kimbilir_01
Üye
-
Konu Sahibi
-
arkadaşlar resimdede gördüğünüz gibi müzik çaları kullanırken arka planda tam ekran olarak görünen resmi mp3 e nasıl ne şekilde hangi proğramla atıp oluşturup orda çıkmasını (ayrıca kilit ekranındada çıkıyor) sağlarız? bu konuda zune,itunes ve mediaplayer 11 i bizzat her yönüyle denedim resmi 480x800 yaparakta denedim ama beceremedim.varsa bu konuda yardım edebilecek olan valla etmedik dua bırakmıcamşimdiden çok teşekkür ederim.işte resim...
Kasım ayında WP8'li Nokia'mı yada HTC'mi alınca yardımcı olacağım inşallah her konuda herkese...
bunu ben de bilmiyorum
Aslinda biryerlerde gormuştum ama onemsememiştim keşke konusunu acsaydim o zaman ama bu kadar lazim olacagi aklima gelmemişti.
inşaALLAH ama şimdi ihtiyacım var benm buna.lumia da en sevdiğim özellik oldu nerdeyse
- - - Eklendi - - -
umarım tekrar denk gelirsin Ali abi o yerlere
bugun soylediginden beri ariyorum bu arada cok guzel bir uygulamayi tekrardan keşfettim birazdan konuyu aciyorum.
şimdi tam olarak benim muzik playeri actigimda kilit ekraninda album resmi de cikmadi sende kucuk de olsa cikiyor ve sen resimdeki gibi tam ekran olmasini mi istiyorsun
yanlıs hatırlamıyorsam mp3 converter dıye bır programla yapabılıyorsun ayrıca reklamda ekleye bılıyorsun ınternet uzerınden yayın yapan radyolarda bunu kullanıyorlar mp3 sonuna reklam ve resım ekleyıp kendı tanıtımlarını yapıyorlar
bır ıkıncı secenekde wındovs movıe maker ordan da slayta tek resım ekleyıp yapabılırsın
yanlıs hatırlamıyorsam mp3 converter dıye bır programla yapabılıyorsun ayrıca reklamda ekleye bılıyorsun ınternet uzerınden yayın yapan radyolarda bunu kullanıyorlar mp3 sonuna reklam ve resım ekleyıp kendı tanıtımlarını yapıyorlar
bır ıkıncı secenekde wındovs movıe maker ordan da slayta tek resım ekleyıp yapabılırsın
Yani varsa ben bilmiyorum ve duymadımAma bana sanki bu şeyi yapmak için sistemin açık olması gerekir gibime geliyo . Windows phone da sistem kapalı . Cihazını açık sistem hale getirmelisin onuda hala sağlıklı şekilde yapan yok . Ki riskli bi işlem .
Örneğin ben artık android kullanıyorum ve bilgisayarım dan telefonun içine girince albüm resimleri ekleyebiliyorum . Sendede benzer bişey için bilgisayarımdan görmen lazım . Ama cihaz sadece zune aracalığıyla şarkı alıyo . Albüm resmi gibi bişey için program gereksebile cihazın sisteminin açık olması gerekir gibime geliyo
resmin formatina da bakmak lazim mesela faruk arkadaşimizin dedigi gibi otomatik indirdigi resimlerden birini şarkinin icinden cekip uzantisini ogrenebilirsen bu iş cozulur gibime geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?