Ekran kartımda sorun var

Sponsorlu Bağlantılar

sancak319

Üye
    Konu Sahibi
Ekran kartımda sorun var
Bugün oyun oynarken sinirlerime hakim olamadım ve laptopumun sol tarafına orta hızda vurdum.Oyunlara veya bazı programlara girince renkler birbirrine karışıyor şimşek çakması gibi birşey oluyor.İki tane ekran kartı var laptopum'da,aygıt yöneticisinden Nvidia GeForce GT 820M olanı devre dışı bıraktım (diğeri Intel HD Graphics 4600) ve ikinci ekran kartı devreye girdiğinde renk sorunu düzeldi ama bu ekran kartı Nvidia'dan daha kötü olduğu için oyunlar yavaşlamaya ve bazılarıda hiç açılmamaya başladı.Sanırım sorun Nvidia GeForce GT 820M ekran kartında ne yapmam gerekiyor daha garantisinin bitmesine çok var?

sorun bu

Son düzenleme:

deadboringQ7

deadboringQ7

Üye
Konu hakkında pek bilgim yok ama ekran kartının fan çıkışı hangi tarafta ?

sancak319

Üye
    Konu Sahibi
sol tarafta ve laptopun alt kısmında touchpad'in tam altında ve klavyenin tam orta hizasında iki tane de havalandırma delikleri var

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
GPU zarar görmüş. vurursan olacağı o. düzeltmene imkan yok.
garantiye gönder. düşürdüm vurdum falan diye söyleme. kendi kendine böyle oldu dersen sanırım garanti dahilinde anakart değiştirilir.
yok eğer kullanıcı hatası derlerse yeni anakart için ücret ödemek zorundasın.

• Beğen
Tepkiler: Bilişim Profesörü, deadboringQ7 ve Mad EagLe
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Hasan cevabı vermiş. Kozmetik olarak kenar kısımlarında falan sıkıntı yoksa garanti muhtemelen kabul eder. Durup dururken oldu falan de. Atarlanıp vurdum dersen kabul etmezler :)

Son düzenleme: