Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hayattan tad alamıyorum ...
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TuRkiShCowboy
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
Öfke kontrolü yok , her şeye rağmen hayatın güzel olduğunu hatırlamak da bende yok ... Bunların oyunu ışte
aLone
Üye
aga hiç yorma kafanu böyle şeylere takılıp kalırsan olmaz.hocalardan bugüne kadar ne iyilik gördük zaten içlerinden 1-2 tane iyi olur diğerleri kötü.iştede sıkıntın varsa salla 3-5 sene sonra rahata erersin şimdi en berbat zamanlarımız
TuRkiShCowboy
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
Aynen bro yaa Sen tabi Izmir desin hava hoş
aLone
Üye
olum izmirde olsam tamam ben izmire 2 saat uzak bi ilçedeyim bizde sıkılıyoz heralde burlarda ama takmıyorum kafama
TuRkiShCowboy
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
Olsun sonuçta benden yakınsin sabahtan akşama okulun yok , manita yapacak zamanın var ooo Ben devre yaparken sen geziyorsun
Progressivity
Üye
kardeşim ben sana tavsiye falan vermicem sadece şunu söyleyecem hayat monoton,dünya monoton ne yaparsak yapalım herşeyin uzun vade de tekrarlaması monotonluğa götürüyor herşeyi dünyayı genelde böyle kabul edip ama en azından yaşadığımız her anın dğerini bilmek gerekio diye düşünüyorumm, bende senden çok farklı değilim inan, manita yap dicem en fazla 2yıl sürcek heyecanın sonrası yıpranma süreci hiç gerek yok free takılmak en güzeli
Yaa işte. Bir elektronikçinin dilinden bir elektronikçi anlar. Bende meslek lisesinde elektronik okudum. Canın sıkılırsa bana haber ver Karaköy'den hazır devreler alalım birlikte devre yaparız. Güzel zaman geçer işte. Bir elektronikçi bir elektronikçiye bre elektronikçi gel beraber elektronik işi yapalım demiş
TuRkiShCowboy
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
Seneye belli olacak bölüm şu an için elektrik-elektronik öğrencisi olarak geçiyoruz Bizim lise teknik liseye döndü o yüzden hem anadolu müfredatı hem kat sayı hem de atölye dersleri var
olumm okul benim sabahtan akşama kadar 8den 4buçuğa kadar manita yapcak zaman oluyoda gezcek zaman olmuyo
TuRkiShCowboy
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
Benim 8' den 5.30' a kadar naberrr
Juventus
Üye
Adrenalin Yaşaman Lazım
Tavsiyelerim
Günlük Yaz
Abdestsiz Gezme
Uzun Maratonlu İşlerle Uğraş
Sana Saygı Duyan Kişilerle Muhattap Ol
Kendine Her Zaman 1 Film Al ve İzle
Dil Öğrenmek İçin Netten Eğitim CD lerini İndir Hatta MaxiCep de Paylaş
TuRkiShCowboy
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
Günlük yazmak da amma adrenalinli
Abdestsiz derken tövbe yaa öyle gezilir mi
Film almak yerine de sinemaya giderim ....
Arkadaş çevremi değiştirdim ve olumlu sonuçlar aldım bana uyar
Ayrıca seni tanıyorum
Günlük yazmak da amma adrenalinli
Abdestsiz derken tövbe yaa öyle gezilir mi
Film almak yerine de sinemaya giderim ....
Arkadaş çevremi değiştirdim ve olumlu sonuçlar aldım bana uyar
Ayrıca seni tanıyorum