arkadaşlar hello ox n97 için v.20 ve yukarı sürümlerde çalışmamaktadır. tüm yabancı sitelerde bu bilgi mevcuttur. konu ekleyen arkadaşların inceleme yapıp o şekilde konu eklemelerini rica ederiz.
Arkadaşlar bunu bilgisayarda sertifika ve ile imzalayıp telofona yüklüyoruz. Yükleyince telefon hacklenecektir. Sonra istediğiniz programı sertifikasız yükleyebilirsiniz.
--------------- Ekleme ---------------
Arkadaşlar sertifika yapamayanlar için HelloOX u sertifikalı yaptım. Bizzat kendi uploadımdır.
Arkadaşlar bunu bilgisayarda sertifika ve ile imzalayıp telofona yüklüyoruz. Yükleyince telefon hacklenecektir. Sonra istediğiniz programı sertifikasız yükleyebilirsiniz.
--------------- Ekleme ---------------
Arkadaşlar sertifika yapamayanlar için HelloOX u sertifikalı yaptım. Bizzat kendi uploadımdır.
arkadaşlar öncelikle böyle bir site ile bizim gibi acami kullanıcılara yadım ettiğiniz için çok teşekkür ederim.
öncelikle şunu belirteyim, bundan önceki telefonum nokia 1110i ve şimdi n97 mini aldım yani aradaki teknoloji farkı çok o yüzden bu konularda çok yeniyim anlayacağınız.
sitede yazılanları az çok kontrol ettim ve yeni üye olduğum için sertifika işleminin gerçekleşmeyeceği söyleniyor ve bu konu hakkında başka bir siteden bahsediliyordu bende oraya başvurdum.
neyse lafı uzatmadan bu sertifika gelince rompatch denilen programı nasıl kurulacağını bir türlü anlayamadım sitede sürekli 5800 için patch'lerden bahsediliyor. n97 veya n97mini hakkında fazla bir bilgi verilmiyor. 5800 için verilen patch dosyaları n97 mini için kullanılabilirmi? ve diğer patch dosyalarını yüklemeden sadece rompatcher dosyasını yüklesek istediğimiz her türlü uygulamayı telefonumuza yükleyebilirmiyiz?
bana yardımcı olacak bir link verebilirimisiniz yada bir açıklama yapabilirmisiniz.
5800 v40da çalışıo mu bunu merak ediorum... ben telefonu ilk v40 yapanlardan birisiyim hemde software updater ile yaptım ama bazen delirtio beni bu hak muhabbeti... misal rompatcher'i tele yükleyemiorum... nedeni ise istenen uygulama erişimine izin werilmedi dio... yardımcı olursan sevinirim...
yaa yok hayatı yalan v40 da çalışmıyo boşuna indirmeyin arkadaşlar v40 değil zaten konu başlığına baksana bişi anlaşılmıyo acemiler için 5800 v40 umuyuyla indiren arkadaşlara kötü haber tez yayılır olmuyo!!!!