HDMI Kapağı kendi kendine kırıldı..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ByWorth

ByWorth

Üye
    Konu Sahibi
HDMI Kapağı kendi kendine kırıldı..
Ne zaman olduğunu tam olarak bilemiyorum fakat HDMI Kapağı kırılmış, düştü düşecek. Telefonu alalı 2 ay oluyor ve sadece 3 kere açtım o yeri.. Evimde Led Tv'im yok -ki henüz HDMI girişini denemekte nasip olmadı. Kulaklık kullandığım için telefonu daima ön cebime koyuyorum, eskiden 5800 telefonum vardı onu da hep o şekilde kullandım alışığım yani. O yüzden o cebime kağıt para da dahil asla bişey koymam. Bu kapağın nasıl kırıldığına dair en ufak bilgim/fikrim yok. Telefonu hiç düşürmedim de.. Velhasıl can sıkıcı bir durum. Yarın Genpaya göndermeyi düşünüyorum. Bakalım ne diyecekler.

akinorta

Üye
eminin kendi kendine kırılmamıştır

mademan05

Üye
sen farkında değilsindir açarken kırılmıştır.yoksa durupdururken zor yani.bir plastik malzemeyi güneşe koy 2 senede zor çatlar

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
benim hdmı kapağıda kullanmamama rağmen çatladı çatlamadan önce en iyi ihtimal aldğımda bikere açmşmdr hdmı kapağını ancak çatlamış bu kadar dandik bir malzeme olabliirmi sırf bu yüzden genpaya göndermekte saçmalık oluyo çünkü telefonun biyerini düzeltip diğer yerini bozuyolar o yüzden tavsiye etmem

manisaa

manisaa

Üye
benim kapakta kırıldı nasıl oldugunu bilmiyorum

J_JoKeR_R

J_JoKeR_R

Üye
bnmki çatladı açarken ama şuan yerinde dokunmuyorum ona sanada geçmiş olsun :D

uMTOku

Üye
İlk üretim N8lerin bazılarında küçük üretim hatası var fiziksel olarak menü tuşu yada o kapağın dışarda durması yada kasann tam oturmaması gibi

ByWorth

ByWorth

Üye
    Konu Sahibi
Telefonumu işyerimdeki arkadaşlarda kullanıyolar, belki onlardan biri yapmıştır ama benim elimde olmadığına eminim. Arkadaşlarımın da HDMI kapağına dokunacaklarını sanmıyorum. Kim ne yapsın ki HDMI bağlantısını hastanede.. Hem öyle dahi olsa en ufak açılışta kırılacaksa hiç olmasın öyle bi kapak daha iyi.. 5800 de bu tür kapaklar plastikti.. Keşke buna da böyle bişey deneselerdi...

SilentOne

SilentOne

Üye
bnce bi servise gönder

hoss

hoss

Üye
amma çok sorun var bu telefonla ilgili

Jomolocco

Jomolocco

Üye
dimi nokia fail ;D

• Beğen
Tepkiler: embome
mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
İlk üretim N8lerin bazılarında küçük üretim hatası var fiziksel olarak menü tuşu yada o kapağın dışarda durması yada kasann tam oturmaması gibi
dediklerinin hepsi bende mevcut =D menü tuşu ve etrafı ışık cümbüşü gibi alt kasa oturmamış hdmı kapağı çatlak allahtan bitek yazılımsal sorunu yok ne diyim

ByWorth

ByWorth

Üye
    Konu Sahibi
dediklerinin hepsi bende mevcut =D menü tuşu ve etrafı ışık cümbüşü gibi alt kasa oturmamış hdmı kapağı çatlak allahtan bitek yazılımsal sorunu yok ne diyim

Bu problemlerin hepsi bende de var ve gariptir ki benimde yazılımsal hiç bir problemim yok =) Ne reset atma ne kilitlenme hiç bir problem yok yazılımsal..

OzGuRKnowN

Üye
HDMI Kapağı benimde kendi kendine çatlamış şaka gibi ya :S sorun değilde adamın canını sıkıyor o kadar para ver al ßide HDMI kapağı ile uğraş servise gönder aylarca bekle ALLahtan yazılımsal sorun yok bendede

lewent2020

lewent2020

Üye
Konu biraz eski ama aynı dert bendede oluştu,hdmi kapağı çatladı.tlf nu alalı henüz 1 hafta bile olmadı olaya bak:vur

aynı sorunu yaşamış arkadaş nasıl bir çözüm buldular acaba paylaşırsanız sevinirim:hmmm

narcissuss

Üye
Bende nerede kırıldı acaba diye düşünürken gördüm tek mağdur ben değilmişim. bi sorun ama arkadaşların dediği kadar var sinek küçük mide bulandırıyo...

Larismus

Larismus

Üye
nasıl yani?.. durup dururken lop diye düştü mü yerinden :kop:

FastBreaker

FastBreaker

Üye
gönder değiştiriyorlar :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt