HD Graphics 3000

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

IVI-Elia

Üye
    Konu Sahibi
HD Graphics 3000
Bu arada hd graphics 3000 olacaktı.Bi sıfır az koymuşum

Şimdi arkadaşlar benim laptopta hem hd graphics 3000 hem de Nvidia GeForce GT 630M kart var size sorum oyunda bu kart nasıl devreye girer değil.Nvidia denetim masasından istediğim uygulamadan istediğim kartı seçiyorum sorun burda değil.Ama windows deneyim dizini puanı ve başka önemli sebeplerden dolayı daima 630m kullanmak istiyorum.Windows deneyim dizini buanında şu yzıyor:Oyun grafikleri biricil ekran kartı puanı alır ikinci kartınız varsa performansınız artar filan diyordu.Ama ben hd graphics 3000 i hiç kullanmak istemiyorum.Aygıt yöneticisinden hd graphic 3000 devre dışı bırakınca 630m de devre dışı kalıyor.Araştırdığıma göre görüntüyü ilk bu kart veriyormuş.Gt630m ek kart olarak kullanılıyor ben gt 630m i asal kart olarak kullanmak istiyorum.
Yardım edeceklere
:tşk:

- - - Eklendi - - -

Lütfen Cevaplayın gerçekten gerekli

ANIL

ANIL

Admin
630m geçtiğin zaman intel devre dışı kalır ve 630m aktif olur windows puanını yenilersen düzelmesi gerekir...

IVI-Elia

Üye
    Konu Sahibi
Bi deneyim Sağol

- - - Eklendi - - -

Olmdı.Nvidia denetim masasından nfs the run yüksek performanslı nvidia işlemcisi seçtimoyunu açtım pencere boyutuna küçültüp değerlendirme yaptım aynı

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
elimde optimuslu bir pc olsa olayı çözüp sana anlatırdım ama malesef yardım edemicem :hmmm

IVI-Elia

Üye
    Konu Sahibi
.keşke olan biri yardım etse.Yine de:tşk:

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
Maalesef yardım edemeyecem de windows puanı ha 5 olmuş ha 100 olmuş ne farkeder:)nasıl olsa 630m oyunda çalışıyor

Superfan

Superfan

Üye
Bence uğraşma :ehe HD Graphics 3000 , yazı ve internet için en uygun kart.GT630' dan daha kullanışlı olur.Bence hiç uğraşma >_> Windows puanını öğrenince ne olacak.Düşük çıkarsa moralin bozulur felan hiç uğraşma :kop:

aleranol

aleranol

Üye
sanırım asus var sende. Bende n53sv var ama bunu takmıyorum oyunu ultrada oynuyosan gerisi önemli değil kardeşim salla

ANIL

ANIL

Admin
bencede önemli bir şey değil. kayıf defterinden bir kaç ayarla o puanlar 7,9 olabiliyor :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt