hayırlı olsun n8 Belle 111.30.609 navifirmde

Sponsorlu Bağlantılar

mmb7982

mmb7982

Üye
    Konu Sahibi
o dedigin c6 01 rem 601 guncellemesı 1 aydır var o türkıye icın degil

kimsenin Türkiye için var dediğini sanmıyorum sadece c6-01 601 için belle sürümü realese edilmiş ama varyantı boş. belki görememe ihtimalini gözönünde bulundurarak yazdım kardeşim.

hakan_710

hakan_710

Üye
batmanyavuz

batmanyavuz

Üye
Tarih güncellenmemiş, isim değişmemiş bunun bizim kullandığımız sızdırılmış versiyonlardan birisi olma ihtimali var mı acaba?

Dostnametr

Üye

Onlardaki sürüm zaten eski 102 mi 110 mu öyle bir şeyle başlıyordu annemde 603 varda .

Onu demiyorum n8 , c7 , c6-01 belle yüklü gelen cihazlarda symbian yazıyor.Onlar daha yeni yüklenip satılmaya başladı ama symbian yazıyor.

faruk26kuraf

Üye
yükleyen varmı arkadaşlar nasıl

valent

valent

Üye
Kuran arkadaşlar varsa izlenimlerini anlatması rica olunur

batmanyavuz

batmanyavuz

Üye
Ben hız olarak pek farklılık hissetmedim, zaten flaş atılınca otomatik olarak biraz hızlanma oluyor her zaman. Hızlı diyenler bu nedenle söylemiş olabilir diye düşünüyoum. Birde hacksiz olmasından dolayı daha adam gibi uygulama yükleyemedim onunla uğraşıyorum.

valent

valent

Üye
Ben hız olarak pek farklılık hissetmedim, zaten flaş atılınca otomatik olarak biraz hızlanma oluyor her zaman. Hızlı diyenler bu nedenle söylemiş olabilir diye düşünüyoum. Birde hacksiz olmasından dolayı daha adam gibi uygulama yükleyemedim onunla uğraşıyorum.
Hangi diller mevcut?

hakan_710

hakan_710

Üye

hackte sorun yaşayanlar pm atsın dosyalar mevcut bi ara konum vardı ama kapattım isteyene yardımcı olurum

blackcemre

Üye
Nav,fr,m'de halen gözükmüyorki belle

A.S.P.A.V.A.

A.S.P.A.V.A.

Üye
VARİANT LAR KALDIRILDI NAVİDE
ADI KALDI:hih:

realplayer2

realplayer2

Üye
prototip ilk ornek demek zaten nokia deneklere indirtti yazilimi tabi kaldirdilar hemen:)

• Beğen
Tepkiler: TeAmo42
^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
Olsun indiren indirdi hemen :D

Dostnametr

Üye
Yayınlanmaya başlanmamış demek ki.

Bekleyiş sürüyor...

Üst Alt