hayırlı olsun n8 Belle 111.30.609 navifirmde

Sponsorlu Bağlantılar

cardanadam

cardanadam

Üye
bende sandımki belle geldi üzülmüştüm geldi diye

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
orjinal dosyaları bir arkadaş uploadetmiş ve konu açmış ona bakın.

SSnıper

SSnıper

Üye
Kaç demilştin :alkis

serecans

serecans

Üye
hayırlısı olsun n8 ciler:aha:

erollcelik

erollcelik

Üye
daha çıkmadı arkadaşlar

mmb7982

mmb7982

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar konuyu açtım ama anladığım kadarıyla yanlış alarm oldu.ilk mesaja arkadaşımızın upload ettiği dosya linkleri eklendi ve ekstradan arkadaşın kendi konusuda mevcut.
kusura bakmayın hepinizden tekrar tekrar özür dilerim yok yere anlamsızca bir muhabbet oldu.mod arkadaşlar uygun görürlerse konu kilitlenebilir.zaten arkadaşın upload paylaşımı ayrı bir konu olarak mevcut bu anlamsız muhabbette daha fazla uzamaz.kusuruma bakmayın...:(

cyber

cyber

Üye
arkadaşlar konuyu açtım ama anladığım kadarıyla yanlış alarm oldu.ilk mesaja arkadaşımızın upload ettiği dosya linkleri eklendi ve ekstradan arkadaşın kendi konusuda mevcut.
kusura bakmayın hepinizden tekrar tekrar özür dilerim yok yere anlamsızca bir muhabbet oldu.mod arkadaşlar uygun görürlerse konu kilitlenebilir.zaten arkadaşın upload paylaşımı ay4ı bir konu olarak mevcut bu anlamsız muhabbette daha fazla uzamaz.kusuruma bakmayın...:(

Bence konu açılması normal o nokia nın suçu madem koyuyorsun geri niye kaldırıyon nokia

cardanadam

cardanadam

Üye
15,02,2012 demiştim o tarihekadar gelse bile ben yüklemiyecem boykot ediyorum ya duyurma duyuruyorsanda yayınla değilmi

• Beğen
Tepkiler: meg1ddo
FastBreaker

FastBreaker

Üye
Senin boykot etmen nokiadan birşey eksiltmez ki

cardanadam

cardanadam

Üye
doğru tek kişi yaparsa etkilemez ama 200-300 kişi yaparsa bi düşünür bence bu adamlar sattımı telefonları türkiyeden indiren yok diye sonuçta nerede kaç kişi indiriyor diye takip ediyorlar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
doğru tek kişi yaparsa etkilemez ama 200-300 kişi yaparsa bi düşünür bence bu adamlar sattımı telefonları türkiyeden indiren yok diye sonuçta nerede kaç kişi indiriyor diye takip ediyorlar

sattılarmı diye düsünnezler sonuçta alanlarda güncelliycek ama yinede işin peşine düşerler sebebini arastırırlar ben zaten hemen güncellemiycem biraz bekliycem

kocak04

Üye
bu dosyaları nasıl yükleriz acaba normal flaş atarakmı?

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
yukleyen varsa bi browser performansini yoklasada buraya yazsa...

serecans

serecans

Üye
valla ben belle kullanıyorum browser permansı düşük uyuz ediyo adamı operaya devam

n8 de nası olyr bilmem

boyabatlı

boyabatlı

Üye
Hiç yükleyen yokmu birde türkçemi yorum yokmu beyler

kocak04

Üye
Dosyaları indirdim phoenix ve navi bilgisayarımda yüklü belle için bana yardım edebilecek biri varmı? Nasıl yükleyeceğimi anlatabilirmisiniz acaba?

Üst Alt