ağlayacam la ders bitmiyo
Beni de ağlatacan.
Bir keresinde gececilere bu smileyle girmiştim, "akıllı ol, o Gökçen abinin hareketi" dediler. Dövdüler, kovdular.![]()

Bir keresinde gececilere bu smileyle girmiştim, "akıllı ol, o Gökçen abinin hareketi" dediler. Dövdüler, kovdular.![]()
haberim yok
üreme konusunu bitiriyim gelirim
ygs biyoloji güvender 271. sayfaDalarız biz![]()
Hayvanlarda ve İnsanlarda Üreme ve GelişmeBaşım ağrıyor soru çözme isteğimi aldı götürdü yarın bir derste çözerimygs biyoloji güvender 271. sayfa![]()

Başım ağrıyor soru çözme isteğimi aldı götürdü yarın bir derste çözerim![]()

ygs biyoloji güvender 271. sayfaHayvanlarda ve İnsanlarda Üreme ve Gelişme
ne ara ayın öyesi oldunhaberim yok
hayırlı olsun![]()
YGSde ne üremesi la.
Ben de beklemiyodum hacı sağol .d
bitirdim konuyu zaten 

öyle yazıyobitirdim konuyu zaten
döllenme şurda olur, spermler şurda ürer, dış döölenme, dış gelişme, iç gelişme falan filan kolay konu![]()
hee kolay, ygs kitabı diye kolay. Lysde bak bir de bir sürü ezberi var.
geçen seneki biyolojici 10 numara anlatıyodu bu seneki bir şey bilmiyosolunum ve fotosentez tepkimeleri çok kolay geliyodu

kolay zaten pampa![]()
öyle de bu sene soymuk boruları ksilem fln. o kadar iyi oturmadı dahadüşün adam derste tahtaya çiziyodu bize de çizdiriyodu bir derste de açıklıyodu konu tam oturuyoduöyle de bu sene soymuk boruları ksilem fln. o kadar iyi oturmadı dahadüşün adam derste tahtaya çiziyodu bize de çizdiriyodu bir derste de açıklıyodu konu tam oturuyodu

Anladım hacı, onlar da basit, artistlik olsun diye demiyorum yani cidden basit. Oturup bir iki saat bir kitaptan baksan hocaya gerek bile yok. Oturur yani, gözünde büyümesin
En sıkıntılı kısmı 12.sınıf sistemler o da ezberleyecen, ezberin güçlü olacak. Yapıştırıp geçersin.![]()
şuan dediğin gibiyim 1-2 saat bakıyım oluyo bir de bizim 9. sınıf çok kötüydü biyolojici anlatmayı bilmiyodu bir konuyu 20 kez dinlemiştik hocam şurda kaldık diye diye
ama sınavında soruyla alakasız doğru bir şey yaz puan alırdın öyle biri