"hıkkımızdı" diye açtığın konuya "beyin" de eklemelisin tamam eklendi :ehe
İhtiyar007 Üye TheFenomen' Alıntı: "hıkkımızdı" diye açtığın konuya "beyin" de eklemelisin Genişletmek için tıkla ... tamam eklendi
TheFenomen' Alıntı: "hıkkımızdı" diye açtığın konuya "beyin" de eklemelisin Genişletmek için tıkla ... tamam eklendi
Haluk. Üye Krofessional' Alıntı: nasılsınız... Genişletmek için tıkla ... Çok şükür iyiyiz seni sormalı abi?
achambo Üye doctorrr' Alıntı: Yazıyorum yazıyorum, siliyorum. Her sildiğimi yazsam banlanırdım heralde. Genişletmek için tıkla ... ben de - - - Eklendi - - - Symbian Pro' Alıntı: büyük çoğunluk benim de dahil olduğum yeni üyeler yüzünden Genişletmek için tıkla ... helal olsun Oğuzhan'a katılıyorum
doctorrr' Alıntı: Yazıyorum yazıyorum, siliyorum. Her sildiğimi yazsam banlanırdım heralde. Genişletmek için tıkla ... ben de - - - Eklendi - - - Symbian Pro' Alıntı: büyük çoğunluk benim de dahil olduğum yeni üyeler yüzünden Genişletmek için tıkla ... helal olsun Oğuzhan'a katılıyorum
achambo Üye codblackops2' Alıntı: Bu konuyada bu mesaji yazarak bu bolume mesaj attigimizi göstermiş oluyoruz. Genişletmek için tıkla ... aynısı konuyu ilk gördüğümden aklımdan geçmişti
codblackops2' Alıntı: Bu konuyada bu mesaji yazarak bu bolume mesaj attigimizi göstermiş oluyoruz. Genişletmek için tıkla ... aynısı konuyu ilk gördüğümden aklımdan geçmişti
Krofessional Haluk.' Alıntı: Çok şükür iyiyiz seni sormalı abi? Genişletmek için tıkla ... iyi abi nolsun
KayraBey Üye achambo' Alıntı: artık silebilirsiniz dede hiç konuşmuyon ya Genişletmek için tıkla ... Benim konuşmalarım sivridir biraz. Bazılarına batıyor hemen
achambo' Alıntı: artık silebilirsiniz dede hiç konuşmuyon ya Genişletmek için tıkla ... Benim konuşmalarım sivridir biraz. Bazılarına batıyor hemen
achambo Üye Dede' Alıntı: Benim konuşmalarım sivridir biraz. Bazılarına batıyor hemen Genişletmek için tıkla ... batsın ya konuş yeter
Dede' Alıntı: Benim konuşmalarım sivridir biraz. Bazılarına batıyor hemen Genişletmek için tıkla ... batsın ya konuş yeter