hayatta en kordugunuz anlardan birisi sizce nedir?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

pelın_

lısede okuldan kaçmıstık sabah 4 kız :)
sonra üsküdara gitmek için otobus duragına gıdıyoruk malum okuldan kacınca normal yoldan gıtmek mansız olurdu bızde sahılden gıdelım dedık
ama demz olsaydık 4 tane köpek bızı kovaladdı hayatımda hıc bukadar hızlı koşmamıstım enson kendımı bı arabanın ustunde buldum arkadasımda ağaç taydı hem korktum hemde çok gulmuştum
he bu arada bı arkadasımında çantası gıtmıstı köpek aldı kaçtı:d:

• Beğen
Tepkiler: By_GaBLiN

enginzz

enginzz

Üye
    Konu Sahibi
hısız kopek yakalıyamadınız mı kuzum sen nasıl kostun ya :D

__xXx__

__xXx__

Üye
köpekten kaçarken anneee diye bağırmadınız inşallah

enginzz

enginzz

Üye
    Konu Sahibi
kesın bagırmıslardır

__xXx__

__xXx__

Üye
eğer bağırmışlarSa o anı kameraya almak isterdim

enginzz

enginzz

Üye
    Konu Sahibi
:D cok komıktır o an

__xXx__

__xXx__

Üye
:ehe

Dampierre

Dampierre

Üye
okuldaydım (yatılı okul) akşam 12'de su içmeye kalktım, su aldığım damacana yatakhanenin diğer ucunda 15m falan var. ben su içtim dönüşte arkadaşın biri karanlıkta böğürdü bayağı yüksek sesle beni korkutmak için, korkudan havaya sıçradım, az kalsın altıma işiyecektim korkudan.

__xXx__

__xXx__

Üye
geçen sene bizim yurtta bi arkadaşı fena korkutmuştum arkadaş kedileri pek sevmez sabah kahvaltıda 1 nsan şakası düşünürken yemekhane kapısından kedi girdi miyavlayarak bende kediyi kaptım arkadaşın uyurken üstüne koydum kedi oğlanın üstünde yürümeye başlayınca bizimki uyandı korkudan öyle garip bi ses çıkararak kaçmaya başladı ki biz 6 kişi gülmekten yarıldık 1. katta idi bizim yatakhane yattığı şortla koridora kadar kaçtı

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
lısede okuldan kaçmıstık sabah 4 kız :)
sonra üsküdara gitmek için otobus duragına gıdıyoruk malum okuldan kacınca normal yoldan gıtmek mansız olurdu bızde sahılden gıdelım dedık
ama demz olsaydık 4 tane köpek bızı kovaladdı hayatımda hıc bukadar hızlı koşmamıstım enson kendımı bı arabanın ustunde buldum arkadasımda ağaç taydı hem korktum hemde çok gulmuştum
he bu arada bı arkadasımında çantası gıtmıstı köpek aldı kaçtı:d:

----------Eklendi @ 17:02:08 ---------- Yazıldı @ 17:01:44 ----------

Beni De Kovalamıştı Bi Kere :D

pelın_

hısız kopek yakalıyamadınız mı kuzum sen nasıl kostun ya :D

kuzum 2006:) anladın sen onu :) pıslık senı varya fena yapcam hee
kımse anlamıyo bu laflarımı ama kuzuumm valla alıncam artık he

----------Eklendi @ 17:03:58 ---------- Yazıldı @ 17:02:59 ----------

eğer bağırmışlarSa o anı kameraya almak isterdim

hemde ne cıglıkk
4 kız artık sız dusunun gerısını
bıde arkadasın cantasını alınca ayy fenaydı yaa

Dafny

Dafny

Üye
Benim bir arkadaş bir telefon numarası bulmuş.Tutturdu senin telefondan mesaj atalım.Neyse mesaj attık naber falan.Aradı , açtım.Bir çocuk dedi işte siz kimsiniz falan.Kapattım daha mesaj yazmadık.Neyse okul bitti eve gidiyorum yoldayım,telefon çaldı tanımadıgım bir numara. Açtım , adam diyor sen benim karıma mesaj atmışsın kimsin sen karımla ne alakan var seni şikayet edicem şöyle de böyle de. 3 gün savcılıktan haber bekledim:d:

• Beğen
Tepkiler: Xilence
__xXx__

__xXx__

Üye
Benim bir arkadaş bir telefon numarası bulmuş.Tutturdu senin telefondan mesaj atalım.Neyse mesaj attık naber falan.Aradı , açtım.Bir çocuk dedi işte siz kimsiniz falan.Kapattım daha mesaj yazmadık.Neyse okul bitti eve gidiyorum yoldayım,telefon çaldı tanımadıgım bir numara. Açtım , adam diyor sen benim karıma mesaj atmışsın kimsin sen karımla ne alakan var seni şikayet edicem şöyle de böyle de. 3 gün savcılıktan haber bekledim:d:
benzer şeyler benimde başıma çok geldi bir kere bile mahkemeden kağıt gelmedi hatta hakkımda suç duyurusu bile yok

enginzz

enginzz

Üye
    Konu Sahibi
:kop:walla iyi adam senı şikayet etmemiş

Dafny

Dafny

Üye
Neyse ki:aman2:

'Lorelai

'Lorelai

Üye
Hani sana göre komik olan bir şeyi hararetli hararetli anlatırsın karşıdakine, anlattığın şey biter ama karşıdaki gülmez ya mal gibi kalırsın hani, çabalarsın bir şeyler daha eklersin ama yine gülmez . Susmaya karar verirsin. Ben bu andan çok korkarım :D

• Beğen
Tepkiler: Dafny
Xilence

Xilence

Kapalı Hesap
2010 Temmuz Ayı 5 Kişiyiz, Evde Film Keyfi Yapılıyordu, Bende Film takılalım dedim, onlar bişey seçmişler, bi baktım normal bir aile filmi gibi, sonra asıl katil ortaya çıkınca korktum valla :D, şimdi filmin katilini ve filmin adını verirsem korkarım :D :D. En Korktugum Anlardan Biriydi :D.

'Lorelai

'Lorelai

Üye
Sen de ne safsın :d: Hiç yapılır mı öyle bir şey :d: Aaaa :d:

• Beğen
Tepkiler: Xilence ve Dafny
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt