bende ilk defa araba sürmeye boş bir futbol sahasında başladım bi kere arabayı döndüremeyip kale direğine vurmuştum babam o arabyı vurduğum için günlerce konuşmadı ne yapsın adam içi gitti değerli bi arabaydıılk defa araba surmeyı ogrenıyordum arabıyı kaldırım dedım vıtesı bosa almayı unutmusum dırek duvara dostladım cok korktum bıyerıme bıse oldu dıye sonran bıse olmadıgını bılınce araba parcalansın dedım

lisede çok kopya çekmezdim ara sıra ama üni de ortalığı kavuruyoruz 5 arkadaş![]()

bn nerdeyse bayiliyodum millet dahada kaldir havaya diye bagiriyo ben indir diye bagiriyom
gondoldan indigimde bacaklarim titriyordu
ve de sunu anladim gondol cinlerden daha korkuncmus 
ben aslında lunaparka fazla gitmem bi arkadaşım var ahmet merterde tramvaydan çekti çıkardı beni lunaparka girerken "Amaan ne korkucam bu yaşta gondoldanmı korkucam" diyodum çıkarken "ben bi daha binmem tövbee nerdeyse bayılıyodum" sözlerim 180 derece değişti
: Ama Düşme Riskinde tamamen ciddiyim önünde bi demir var ama o demirin üstündende düşebilirsin o değil gondoldada bi tane kadın vardı hiç korkmadı ona da rezil olduk 
belkide korkudan ağzını açamadıbide onun tam dönenleri var ona biniyolar nasıl biniyolarsaben aslında lunaparka fazla gitmem bi arkadaşım var ahmet merterde tramvaydan çekti çıkardı beni lunaparka girerken "Amaan ne korkucam bu yaşta gondoldanmı korkucam" diyodum çıkarken "ben bi daha binmem tövbee nerdeyse bayılıyodum" sözlerim 180 derece değişti
: Ama Düşme Riskinde tamamen ciddiyim önünde bi demir var ama o demirin üstündende düşebilirsin o değil gondoldada bi tane kadın vardı hiç korkmadı ona da rezil olduk
![]()
lunaparkta bence en güvenli oyuncak atlı karınca ama ben en çok ranger ı seviyorum bazı yerlerde adı kamekazee diye geçiyor ya da öle bişiranger a binen kalbi olmadığı sürece kolay kolay ölmez çelik kafes o çok sağlamdır bu arada bende kalp te yok binip binip tadını çıkarıyorumOlabilir: Ölmeye Meraklısın heralde
: (ranger)
![]()