....HELP ME....Wp müzik çalar arka planda çıkan tam ekran resim nasıl yüklenir?

Sponsorlu Bağlantılar

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
    Konu Sahibi
....HELP ME....Wp müzik çalar arka planda çıkan tam ekran resim nasıl yüklenir?
arkadaşlar resimdede gördüğünüz gibi müzik çaları kullanırken arka planda tam ekran olarak görünen resmi mp3 e nasıl ne şekilde hangi proğramla atıp oluşturup orda çıkmasını (ayrıca kilit ekranındada çıkıyor) sağlarız? bu konuda zune,itunes ve mediaplayer 11 i bizzat her yönüyle denedim resmi 480x800 yaparakta denedim ama beceremedim.varsa bu konuda yardım edebilecek olan valla etmedik dua bırakmıcam :) şimdiden çok teşekkür ederim.işte resim...

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
arkadaşlar resimdede gördüğünüz gibi müzik çaları kullanırken arka planda tam ekran olarak görünen resmi mp3 e nasıl ne şekilde hangi proğramla atıp oluşturup orda çıkmasını (ayrıca kilit ekranındada çıkıyor) sağlarız? bu konuda zune,itunes ve mediaplayer 11 i bizzat her yönüyle denedim resmi 480x800 yaparakta denedim ama beceremedim.varsa bu konuda yardım edebilecek olan valla etmedik dua bırakmıcam :) şimdiden çok teşekkür ederim.işte resim...

Kasım ayında WP8'li Nokia'mı yada HTC'mi alınca yardımcı olacağım inşallah her konuda herkese... :eller:

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Bilse bilse alikemal bilir herhalde,oda buralarda biryerdedir,istersen PM at

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bunu ben de bilmiyorum:(
Aslinda biryerlerde gormuştum ama onemsememiştim keşke konusunu acsaydim o zaman ama bu kadar lazim olacagi aklima gelmemişti.

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
    Konu Sahibi
Kasım ayında WP8'li Nokia'mı yada HTC'mi alınca yardımcı olacağım inşallah her konuda herkese... :eller:

inşaALLAH ama şimdi ihtiyacım var benm buna.lumia da en sevdiğim özellik oldu nerdeyse :aha:

- - - Eklendi - - -

bunu ben de bilmiyorum:(
Aslinda biryerlerde gormuştum ama onemsememiştim keşke konusunu acsaydim o zaman ama bu kadar lazim olacagi aklima gelmemişti.

umarım tekrar denk gelirsin Ali abi o yerlere :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
inşaALLAH ama şimdi ihtiyacım var benm buna.lumia da en sevdiğim özellik oldu nerdeyse :aha:

- - - Eklendi - - -

umarım tekrar denk gelirsin Ali abi o yerlere :)

bugun soylediginden beri ariyorum bu arada cok guzel bir uygulamayi tekrardan keşfettim birazdan konuyu aciyorum.

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
    Konu Sahibi

bugun soylediginden beri ariyorum bu arada cok guzel bir uygulamayi tekrardan keşfettim birazdan konuyu aciyorum.

uygulama güzelmiş işimize yarayacaktır teşekkür ederim. benm konuya gelince umarım bulursun abi...girmedik site bırakmadım tabi türkçe sitelerdi bunlar ama yok hep aynı şeyler mediaplayer ve itunes onlardanda bizim tele fayda yok malesef :(

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
şimdi tam olarak benim muzik playeri actigimda kilit ekraninda album resmi de cikmadi sende kucuk de olsa cikiyor ve sen resimdeki gibi tam ekran olmasini mi istiyorsun

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
    Konu Sahibi
şimdi tam olarak benim muzik playeri actigimda kilit ekraninda album resmi de cikmadi sende kucuk de olsa cikiyor ve sen resimdeki gibi tam ekran olmasini mi istiyorsun

evet abi.yoksa müzik çalar ekranındaki ufak önde duran resmi eklemek kolay zunede şarkıya tıklayıp bende ortada albüm kısmı çıkıyor resmi direk netten yada pc den kopyalayıp albüme sağ tıklayıp ekle dedinmi ekliyor ama mesele arkadaki tam ekranı eklemek ben bunu yapamıyorum ve araştırıyorm

zorbaa

Üye
yanlıs hatırlamıyorsam mp3 converter dıye bır programla yapabılıyorsun ayrıca reklamda ekleye bılıyorsun ınternet uzerınden yayın yapan radyolarda bunu kullanıyorlar mp3 sonuna reklam ve resım ekleyıp kendı tanıtımlarını yapıyorlar

bır ıkıncı secenekde wındovs movıe maker ordan da slayta tek resım ekleyıp yapabılırsın

