hayırlı olsun n8 Belle 111.30.609 navifirmde

Sponsorlu Bağlantılar

semih3408

semih3408

Üye
Bizde deneyeydik eyiydi :)

blackcemre

Üye
Nasıl geliyor sürüm nasıl hemen kaldırıyorlar sürümleri belleyi anlayamadım bir türlü e7 için hala gelmemiş.

realplayer2

realplayer2

Üye
bende onu diyorum iste indirip kuranlar bi nevi denek gorevi gorecek

mmb7982

mmb7982

Üye
    Konu Sahibi
bu nokia tam bi deli saçmasına döndürdü işi.gelde sövme millet hayallere dalıyo c7 ye de şu zaman gelir c6-01e şu zaman derken olan tek varyantıda kaldırıyo nası bi iş anlamadım.yuh olsun bunlara yaaaa.
piyasada belle yüklü cihazlar cirit atıyo eski cihazlar aval aval bekleşiyoruz aç kedinin ciğerci önünde beklediği gibi.kardeşim bellen hazırsa ver naviden millet kullansın takır takır yooook hazır değilse piyasadaki belle yüklü c6-01 ler ne ayak?milletide takır takır androide kaptırması gayet normal arkadaş.bu zihniyetteki nokiayaya müstehaktır yemin ediyorum...

• Beğen
Tepkiler: iatis, AмσηR@, TeAmo42 ve 2 diğerleri

anlamamki

Üye
eyvah işe gidiyorum gece denicez sanırım

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
bu nokia tam bi deli saçmasına döndürdü işi.gelde sövme millet hayallere dalıyo c7 ye de şu zaman gelir c6-01e şu zaman derken olan tek varyantıda kaldırıyo nası bi iş anlamadım.yuh olsun bunlara yaaaa.
piyasada belle yüklü cihazlar cirit atıyo eski cihazlar aval aval bekleşiyoruz aç kedinin ciğerci önünde beklediği gibi.kardeşim bellen hazırsa ver naviden millet kullansın takır takır yooook hazır değilse piyasadaki belle yüklü c6-01 ler ne ayak?milletide takır takır androide kaptırması gayet normal arkadaş.bu zihniyetteki nokiayaya müstehaktır yemin ediyorum...
Nokia'nın amacı belle yüklü c6-01 ve diğer S^3'leri belli bir süre satıp bize öyle verecek güncellemeleri.Yoksa onun bir amacı olmaz.

• Beğen
Tepkiler: iatis ve TeAmo42
ucantcme

ucantcme

Üye
umarım annada olduğu gibi hatalı yazılım dağıtmazlar hatırlayın 25.007 gelene kadar bı suru hata wardı

mustyaky

mustyaky

Üye
c6-01 ciler farkındaysanız yazılım güncellemesindeki social uygulaması da yok artık hani belle gerektirir diyen :hmmm off offf .!

TeAmo42

TeAmo42

Üye
umarım annada olduğu gibi hatalı yazılım dağıtmazlar hatırlayın 25.007 gelene kadar bı suru hata wardı
katılıyorum şimdi Belle gelecek bir sürü hata vs..Birde ufak güncellemeleri bekleyeceğiz..

----------Eklendi @ 15:47:52 ---------- Yazıldı @ 15:47:27 ----------

c6-01 ciler farkındaysanız yazılım güncellemesindeki social uygulaması da yok artık hani belle gerektirir diyen :hmmm off offf .!
Evet Malesef yok..

man20

man20

Üye
ya arkadaşlar bırakın şu işleri ya dışarda kar var çıkıp oynayın. biliosunuzki bugün ya da yarın gelmicek nie boşuna pc başında durup zaman öldürüosunuz ki... :/

aslankaplants

aslankaplants

Üye
ya arkadaşlar bırakın şu işleri ya dışarda kar var çıkıp oynayın. biliosunuzki bugün ya da yarın gelmicek nie boşuna pc başında durup zaman öldürüosunuz ki... :/

bizim burada kar yok ama haklısın başka yerde uğraşalım

o social güncellemsi bende sabah gitti

semih3408

semih3408

Üye

Nokia'nın amacı belle yüklü c6-01 ve diğer S^3'leri belli bir süre satıp bize öyle verecek güncellemeleri.Yoksa onun bir amacı olmaz.
Sonra neden Nokia zarara giriyor diye soruyorlar. Güncellemeni adam gibi zamanda kullanıma sunmazsan(hazır olduğu halde) tabi zarara girersin. Nokia'yı severim ama böyle yaptığı sürece nefret edeceğim Nokia'dan valla. İnsanlar beklemekten bıktı. Bir daha Nokia almayacağım. Kimse kusura bakmasın yeter artık ne güncellemeymiş arkadaş!. 700 lira para verdik telefona ama gel gör ki sen ne güncelleme çıkıyor, ne oyun çıkıyor. Hız desen yok, görsellik desen yok ! :off:

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
çok bug var diğer cfw sürümlerden farksız...

• Beğen
Tepkiler: TheMadness
mustyaky

mustyaky

Üye
bari social güncellemesi duraydı eyiydi :hmmm ona güveniyoduk en azından :ağlarım:

onur027

onur027

Üye
naviden flaslasak türkçe dil desteği mevcutmu acaba n8 için

onur027

onur027

Üye
teşekkür ederim

mustyaky

mustyaky

Üye
o n8 e çıktı dediğiniz navideki 11.12 sürümü değil demi arkadaşlar?

TeAmo42

TeAmo42

Üye
burda kar değil fırtına var resmen :D

Üst Alt