Hayattan tad alamıyorum ...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Soruyorum zaten ...
Yine her mesajında büyük harfle başlıyorsun ...

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Neyse kin tutmayı sevmem hoş geldin ...

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yakındır merak etme :ehe

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Çıkartmasaydin sen de :) Bak benim çıkıyor mu :ehe

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Sen de öyle düzgün bir üye değildin az da olsa tanıyorum ve biliyorum seni :) Kurallar var ve düzenin sağlanması için bu kuralların işlemesi gerek kim olursa olsun bu böyledir :) Kendini ezdir demiyorum ama az çok yasak olan davranışları kestirebiliyorsun :)

Juventus

Juventus

Üye
Sen de öyle düzgün bir üye değildin az da olsa tanıyorum ve biliyorum seni :) Kurallar var ve düzenin sağlanması için bu kuralların işlemesi gerek kim olursa olsun bu böyledir :) Kendini ezdir demiyorum ama az çok yasak olan davranışları kestirebiliyorsun :)
İnan Şuan Senin Yaptıklarınla Ben 10 Defa Banlanmıştım

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ben ne yapıyorum ?
En fazla kendimi savunuyorum onun dışında damarıma basana ben de basıyorum :) Kendini kontrol edemiyordun yerine göre dişini göstermek gerekiyor :)

Juventus

Juventus

Üye
Ben ne yapıyorum ?
En fazla kendimi savunuyorum onun dışında damarıma basana ben de basıyorum :) Kendini kontrol edemiyordun yerine göre dişini göstermek gerekiyor :)
Hayır Aynı Durum Söz Konusuydu :oke: O Zamanda Sohbet Eden Kişi Fazlaydı İhtiyac Yoktu. Şimdi Senin gibilere İhtiyac Var ve Fark da Bu :pro:

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Senin her şeyin sahteydi ... Adın , nerden olduğun , gülücüklerin vs vs ... Sürekli birilerine satasiyordun ... Neyse geçmişini sorgulamayacagim sen iyi biliyorsun :)
Bir üyeye senin gibiler diye hitap edip pro smileyini kullanırsan negatif yönde tepki alırsın ... Birilerini suçlamak yerine suçu biraz kendinde ara ...

Juventus

Juventus

Üye
Senin her şeyin sahteydi ... Adın , nerden olduğun , gülücüklerin vs vs ... Sürekli birilerine satasiyordun ... Neyse geçmişini sorgulamayacagim sen iyi biliyorsun :)
Bir üyeye senin gibiler diye hitap edip pro smileyini kullanırsan negatif yönde tepki alırsın ... Birilerini suçlamak yerine suçu biraz kendinde ara ...
:ehe:ehe İyi Kaptırmışsın Kendini Senaryoya. Şuan Suçlu Suçsuz Olup Olmadığımızı Tartışmıyorum Zaten.

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Psikolojin her şeye rağmen iyi :)
Aç gözlerini artık bu forumda kimse kimsenin düşüncelerini etkileyip kendi düşüncelerini ona empoze edemez :) Sen kendine uygun olan doğrular seçmişsin ve bunların dışındaki gerçekleri senaryo olarak kabul ediyorsun ... Gülme sırası değişti be gülüm :ehe

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Gülüm :hmmm

Juventus

Juventus

Üye
Psikolojin her şeye rağmen iyi :)
Aç gözlerini artık bu forumda kimse kimsenin düşüncelerini etkileyip kendi düşüncelerini ona empoze edemez :) Sen kendine uygun olan doğrular seçmişsin ve bunların dışındaki gerçekleri senaryo olarak kabul ediyorsun ... Gülme sırası değişti be gülüm :ehe
:kop:

O Kadar Emin Olma. Bazı Kişilere Bazı Sözler Verdiğim İçin Burdayım :oke: Düşüncelerimi Başkalarına Benimsetmek Benim İşim Zaten (h)

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Sözünü tutmanı diliyorum yoksa uçarsin yine :pro2:
Iyimser olmanı tavsiye ederim ... Çıkarcı ve hırslı olmanı tavsiye etmem :)

Juventus

Juventus

Üye
Sözünü tutmanı diliyorum yoksa uçarsin yine :pro2:
Iyimser olmanı tavsiye ederim ... Çıkarcı ve hırslı olmanı tavsiye etmem :)
Artık Ayaklarımızın Üzerinde Durabiliyoruz. Hırsım da Kalmadı Sayılır. Dedikodum Yapılacağına Kendim Geleyim Dedim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...