Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
HelloOX2 v2.11 Signer + Unsigned Dosya
Sponsorlu Bağlantılar
hayig
Üye
5800 ımı ne yaptıysam hackleyemedim Just Hack It de olmadı buda olmadı, ya "güvenilmeyen sunucu" ile başlayan bi hata veriyo yada "istenen uygulama erişimine izin verilmedi" gibi şeyler söylüyor ve yüklemiyor. hackleyemiyorum kafayı yiiicemmmm
kaç saattir moving installer yazıyor olmadı maalesef
ahmetc503
yüklemek için indirdiğimiz dosyayı sertifikalamak mı gerekli
Efe Takmaz
Üye
Telefonum Nokia E72 v71.004 Programı Signed Yapıp Yükledim Aşağıdaki Resimlerde Görünen Unpacking File İle Moving İnstallserver'i Yüklemeden Kurulumu Bitiriyor.Kurulum Sonunda Resmin Sonundaki Resimde Gördüğümüz Gibi Hacked Phone Yazısı Çıkıyor.
ahmetc503
bu sadece sertifika sorunundan kurtarıyo telde bi değişiklik yapmıyo demi
muratca61
Üye
moving installer de takılı kalıyor.
eto6161
Üye
moving installerda takılıyo yardım.... tel c5-03
sedat988
Üye
tşklr
darkblademaster
Üye
tşk
Node
Üye
sign dedikten sonra hiç birşey yapmıyor
ercan5800xm
Üye
5800 e olmazmı bu ya?nasıl hacklicem ben cihazı lütfen bi yardım arkadaşlar.
samarra25
Üye
Yahu biri yardım edebilir miii ?? Moving install serverde takılıp kalıyor ne yaptıysam geçmedii offf. Heelllllp pls
arda.123
Üye
Kardeş bu programı signed leyip koyma şansınız yok mu ? yapabilirseniz çok sevinirim ya ...
thecentilmen
Üye
arkadaş kimse yardım etmeyecek mi şimdi program yüklenmiyor
sessiz_fırtına
Üye
Ksıtlanıyor yardım???
speedygs
Üye
işe yaramıyor bu
eren3546
Üye
Boşuna uğraşmayın Sertifika almadan o programları yükliyemessiniz... Bu sertifika yüzünden telefonu mu değiştirdim
robert34
Üye
yüklenmiyor sertifika hatası veriyorr yardım lütfenn
kemancım
Üye
Ben çok arayıp uğraştığım için, aynı sıkıntıyı çekenlere faydam olsun diye bu mesajı ekliyorum. sıkıntısız çok basit ve kolay yöntem sağolsun bir kardeşimiz yapmış hazırlamış, ben uyguladım ve rahatım. N97 mini ile yaptım sorun yok mükemmel. İsteyen yapabilir.