Ekranda Aysun şov

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
looney

looney

Üye
    Konu Sahibi
Ekranda Aysun şov
Ekranda Aysun şov

'Haydi Gel Bizimle Ol'da bir imaj tazeleme daha yaşandı. Müjde Ar'ın çok konuşulan estetik amaliyatının ardından Aysun Kayacı da saç rengiyle görenleri şaşkına çevirdi.
NTV'de Çiğdem Anad, Pınar Kür, Aysun Kayacı ve Müjde Ar'ın birlikte hazırladıkları 'Haydi Gel Bizimle Ol' programının yeni sezondaki ilk bölümünde Müjde Ar fırtınası esmişti. Kilo veren ve gıdısını aldıran Müjde Ar, bir hayli gençleşmiş görüntüsüyle çok konuşulmuştu.
Programın dün akşam yayınlanan bölümünde ise Aysun Kayacı, yeni imajı ile izleyenlerin karşısına çıktı. Kayacı'nın yeni hali partnerleri tarafından tam not aldı. Pınar Kür, "Aysun, Carmen rolünü oynayacak ben tahmin ediyorum. Esmer çingene kızı, çok da yakışırsın" dedi
Kayacı'nın saçlarını mı boyattığı yoksa peruk mu taktığı sorusu izleyen hemen herkesin dikkatini çeken bir ayrıntıydı. Aysun Kayacı'nın şu anda çekimleri devam eden 'Şeytanın Pabucu' filmindeki sahneleri nedeniyle imajını değiştirmesinin mümkün olmadığı öğrenildi. Muhtemelen Kayacı, dün akşamki programa perukla çıktı.
Programın kapanışında Çiğdem Anat'a bir sürpriz yapan ekip canlı yayında pasta keserek Anat'ın doğum gününü kutladı. Pasta kesimi sırasında Aysun Kayacı'nın beyaz tangasıyla verdiği frikik ise dikkatlerden kaçmadı.

Anıl Umut

Emekli Yönetici
hey maşallah bizim gözünü sevdiğim türk doktorların kaporta felan yapmakta üstüne yok:ehe:ehe
hele bi de bi boya attımıydı sanki 2. bir insan oluveriyor kişi..
anlayan anladı sanırım:)

looney

looney

Üye
    Konu Sahibi
hey maşallah bizim gözünü sevdiğim türk doktorların kaporta felan yapmakta üstüne yok:ehe:ehe

aynen ;)

jöly

Üye
siyah saç yakışmış ama o ***** imajı aynen sabit...boya da değiştirmemiş...:ehe

akula

akula

Üye

tek kaporta ve boya yapmamışlardır tampon ve farlara baktırmıştır garanti :ehe ben olsam o kadar tamire girmişken bide motora baktırırdım:ehe:ehe

Romantik Prens

Romantik Prens

Üye

aynen bencede :):)

looney

looney

Üye
    Konu Sahibi
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
İçindekinin İç Çamaşırı Olmadığını Sadece Bir İç Çamaşır Koruyucusu Olduğunu Söyledi.

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye

Silinen Üye 299735

Üye
:naughty::naughty::naughty:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...