insan var çakma iphone sahiplerini küçümseyen. Haklısınız ios bölümü çakma iphone ler için değil ancak bu insanları aşağılamanız anlamına gelmez.
İnsanları bu şekilde küçük duruma düşürmeye yönelik hareket edemessin. Herkesin iPhone almaya maddi gücü yetmeye bilir. Bkz: Ben . Babalarımız yaşında insanlar var bu forumda. Bu lafım sadece sana değil senin gibi bir çok insan var çakma iphone sahiplerini küçümseyen. Haklısınız ios bölümü çakma iphone ler için değil ancak bu insanları aşağılamanız anlamına gelmez.
sana ne desem yalan olur siteye guvenen insanlara bu sekilde davranilmasina izin veren admin site sahibi sucludur sen degil yada söyle anlatayim simdi ben sana burdan sövsem sonrada uyeligimi iptal etsem sende bu küfürle kalsan ardindan admin bunu silmedi diye admine söylensem ? ama diger bir yandan sitede bu saatten sonra ne yardim ararim ne de ederim
olcay.bozdemir
Üye
ben 2g ye kurdum fakat android bana yavaş geldi
maxirabit
Üye
Kamera kullanılıyor mu?
cydia'dan idroid yüklemiştim.sevmedim kamera falan çalışmıyor du siliyim dedim ama bulamadım sonra uğraştıkça silmesini bile kendim buldum yabancı sayfalarda bile kaldırmayı bilmiyorlardı.reset atın restore edinden başka birşey bilmiyorlardı.uğraştıkça sildim.
atakax
Üye
Konu Sahibi
ben zamanında 3g ye kurmuştum ondada yavaştı eğer versiyonunuz ios 4 ve üzeriyse idroid ten başka çare yok ama 3.1.3 falansa iphodroid r13 kullanabilirsiniz ama nerdeyse 1 sene oldu r14ü çıkartmadılar r14 çıksa camerada çalışıcak makette olucak ama çıkmadı gitti ama şuanda camera çalısmıyor