hellooxu imzalayamayanlar, kuramayanlar gelin anlatıyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bveo

bveo

Üye
    Konu Sahibi
hellooxu imzalayamayanlar, kuramayanlar gelin anlatıyorum
arkadaşlar size basit bir şekilde hellooxu imzalamayı ve yüklemeyi anlatacağım.. Sertifikası olanlar aynı işlemleri kendi sertifikasi ile yapabilirler
1-arkadaşlar maxicep.com/symbian-s60v3-destek/yepyeni-sertifika-alma-sitesi-ve-yontemi-2011-resimli-anlatim-519165.html
bu linkteki adımları uygulayın gerçekten çok basit ve hızlı. Türkiye saatiyle akşam 6 7 gibi çıkıyor en geç..
Adım 2- 1. Adımda uyguladığınız sertifika işleminde başarılı sonuç alıyoruz. Indirdiğimiz devcert klasorunu hiç farketmez telefonun ya da hafıza kartınının bi yerine atıyoruz.
3-bu linkten http://qfs.mobi/f24899 signsis SIGNED programını indirip telefona kuruyoruz.(program imzalıdir sorun yapmaz)
4-hello ox 2.11 UNSIGNED programını indiriyoruz telefona atıyoruz ama kurmaya çalışmıyoruz link: myplunder.cz.cc/HelloOX2-v2-11-released-12th-Jun-2011-RP-3-0-for-S-3-Symbian-Anna-included-download-ea8bae62c4.htm
5- şimdi signsis programını açıyorz sis dosyayı yerine helloox u nereye attıysaniz onu buluyorsunuz. Cer ve ... Dosyası yerine devcert klasörunun içerisindeki sonundaki uzantıya göre yerleştiriyoruz.
6-seçeneklerden imza değil ÖZEL IMZA yi seçiyoruz. Imzalama başarılı ya da imzalama tamam gibi birşey gelecek. Programdan çıkış yapıyoruz.
7- şimdi hello ox un unsigned versiyonunu ilk nereye attıysaniz oraya gidin orda iki tane helloox olduğunu goreceksiniz
8-ikinci helloox u kurun. Telefonu bir kez kapatıp açın ve programı çalıştırın işlemleri tamamlamasını bekleyin. En sonunda bi yazı çıkacak ..... Enjoy ve hack kelimeleri geçen bir yazı. Sonunda da smile ifadesi olacak. Tamam diyoruz çıkıyoruz ve artık unsigned uygulamaları yükleyebiliyoruz..

SORU SORMADAN ÖNCE BU BÖLÜMÜ DIKKATLI BIR ŞEKILDE OKU!!
1- hellooxun 2.03 sürümünde takılma sorunu vardı. Sebebi versiyon uyuşmazlığı. Bu sürümde bildiğim kadarıyla tüm telefonların tüm sürümleriyle uyumlu.
2- indirdiğiniz sertifika hellooxtan başka hiçbirşeyi imzalamaz haberiniz olsun
3- lütfen habersiz çalmayin ya.. Ayrıca işinize yaradiysa teşekkür et butonuna basın :) yapamayanlara burdan yardımci olurum..
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt