TuRkiShCowboy
Emekli Yönetici
Hayattan tad alamıyorum ...
Sürekli canım sıkılıyor ve olduğum konumu sorguluyorum ... Bu dünyaya imtihan olmak için geldiğimi sürekli her koşulda ne kadar da kendime anlatsam hayatın anlamını bilmiyorum ... Okul mu ? Değil ... Bir ışte çalışmak mi ? Değil ne ne ne ??? Şu anki sorumluluğum derslerime çalışıp sınıfı geçmek ... Hocalar takıyor , artist misin olum sen diyorlar vs vs ... Zevkli olan işlerden de bıktıriyorlar ... Bazen içimden küfür etmek geliyor hepsine ... Seni öğretmen yapanın da senin de diye başlıyorum sonunu da getiriyorum ... Birinin seni ezerek sürekli emirler vererek çalıştırmasına ne demeli ...! Hayatım böyle geçiyor ... Biraz renklendirmek için sürekli burada oluyorum ... Bütün paramı internet paketine harcıyorum ve burada mutlu oluyorum ... Yine doldum ve dertlerim Derya oldu ... Off off !!!..
En büyük etken öğretmenlerin öğrencilere hayvan gibi davranması ... Bugün mesela ... Öğretmen bana gel bakalım şu sandalyeleri indir dedi tamam hocam dedim 25 sandalyeyi indirdim sonra tekrar kaldır masanın üstüne koy dedi hocam benimle oyun mu oynuyorsunuz dedim dediğimi yap dedi sandalyeyi kaldırdım diğer masanın üstüne fırlattım üstüme yürüdü artistlik mi yapıyorsun bana dedi döndüm süratimi çıktım sınıftan ... Çok zevkli değil mi azar işitmek ... Gözüm dönse alsam ordaki demir çubukları kafasına indirsem ne olacak off of
Çok güzel bir yazıydı keyifle okudum duygulandım açıkçası
bu stres sanırım 
Teşekküler ablacim