Juventus
Üye
Sen Sor DiyeNeden yine burdasin ?
Sen Sor DiyeNeden yine burdasin ?
AlışkanlıkSoruyorum zaten ...
Yine her mesajında büyük harfle başlıyorsun ...

Neyse kin tutmayı sevmem hoş geldin ...
Banlanana kadar burdayım 
Bizim Zamanımızda ki Yönetim Çok Sertti. Kuralları da Çok Katıydı.Çıkartmasaydin sen deBak benim çıkıyor mu
![]()
İnan Şuan Senin Yaptıklarınla Ben 10 Defa BanlanmıştımSen de öyle düzgün bir üye değildin az da olsa tanıyorum ve biliyorum seniKurallar var ve düzenin sağlanması için bu kuralların işlemesi gerek kim olursa olsun bu böyledir
Kendini ezdir demiyorum ama az çok yasak olan davranışları kestirebiliyorsun
![]()
Hayır Aynı Durum Söz KonusuyduBen ne yapıyorum ?
En fazla kendimi savunuyorum onun dışında damarıma basana ben de basıyorumKendini kontrol edemiyordun yerine göre dişini göstermek gerekiyor
![]()
O Zamanda Sohbet Eden Kişi Fazlaydı İhtiyac Yoktu. Şimdi Senin gibilere İhtiyac Var ve Fark da Bu 

Senin her şeyin sahteydi ... Adın , nerden olduğun , gülücüklerin vs vs ... Sürekli birilerine satasiyordun ... Neyse geçmişini sorgulamayacagim sen iyi biliyorsun
Bir üyeye senin gibiler diye hitap edip pro smileyini kullanırsan negatif yönde tepki alırsın ... Birilerini suçlamak yerine suçu biraz kendinde ara ...

İyi Kaptırmışsın Kendini Senaryoya. Şuan Suçlu Suçsuz Olup Olmadığımızı Tartışmıyorum Zaten.Psikolojin her şeye rağmen iyi![]()
Aç gözlerini artık bu forumda kimse kimsenin düşüncelerini etkileyip kendi düşüncelerini ona empoze edemezSen kendine uygun olan doğrular seçmişsin ve bunların dışındaki gerçekleri senaryo olarak kabul ediyorsun ... Gülme sırası değişti be gülüm
![]()

Düşüncelerimi Başkalarına Benimsetmek Benim İşim Zaten 
Artık Ayaklarımızın Üzerinde Durabiliyoruz. Hırsım da Kalmadı Sayılır. Dedikodum Yapılacağına Kendim Geleyim Dedim.Sözünü tutmanı diliyorum yoksa uçarsin yine![]()
Iyimser olmanı tavsiye ederim ... Çıkarcı ve hırslı olmanı tavsiye etmem![]()