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
yanlıs hatırlamıyorsam mp3 converter dıye bır programla yapabılıyorsun ayrıca reklamda ekleye bılıyorsun ınternet uzerınden yayın yapan radyolarda bunu kullanıyorlar mp3 sonuna reklam ve resım ekleyıp kendı tanıtımlarını yapıyorlar

bır ıkıncı secenekde wındovs movıe maker ordan da slayta tek resım ekleyıp yapabılırsın

mp3 converter?:oha:

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
    Konu Sahibi

iyide ben slayt yapmak istemiyorum ki mp3 ü dönüştürmekte istemiyorum başka formatlara sadece resim eklemek ama Wp'da tam ekran çıkacak şekilde resim eklemek.

musicianfaruk

musicianfaruk

Üye
Kardeşim o dediğin şeyi sana anlatiyim . Onu bildiğim kadarıyla kendimiz yükleyemiyoruz . Bu arka planda beliren tam boyutlu resimler telefonu pc ye bağladığında zune tarafından mp3 lerinde tanınan , bilinen , dünyaca ünlü sanatçıların tam boyutlu resimlerini , biyografilerini indiriyo otomatik olarak . Misal ben madonnanın şarkısını yükledim . Madonnadan şarkı açınca hem resmi hem biyografisi hemde madonnanın yaptığı müziğin benzerini yapanlar listesi diye bişey çıkıyo .

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
    Konu Sahibi
yani manuel bi yolu yok diyorsun?????? Ali abi son sözü sölemedi henüz umut var hala ;)

musicianfaruk

musicianfaruk

Üye
Yani varsa ben bilmiyorum ve duymadım :) Ama bana sanki bu şeyi yapmak için sistemin açık olması gerekir gibime geliyo . Windows phone da sistem kapalı . Cihazını açık sistem hale getirmelisin onuda hala sağlıklı şekilde yapan yok . Ki riskli bi işlem .

Örneğin ben artık android kullanıyorum ve bilgisayarım dan telefonun içine girince albüm resimleri ekleyebiliyorum . Sendede benzer bişey için bilgisayarımdan görmen lazım . Ama cihaz sadece zune aracalığıyla şarkı alıyo . Albüm resmi gibi bişey için program gereksebile cihazın sisteminin açık olması gerekir gibime geliyo :)

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
    Konu Sahibi
Yani varsa ben bilmiyorum ve duymadım :) Ama bana sanki bu şeyi yapmak için sistemin açık olması gerekir gibime geliyo . Windows phone da sistem kapalı . Cihazını açık sistem hale getirmelisin onuda hala sağlıklı şekilde yapan yok . Ki riskli bi işlem .

Örneğin ben artık android kullanıyorum ve bilgisayarım dan telefonun içine girince albüm resimleri ekleyebiliyorum . Sendede benzer bişey için bilgisayarımdan görmen lazım . Ama cihaz sadece zune aracalığıyla şarkı alıyo . Albüm resmi gibi bişey için program gereksebile cihazın sisteminin açık olması gerekir gibime geliyo :)

ben cihazımı bilgisayarım dan görebiliyorum flashdisc gibi görüyorum içine bakıp kopyala yapıştır şeklinde dosyaları atabiliyorum onda sıkıntı yokki :( sıkıntım mp3 e ne şekilde atarsam atayım arka plandaki büyük resmi oluşturamamış olmam. yoksa öndeki küçük resmi yapmak çocuk oyuncağı

musicianfaruk

musicianfaruk

Üye
Dediğim gibi bu zune programının otomatik olarak indirdiği bişey :) Bana manuel olmaz gibime geliyo ama sen yinede araştır tabi engel olmiyim . Bu sadece benim fikrim

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
resmin formatina da bakmak lazim mesela faruk arkadaşimizin dedigi gibi otomatik indirdigi resimlerden birini şarkinin icinden cekip uzantisini ogrenebilirsen bu iş cozulur gibime geliyor.

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
    Konu Sahibi
resmin formatina da bakmak lazim mesela faruk arkadaşimizin dedigi gibi otomatik indirdigi resimlerden birini şarkinin icinden cekip uzantisini ogrenebilirsen bu iş cozulur gibime geliyor.

deneyecem teşekkürler.

Üst Alt