aykt10
Üye
Hdmı - dvı bağlantı sorunu
Merhaba maxicep sakinleri.Toshiba regza 94 ekran HD ready bir lcd tv 'm var.bilgisayarımda ise HIS ati Radeon 9550 DVI çıkışı mevcut iş görür bir ekran kartım var.Birde bir ucu 24+1 ( özellikle aldım 18+1 pin lerden daha kaliteli olduğu için) dvı-hdmı kablom var 1.5 metre civarlarında.bağlantıları tamamen yapıyorum tv yi ve pc yi açıp tv den gerekli hdmı portunu seçiyorum.ekrana ram in sayma kısmı geliyor.daha sonra windows yazısı geliyor.ancak masaüstü gelidğinde monitörde görüntü oluyor ancak lcd de gidiyor kablo-ekran karım-hdmı girişlerim-tv'm bozuk olsa windows kısmıda gelmez diye düşünerektin bunun bi ayar sorunu olduğunu sanıyorum.ATI ccc yi indirdim kurdum ama ne ayar yapıcağımı bilmiyorum.okadar para döküp aldım malzemelerimi.olmasını istiyorum yardım ederseniz sevinirim.
bir türlü çözemedim ekran kartını anakart üzerindeki SPDIFF_Out yuvasına da taktım ama ses halen yok işletim sistemi windows 7 64 bit ve ekran kartıda Palit GTX 275 acaba sorun nerede olabilir windows ta ayara gerek varmı ?