Hayatınızı Değiştiren Bir An Oldumu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

man20

Üye
tatlım merakımı mazur gör bişi merak ettim sen hollanda da nasıl okudun? iş yok, güç yok, para yok, ev yok? (ismail YK'ya bağladım kendimi )

Konu Sahibi
tatlım merakımı mazur gör bişi merak ettim sen hollanda da nasıl okudun? iş yok, güç yok, para yok, ev yok? (ismail YK'ya bağladım kendimi )
barda çalıştım müzisyen olarak ev olarakta bi yakınım vardı yanına aldı beni

- - - Eklendi - - -

yeniden yapmanın maliyeti ne kadar bilionmu Tabi inşaat firmaları bize başvuruyo arsayı gösteriyor ne kadar yükseklikte olacağını sölüyor bizde hayalgücümüzü çalıştırıp ortaya güzel projeler çıkarıyoruz ama istediğimiz gibi yapılmamışsa davayı açar tazminati alırız o da inşaat firmasının zararı olur

Açık arttırma yapılır en düşük fiyat veren firmaya tamam denilir ama istersen o fiyat bize çok biraz daha alta çek diyebilirsin.
Sen projeyi firmaya teslim edersin onlar yapmaya başlar,devamında başında durup projedeki eksiklere bakarsın sorun varsa uyarırsın yanlış olan bir kısmı olursa inşaat firması karşılar zaten sözleşme metninde o yazar

Konu Sahibi

mesela bu bina ing bank ın genel binası üniversitedeki hocamla ben tasarladık gözükmüyoda şöyle düşündük ing bank hollanda bankası olduğuna göre hollandalıların bi özelliğini göstermeliyiz dedik bina ayakkabı şeklinde

Yani turuncu aslan yerine tahta ayakkabı
İyki rokford falan olmamış

pelın_

Km ölmüış

ben şöyle diyom dubai ye yapılıyosa neden yapılmasın ama burada çok tarihi yapı var zarar görebilir
Dubayide zaten kendi ülkelerinden olandan çok yabancı ülkelerin insanı var adamlar çöle villa kuruyor
Şangayda denize istinat duvarı yapıp suyu çekip denizin üzerine kuruyorlardı genelde tokyo ve japonya falan oralarda da böyle

Konu Sahibi
mimarlık mı okuyosun dubai de petrol çıkmasaydı çölden başka bir yer olmazdı

Tepkiler: nokia_belle

mimarlık mı okuyosun dubai de petrol çıkmasaydı çölden başka bir yer olmazdı
otellerle uğraşan adamdan ne beklenir ki başka ama oteller yapılırken falan gördüğüm oldu,bir de 2 tane mimar tanıdık olunca hem otel hem o tür işlerle alışkanlık oluyor bende neler var diye saymaya başlaşam müzikten başlayıp,yemek yapmaya kadar gider

man20

Üye
yani 10 parmağında 10 marifet bölesi zor bulunur valla

Tepkiler: nokia_belle
    Konu Sahibi
valla bende mimarlık var, çok güzel gitar ve piano çalıom, teknolojiden anladığım için buradayım, bugün bi çocuğun diş telini söktüm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...