Bu yüzden diyorum spor yap diye depresyonda olduğunu anladım zaten.Depresyonun diğer belirtisi uykusuzlukdur.Spor yaptıkça uyku düzeninde yerine gelir.Ayrıca yüzmek çok iyi gelir emin ol.İnsan psikolojisi konusunda boş konuşmam benim alanım buEger eskiden yapmkaktan haz duydugun seyler bile artık zevk vermiyorsa bu depresyondur...
Eger ileriyi goremiyorum kendimi boslukta hissediyorum diyorsan nispeten daha ciddi olabilir...Ama senin yasındaki insanlar cok ani duygusal inis cıkıslar yasayacaktır. Bazen hersey normal bazende kotu gibi olur.Melankoli yani sebepsiz huzun sıklıkla basına gelir....Eger bu cok uzun suruyorsa o zaman ciddiyetle yaklasmak gerekebilir...
Sivilce problemin yoksa cikolata hemde bolca yiyebilirsin... Ozellikle egzersiz ve uzun yuruyusler (aksam ustleri ornegin) iyi gelebilir...
Bu yüzden diyorum spor yap diye depresyonda olduğunu anladım zaten.Depresyonun diğer belirtisi uykusuzlukdur.Spor yaptıkça uyku düzeninde yerine gelir.Ayrıca yüzmek çok iyi gelir emin ol.İnsan psikolojisi konusunda boş konuşmam benim alanım bu

Askolsun bos mu konustun dedik....
Hayır tabiki boş konuşmakdan kastım hiçbir bilimsel gerçek olmadan kulakdan dolma bilgilerle birşeyler söylemem.Sosyoloji okuyorum çünkü Hayır tabiki boş konuşmakdan kastım hiçbir bilimsel gerçek olmadan kulakdan dolma bilgilerle birşeyler söylemem.Sosyoloji okuyorum çünkü
![]()