hayatta en kordugunuz anlardan birisi sizce nedir?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Xilence

Xilence

Kapalı Hesap
2005'Ten sonralarıydı galiba yada öncesiydi, hatırlamıyorum. Tv de çığlık filmi vardı, Maskenin Bıçakla Gelip Tv Ekranından fırlayacağını sanıp çok korkmuştum :D.

'Lorelai

'Lorelai

Üye
Allah'ım sana geliyorum :d:

• Beğen
Tepkiler: Xilence
Xilence

Xilence

Kapalı Hesap
2011 Eylül 5. Hayatımın Unutamayacağım Korku Anlarından Birini Tuzağa Düşerek Yaşadım. Geçen Gün Arkadaşlarla Toplandık, Netten Film Seçerken Çocuklar Faces Of Death ı izleyelim dediler, Ne kadar o film belgesel ve Kesmeli biçmeli desemde beni tuzağa düşürerek izlettiler. Hayatın Gerçekleri oradaydı, yada bir caniliğin eseri. Bilemiyorum ama Hayatımda o gün Lavabodan Uzun Süre Çıkamadım... Anlarsınız.

Dafny

Dafny

Üye
En yakın arkadaşım düştü ve yürüyemedii:aha:

Ona bir şey olcak diye çok korktum:(

• Beğen
Tepkiler: Xilence
Xilence

Xilence

Kapalı Hesap
2010 Ağustos , Bisikletin Arka Freni Koptu, Önü Sıkınca Takla Atıp Yola Düştüm. Kalkamayınca Sonumun Geldiğini Sandım.

• Beğen
Tepkiler: enginzz
enginzz

enginzz

Üye
    Konu Sahibi
:kop:

pelın_

denizde manyak bı arkadasım kafamı suya sokmustuu boguluyorum sandım çok korkmuştumm:)
hızmam da düştü ayy pıslıkk

enginzz

enginzz

Üye
    Konu Sahibi
ılk defa araba surmeyı ogrenıyordum arabıyı kaldırım dedım vıtesı bosa almayı unutmusum dırek duvara dostladım cok korktum bıyerıme bıse oldu dıye sonran bıse olmadıgını bılınce araba parcalansın dedım

• Beğen
Tepkiler: Dafny ve pelın_

pelın_

:kop:
ünide kopya çekerken yakalanıyodum hemde bolum hocasına koö korkmustum ama yınede 100 almayı başardım

enginzz

enginzz

Üye
    Konu Sahibi
allah yuzune bakmıs vala kuzum :D

__xXx__

__xXx__

Üye
ohhooo biz kopyanın anasını ağlatıyoruz sen hala yakalanıyon mu :ehe

----------Eklendi @ 00:16:38 ---------- Yazıldı @ 00:15:14 ----------

ılk defa araba surmeyı ogrenıyordum arabıyı kaldırım dedım vıtesı bosa almayı unutmusum dırek duvara dostladım cok korktum bıyerıme bıse oldu dıye sonran bıse olmadıgını bılınce araba parcalansın dedım
bende ilk defa araba sürmeye boş bir futbol sahasında başladım bi kere arabayı döndüremeyip kale direğine vurmuştum babam o arabyı vurduğum için günlerce konuşmadı ne yapsın adam içi gitti değerli bi arabaydı:D

Xilence

Xilence

Kapalı Hesap
Bende çok kopya çekerim valla, Grup halinde, 2 kişilik şekillerde kopya çekeriz.

__xXx__

__xXx__

Üye
lisede çok kopya çekmezdim ara sıra ama üni de ortalığı kavuruyoruz 5 arkadaş:D

PrınceOfPersia

PrınceOfPersia

Üye
lisede çok kopya çekmezdim ara sıra ama üni de ortalığı kavuruyoruz 5 arkadaş:D

bende ilkogretimde hic cekmedim lisede mecburen cekiom :D

----------Eklendi @ 02:30:42 ---------- Yazıldı @ 02:28:16 ----------

ben gondola bindim bi daha binmem orda insan bian kendini kaybetse dusme riski var :D bn nerdeyse bayiliyodum millet dahada kaldir havaya diye bagiriyo ben indir diye bagiriyom :D gondoldan indigimde bacaklarim titriyordu :D ve de sunu anladim gondol cinlerden daha korkuncmus :D

• Beğen
Tepkiler: enginzz
enginzz

enginzz

Üye
    Konu Sahibi
walla kardes aynı slerı bende yasadım cok korkunc tovbe ettım sonra bınmeye

PrınceOfPersia

PrınceOfPersia

Üye
bide onun tam dönenleri var ona biniyolar nasıl biniyolarsa :d: ben aslında lunaparka fazla gitmem bi arkadaşım var ahmet merterde tramvaydan çekti çıkardı beni lunaparka girerken "Amaan ne korkucam bu yaşta gondoldanmı korkucam" diyodum çıkarken "ben bi daha binmem tövbee nerdeyse bayılıyodum" sözlerim 180 derece değişti :ehe: Ama Düşme Riskinde tamamen ciddiyim önünde bi demir var ama o demirin üstündende düşebilirsin o değil gondoldada bi tane kadın vardı hiç korkmadı ona da rezil olduk :D

__xXx__

__xXx__

Üye
bide onun tam dönenleri var ona biniyolar nasıl biniyolarsa :d: ben aslında lunaparka fazla gitmem bi arkadaşım var ahmet merterde tramvaydan çekti çıkardı beni lunaparka girerken "Amaan ne korkucam bu yaşta gondoldanmı korkucam" diyodum çıkarken "ben bi daha binmem tövbee nerdeyse bayılıyodum" sözlerim 180 derece değişti :ehe: Ama Düşme Riskinde tamamen ciddiyim önünde bi demir var ama o demirin üstündende düşebilirsin o değil gondoldada bi tane kadın vardı hiç korkmadı ona da rezil olduk :D
belkide korkudan ağzını açamadı:ehe lunaparkta bence en güvenli oyuncak atlı karınca ama ben en çok ranger ı seviyorum bazı yerlerde adı kamekazee diye geçiyor ya da öle bişi

PrınceOfPersia

PrınceOfPersia

Üye
Olabilir :ehe: Ölmeye Meraklısın heralde :ehe: (ranger):ehe

__xXx__

__xXx__

Üye
PrınceOfPersia

PrınceOfPersia

Üye
ne kadar güvenliği olursa olsun yükseklik korkusu varsa adam bitti :D (Şahsen ben) :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt