Hayır bu Müjde Ar olamaz!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dreamboys69

dreamboys69

Üye
    Konu Sahibi
Hayır bu Müjde Ar olamaz!
Müjde Ar, sekiz kilo verip gıdığını aldırınca bambaşka bir insana dönüştü tam 20 yaş gençleşti
Çiğdem Anad, Aysun Kayacı, Pınar Kür ve Müjde Ar’ın sundukları ’Haydi Gel Bizimle Ol’ programı, yeni sezondaki ilk bölümüyle ekrana geldi.
Program başlamadan kısa bir süre önce Müjde Ar’ın yaklaşık 20 kilo verdiği ve gıdısını aldırdığı haberleri gündeme gelmişti. Canlı yayında Müjde Ar’ın yeni halini görenler çok şaşırdı.

3 ayda 8 kilo zayıfladığını anlatan Müjde Ar, Çiğdem Anad’ın takılması üzerine son günlerde gündemde olan Muzaffer Kuşhan’a atıfta bulunarak "Kuşhan’a Muşhan’a gitmedim. Doktor kontrolünde zayıfladım. Kuşhan’a giden gelemiyor biliyorsun. Ben diabet olduğum için çok riskli zaten" diye konuştu.

e_r_EN

e_r_EN

Üye
başlığa katılıyorum :hmmm

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Harika olmuş Ama...MaşaLLah ;)

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Şarap gibi...

Salihyet

Salihyet

Üye
iğğhh :sahan:

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Öyle Böyle Deil Cidden Gençleşmiş.

Soneday

Soneday

Üye
:islik

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
güzel olmuş ama ama sonuçta estetikle olan birşey kilo vermeside çok güzel

dadas22

dadas22

Üye
süper görünüyor..

leiche

leiche

Emekli Yönetici
Bozuk şarap ama :ehe

omayra

Üye
50 yaşındaki bir kadından söz ediyorsunuz.. acımasız olmayın. Kadın yaşına göre harika olmuş. Ayrıca 8 kilo vermiş, 20 kilo değil. Biraz da estetik müdahale ile, kıvamı tutturmuş :) Hoş bir kadın :)

jöly

Üye
50 yaşındaki bir kadından söz ediyorsunuz.. acımasız olmayın. Kadın yaşına göre harika olmuş. Ayrıca 8 kilo vermiş, 20 kilo değil. Biraz da estetik müdahale ile, kıvamı tutturmuş :) Hoş bir kadın :)

haklısın omayra...erkekler sadece dış görünüşe takıntılı...o kadının ruhsal durumunu düşünün bi de şimdi nasıl da mutludur...

yasirarslan

yasirarslan

Üye
gençleşmiş:)

dreamboys69

dreamboys69

Üye
    Konu Sahibi
valla aynaya baktıgında dünyaya yeniden gelmiş gibi hissediyordur...mutlu oldugu kesin

Silinen Üye 299735

Üye
valla çok gençleşmiş:islik:naughty:

ouSahin

ouSahin

Üye
eşşege altın semerde taksalar eşşek eşşektir...:oke:

mavis45

mavis45

Üye
estetikten başka birşey göremedim ben :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...