HelloOX2 - Kolay Yoldan Tüm Telefonlara Hack Symbian S60 3rd & 5th

yevkumen

Üye
tesekkurler ellerın dert gormesın

kleitz

Üye
teşekkürler babacan.. walla bende n86 wardı hacklenemiyor yazmıssınız ama ben hackledim..

N97 var ve ben hiç birşe yapamadım.
Paypall'a kredi kartı da izin vermediğinden ücretsize tabiiyim.
son 7-8 sayfadır herkes birşey sormuş, cevap yok.
ben de kısmetim varsa belki cevap veren olur diye sorayım. en azından.

N97'yi ben hiç bir şekilde bir şey yapamadım en azından sertifika durumu hakkında hiç bir şey yapamadım.
Nasıl yapılır ?

Konu Sahibi

Eğer telefonun versiyonu 20.0.19 ise şu anda malesef hacklenemiyor,eğer değil ise şu linke tıklayarak OPDA sertifika alıp imzalama işlemlerini yaparak telefonunu hackleyebilirsin.

Bu arada forumlarda pek online olmadığım için konu içinde sorulan sorulara pek cevap veremiyorum bu yüzden ilk mesajımda bulunan blog tan bana ulaşarak yardım alabilirsiniz.

Saygılar Kolay Gelsin.

muratci9

Üye
teşekkürler emeğinize sağlık

sgenc4

Üye
arkadaslar yardım tel n86 telefonum kitlendi format atmak zorunda kaldım telefonumu hacklemiştim (5 dolar bagıs yapıp) ve şimdi daha önce bagıs karsılıgı gelen programı hellox programını yüklemeye calısıyorum sertifika hatası veriyor tekrardan bagıs yapıp tekrar programı istesem olurmu bilgisi olan arkadaslar yrd pls

sgenc4

Üye
arkadaslar yukarıda da yazdım fakat baska birsey oldu artık yeni çıkacak olan helloyu beklemektense bari versiyonunu yükleyeyim dedim ne de olsa hacleyemiyorum diye neyse kabloyla versiyonu yüklemeye calıstım yükleyemedi az kalmıstı ama bir problem oldu ve versiyonu yükseltemedim defalarca denedim de olmadı sonra aklıma eski formattan sonra denedigim ama calısmayan hello geldi onu yükledim kabul etti ve artık hack işlemine devam edebiliyorum ama nasıl oldu onu bilmiyorum

yildin

Üye
Arkadaşlar,
N96 telefonumda tek amacım navşgasyon programını sınırsız kullanmak. Bunun için HelloOX' u indirdim (opdadan cer k e t aldım signed yaptım vs. vs. ) çalıştırdıktan sonra "Installing rootcerts..." bölümüne geliyor oradan sonra ilerlemiyor ( gece çalıştırıp sabaha kadar bekledim yine yok). Birşeyleri mi yanlış yapıyorum, bu sorunla karşılaşıp çözen varsa paylaşabilir mi benlen.

Forumun bütün sayfalarını okudum. Açıklama yapanlara çok teşekkürler. Umarım benim sorunumu çözmeme de yardımcı olursunuz.

Not. Bu arada telefonun firmvare versiyonu 30.101

kesin çalışıyor çalışmıyor demeyin 2 tane cep telefonumdada başarılı opda dan sertifika almayı unutmayın!!!

Arkadaşlar E71 400.21.13 için HelloOx2 sorunsuz bunun dışındakilerde işe yaramıyor Haberiniz olsun ben dier bütün hack olaylarını denedim birtek bu işimi gördü Ama opda net sitesinden imzalamanız gerekiyo Emeği geçen arkadaşlardan Allah razı olsun!

Kardeşim ben opda sitesinden cer ve dosyalarını aldım telefonda signsis programıyla sertifikalandırdim. Yeni bir sisx dosyası da oluştu lakin GEREKLI UYGULAMA ERIŞIMINE IZIN VERILMEDI DIYOR. Kaç program sertifikalandırdiysam gene de olmuyor. Bir çok kişi bu konudan dolayı muzdarip kimse yardım etmeyecekmi

bygreen

Üye
5800 var bende sertifika tarafindan kisitlaniyor diyo yuklerken

UFUK79

Üye
Bende N95 8GB var en son v35 i yükledim , hellox2 yi imzalayıp attığımda kurulum sırasında

sertifika tarafindan kisitlaniyor diyor bendede , bunun çözümü nedir arkadaşlar ?

Nokia 5320 XM 05.16 çalışmıyor :S

bycengiz

Üye

Ya arkadaş bnde n 86 var opda dan aldığım sertifika ile imzalayıp tele yükledim fakat programı açınca İnstalling root cert... kısmında takılıyor yardımına muhtacım ne yapmalıyım ?

--------------- Ekleme ---------------

teşekkürler babacan.. walla bende n86 wardı hacklenemiyor yazmıssınız ama ben hackledim..

Arkadaş asıl heckledin banada yardımcı olabilirmisin ? bndede n 86 var ??

fixmenu

Üye
N97 V 20.0.019 için hello0x2 varmı acaba ilginize teşekkür ederim