Joker
Emekli Yönetici
Allah daim etsin abimBen iyiyim çok şükür kardeşim, şimdilik bir yaramazlık yok bakalım.![]()
kalptesin Allah daim etsin abimBen iyiyim çok şükür kardeşim, şimdilik bir yaramazlık yok bakalım.![]()
kalptesin Hani abi bize ne ısmarladın internettenBen iyiyim çok şükür kardeşim, şimdilik bir yaramazlık yok bakalım.![]()

Eyvallah canım kardeşim.Allah daim etsin abimkalptesin
![]()
girmiş oldunneden ben yokum![]()

Yermiyiz?Hani abi bize ne ısmarladın internetten![]()
![]()
yokmuşbana tag yok mu ?![]()

Yeriz yerizYermiyiz?

İyilik abi sen nasılsın@Dede @TheFenomen @jackalmami @-Akıncı @x-scarface @Joker @Türe @OPC @İsmail @Kerim. @codblackops2 @Nextman @EroL @symbianpro @Buğra @FatoŞ @minoo @man20 @OttomaN TigeR @Oğuzhan Nasılsınız?
Kesin birilerini unuttum yineTrip atmayın şu an aklıma gelenler bu arkadaşlar
![]()

@Dede @TheFenomen @jackalmami @-Akıncı @x-scarface @Joker @Türe @OPC @İsmail @Kerim. @codblackops2 @Nextman @EroL @symbianpro @Buğra @FatoŞ @minoo @man20 @OttomaN TigeR @Oğuzhan Nasılsınız?
![]()
Şükür Burak sözde çalışıyorumİyilik abi sen nasılsın![]()
Bilgisayar başında boşa vakit öldürüyorum
Neden bu stajlar verimli geçmez ki ?

Allaha Şükür İyiyiz sen nasılsın?@Dede @TheFenomen @jackalmami @-Akıncı @x-scarface @Joker @Türe @OPC @İsmail @Kerim. @codblackops2 @Nextman @EroL @symbianpro @Buğra @FatoŞ @minoo @man20 @OttomaN TigeR @Oğuzhan Nasılsınız?
![]()
ayni ben yeminleŞükür Burak sözde çalışıyorumBilgisayar başında boşa vakit öldürüyorum
Neden bu stajlar verimli geçmez ki ?
![]()
![]()
öyle abi ya gerçekten çok gıcık bir dönem 
@Dede @TheFenomen @jackalmami @-Akıncı @x-scarface @Joker @Türe @OPC @İsmail @Kerim. @codblackops2 @Nextman @EroL @symbianpro @Buğra @FatoŞ @minoo @man20 @OttomaN TigeR @Oğuzhan Nasılsınız?
![]()

Senin adına özel konu açayım be Semih![]()
![]()