hayattan nasıl zevk alabilirim?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yasin44

yasin44

Üye
    Konu Sahibi
hayattan nasıl zevk alabilirim?
Arkadaşlar kendimi dünyadaki bir boşluk gibi hissediyorum.
hayattan zevk almak için ne yapmalıyım sizce?

Pure Life

Pure Life

Üye
spor yapmayı dene

X-LifeHard

X-LifeHard

Üye
Hayatı yaşamayı dene...

yasin44

yasin44

Üye
    Konu Sahibi
öncelikle sorunuma cevap verdiğin için teşekkür ederim ..bu cevabını dikkate alarak spor yapacağım..bakalım değişen birşey olacak mı...

aLone

aLone

Üye
haatındakş ufak tekek şeyleri değiştir alışkanlıklarını filan

yasin44

yasin44

Üye
    Konu Sahibi
hayatı yaşıyorum ama hayattan zevk alamıyorum..nasıl zevk alabilirim ben bunu cevabını arıyorum

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Hedeflerine yoğunlaşman seni rahatlatacaktır :)

-LiveYourLife-

-LiveYourLife-

Üye
Hayatı Takma Yeter :oke:

yasin44

yasin44

Üye
    Konu Sahibi
ama alışkanlıklardan kaynaklanmıyor ..belli bir alışkanlığımda yok..

--------------- Ekleme ---------------

aradığım cevaplardan biri buydu..sağol

Candy

Candy

Üye
Sev , sevil.. Sevildiğini ve seni sevenleri farket .. Senin için yapılan iyi şeyleri gör..

zibidi39

zibidi39

Üye
dj ol :D dunyayaı salla bende bı ara ole hıssedıodum dewmlı dusuyorum gıbı hıc sonu olmayan bı boslukta ama sımdı gectı allaha cok sukur.benden bı tavsıye ac kıtabımızı oku

researcher

Üye
Eger eskiden yapmkaktan haz duydugun seyler bile artık zevk vermiyorsa bu depresyondur...

Eger ileriyi goremiyorum kendimi boslukta hissediyorum diyorsan nispeten daha ciddi olabilir...Ama senin yasındaki insanlar cok ani duygusal inis cıkıslar yasayacaktır. Bazen hersey normal bazende kotu gibi olur.Melankoli yani sebepsiz huzun sıklıkla basına gelir....Eger bu cok uzun suruyorsa o zaman ciddiyetle yaklasmak gerekebilir...

Sivilce problemin yoksa cikolata hemde bolca yiyebilirsin... Ozellikle egzersiz ve uzun yuruyusler (aksam ustleri ornegin) iyi gelebilir...

Pure Life

Pure Life

Üye
Eger eskiden yapmkaktan haz duydugun seyler bile artık zevk vermiyorsa bu depresyondur...

Eger ileriyi goremiyorum kendimi boslukta hissediyorum diyorsan nispeten daha ciddi olabilir...Ama senin yasındaki insanlar cok ani duygusal inis cıkıslar yasayacaktır. Bazen hersey normal bazende kotu gibi olur.Melankoli yani sebepsiz huzun sıklıkla basına gelir....Eger bu cok uzun suruyorsa o zaman ciddiyetle yaklasmak gerekebilir...

Sivilce problemin yoksa cikolata hemde bolca yiyebilirsin... Ozellikle egzersiz ve uzun yuruyusler (aksam ustleri ornegin) iyi gelebilir...
Bu yüzden diyorum spor yap diye depresyonda olduğunu anladım zaten.Depresyonun diğer belirtisi uykusuzlukdur.Spor yaptıkça uyku düzeninde yerine gelir.Ayrıca yüzmek çok iyi gelir emin ol.İnsan psikolojisi konusunda boş konuşmam benim alanım bu

researcher

Üye
Bu yüzden diyorum spor yap diye depresyonda olduğunu anladım zaten.Depresyonun diğer belirtisi uykusuzlukdur.Spor yaptıkça uyku düzeninde yerine gelir.Ayrıca yüzmek çok iyi gelir emin ol.İnsan psikolojisi konusunda boş konuşmam benim alanım bu

Askolsun bos mu konustun dedik....

resmigenc

resmigenc

Üye
kafana göre takıl nerde akşam orda sabah yat kalk naptığını unutturacak şeyler dene çılgınca akla mantığa sığmaz şeyler dene tehlikeli adrenalin hız tehlike okadar zevkli ki anlatamam ... dunyadaki yasak şeylerden bahsediyorum çünkü yasaklı olan herşey hemen hemen gerçekten çokkkk zevkli..... çokmu çılgınca oldu acaba....?:islik

Pure Life

Pure Life

Üye

researcher

Üye
:) Hayır tabiki boş konuşmakdan kastım hiçbir bilimsel gerçek olmadan kulakdan dolma bilgilerle birşeyler söylemem.Sosyoloji okuyorum çünkü ;)

Arada durkheim dan bahsedersin artık... :)

.:Imperior:.

Üye
Burnunu karıştır :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt