xinanux Üye yunusx0o' Alıntı: bende buttun adımları teker teker uyguladım ama hellox i kurarken gerekli uygulama izin verılmedı gibi bir hata cıkıyor ne yapmam gerekiyor yardım edermısınız telefonu satma noktasındayım .. ! Genişletmek için tıkla ... buradan hallet sonuç kesin..... Bir Hack Yöntemi Ancak Bu Kadar Kolay ve Pratik Olur (Buyrun)
yunusx0o' Alıntı: bende buttun adımları teker teker uyguladım ama hellox i kurarken gerekli uygulama izin verılmedı gibi bir hata cıkıyor ne yapmam gerekiyor yardım edermısınız telefonu satma noktasındayım .. ! Genişletmek için tıkla ... buradan hallet sonuç kesin..... Bir Hack Yöntemi Ancak Bu Kadar Kolay ve Pratik Olur (Buyrun)
Mobinazmi Üye arkadaşım bende pc yok tel ile nasıl hallederim söyler misin tel tarihi geri aldım olmadı dediğiniz sertifika yi aktive ettim tel açtım kpdmyine olmdh ----------Eklendi @ 16:21:47 ---------- Yazıldı @ 16:20:46 ---------- hello yüklenmiyor sertifika hatası diyo bi yükle sem tamam da
arkadaşım bende pc yok tel ile nasıl hallederim söyler misin tel tarihi geri aldım olmadı dediğiniz sertifika yi aktive ettim tel açtım kpdmyine olmdh ----------Eklendi @ 16:21:47 ---------- Yazıldı @ 16:20:46 ---------- hello yüklenmiyor sertifika hatası diyo bi yükle sem tamam da
xinanux Üye Mobinazmi' Alıntı: arkadaşım bende pc yok tel ile nasıl hallederim söyler misin tel tarihi geri aldım olmadı dediğiniz sertifika yi aktive ettim tel açtım kpdmyine olmdh ----------Eklendi @ 16:21:47 ---------- Yazıldı @ 16:20:46 ---------- hello yüklenmiyor sertifika hatası diyo bi yükle sem tamam da Genişletmek için tıkla ... bilgisayar gerekmez buradan hackle.... Bir Hack Yöntemi Ancak Bu Kadar Kolay ve Pratik Olur (Buyrun)
Mobinazmi' Alıntı: arkadaşım bende pc yok tel ile nasıl hallederim söyler misin tel tarihi geri aldım olmadı dediğiniz sertifika yi aktive ettim tel açtım kpdmyine olmdh ----------Eklendi @ 16:21:47 ---------- Yazıldı @ 16:20:46 ---------- hello yüklenmiyor sertifika hatası diyo bi yükle sem tamam da Genişletmek için tıkla ... bilgisayar gerekmez buradan hackle.... Bir Hack Yöntemi Ancak Bu Kadar Kolay ve Pratik Olur (Buyrun)