nokia_belle
Üye
Yemek konusunda benden şüphelenen bile var sen önceden böyle birşeyle ilgilendin mi,korkuyorum senden diyor
valla bende mimarlık var, çok güzel gitar ve piano çalıom, teknolojiden anladığım için buradayım, bugün bi çocuğun diş telini söktüm
herkes beni biliyo yabide bartu var
rica ederim gökçen abiHarikasın dostum ya. Daha ne denebilir ki.
ablamın hikayesinidemi yazsamYorum yapmayı düşünmüyorum.epey etkileciyi.
sağol ismail senden beklenmez amaİste buna "you are best" derim. Harbi benim etkilenmem kolay degil ama insan gercek bir hikaye olarak okdugunda kendi yasamis gibi oluyor. Vay be...
sağol ismail senden beklenmez ama
ablamın hikayesinidemi yazsam
müzisyenliği öğrenciyken para kazanmak için yapıyodum şimdi adam gibi mimarımmerak edilecek ne var. O da bartu abi gibi 3-5 dil biliyor ve okumak için yurt dışına kaçmış ama babasından gizli.şimdi ne işle meşgul bak onu tahmin edemedim
ablam odtü den mezun olduktan sonra yüksek lisans için hollanda'ya beni yanıma gidicem demiş yeni zelandaya gitti ilk beni aradı şuan ablamın gitarını tamir ediyorum
merak ettim
müzisyenliği öğrenciyken para kazanmak için yapıyodum şimdi adam gibi mimarım
- - - Eklendi - - -
ablam odtü den mezun olduktan sonra yüksek lisans için hollanda'ya beni yanıma gidicem demiş yeni zelandaya gitti ilk beni aradı şuan ablamın gitarını tamir ediyorum
bi bakıma öyle oldu
baban evlatsız mı kaldı?
bi bakıma öyle oldu
- - - Eklendi - - -
zaten babamlar yılın en az 4 ayını almanyada geçiriyo bende hafta sonları gidiom arabayla
neresi hmmm ya
neresi hmmm ya
hollanda da yokBurda kimin kimsen yokmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?