Hayatıma yön veren bi olay!!!inançsızdım ama inanıyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aLone

aLone

Üye
    Konu Sahibi
Hayatıma yön veren bi olay!!!inançsızdım ama inanıyorum
olay daha bugün başıma geldi kime anlatsam derdimi anlamıyor!!

işten gelip biraz pc oynadıktan sonra yatağıma girdim...benim allaha ahirete inancım yoktu...

rüyaya daldım rahmetli dedem ve babannem bana araba almışlar o kadar net hatırlyorumki arabanın modelini bile fiat palioydu çok seviniorum öpüorm ikisnde...dedem diyoki hadi gezdir bizi biraz dedemi yan koltuğa babannemi arka koltuğa bindiriorum yola çıkıoruz dedem diyok sağa dön dönüyorum ipince bit yolda gidioruz iki tarafı uçurum bi tarafında deniz bi tarafında demir yolu var çok korkuyorum kaza yapıcam diye yeni arabamla...ve bir anda direksiyon hakmytni kaybedip demiryolu olan uçurmdan düşüoruz...ve düşerken aklıma allahın oluğ olmadığını öğreneceğim gelior...ve çakılıoruz gözlerim demiryoluna bakıor ve ölümün tadını hissediyorum heryerimde...birande heryere bembeyaz ouyor uyandıımda bir tabutun içindeim bağırıourm ölmedim diorum çıkarın beni burdan diorum sağıma bi baktım babannemn çürümüş cesedi solumda dedemnki bir anda iki ışık belirdi iki melek beni sorguya çekti sorduğu soruların hiçbirine cvp veremedm...ağzım dikilmişti iplikle...sonra iki melek beni kollarımdan kaldırıp bi tarafı alew alew yanan bi tarafı bembeyaz sularla kaplı ince bir köprüye götürdüler...melekler kollarımdan bıraktı bütün tanıdığım insanları teker teker gördüm hepsi hesabını sorup hakkını alıp ait oldukları tarafa atlıyorlardı....herkez bitti kendimi cehenneme attım orda zebanilerin suratını gördüm koskacamanlardı çok büyükler canım yanıyordu

herkese ibret oldun ahireet var eski bi ateist olarak sölüyorum

bu yazı alıntıdır arkdaşlar başka bi sitede gördüm hoşuma gitti koydum

YAZININ SONUNU OKUYUN LÜFTEN BEN YAŞAMADIM BU RÜYAYI:)

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
Güzel paylaşım ömer keşke herkesin rüyasına girse ve umarın önce benımkıne gırer böyle bır olay

aLone

aLone

Üye
    Konu Sahibi
keşke abi o kadar şey okuyoruz izliyoruz gene tık yok bende of off:(

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Ölümün tadını inanmayacaksınız ama bende tattım rüyamda , çok süzücü bir olay Allah kimseye göstermesin , bu olay Ömer gibi insanlarda bir kere görülür ve insana bir işarettir ki iyiki biz doğru yoldayız :):)

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
Yok ömerın ruyasına gırmemıs o:) Valla ben de ısterım Allah soyle bana bı cehhenmı gosterse de korksam ımana gelsem:)

EroL

EroL

Emekli Yönetici
cehennem ateşinı ben tattırdıydım sanki sana rüyanda isa, :)

Catty

Catty

Emekli Yönetici
hmm yazının tamamını okumamıştım:)

olsun diyeceğim laf yinede geçerli:)

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
cehennem ateşinı ben tattırdıydım sanki sana rüyanda isa, :)

senın allah ın yok olum yaa ettıgıne bakın sunun gece ben uyurken sen gel ayagımın altına cakmagı tut allahtan corap var bır fırladım o uyku sersemı yataktan Allah peygamber kım varsa saymısım yanıyom dıye
dengesızsız olum sen

Catty

Catty

Emekli Yönetici
ıhım herkoyun kendi bacağından asılır:)

Sidretül Münteha

Üye
Güzel Bi Alıntı Olmuş Ömer .
Bende Rüyamda Böyle Şeyleri Görmeyi Çok İsterim Üstelik Çok Etkilenen Biriyim.
Yani Etksinde Çok Kalıyorum.
Enteresan Bişey Arkadaşımın Dediği Gibi.
Rüya Bir İşaret Ediyo Her Hangi Bişeyi.
Gel Gelelimki " Her Canlı Ölümü Tadıcaktır " Bigün Tadıcaz O Ayrı Mesele :)

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
ölüm güzel olmasa ölür müydü koca peygamber? Allah en güzel ölümlerı nasıp etsın mesela şehıt olarak mesela bır cocugun hayatını kurtarırken ölmek mesela dunyayı kurtarırken...Bana düşmez can vermek yumuşak bir kucakta çünkü

aLone

aLone

Üye
    Konu Sahibi
ben rüyamda bazen çok etkilenici şeylr görüyormda sonuç aynı =\

xErKaNx

Üye
Ben buna benzer bir ruyayi birkac sene once gormustum ama bukadar agir degildi yani cehennem atesi falan yoktu. Gelelim gordugum ruyaya. Aksam uykuya daldiktan sonra kendimi bos ve duz bir alanda gordum. Yanimda yetiskin bir insan vardi. Diger bir yanimda ise kucuk bir cocuk vardi. Cocugun cinsiyetini hatirlamiyorum. Az ileride yerden biraz yuksekte genis bir kuyu vardi. Kuyunun dis cephesinin rengini mavi diye animsiyorum ama emin degilim. Yanimdaki yetiskine keske su cocuk gibi gunahsiz olsaydim dedim. Ve yine yanimdaki yetiskine keske rabbim beni tekrar dunyaya gondersede ona hakkiyla yonelsem dedim. Ama icim cok SIKKIN VE RUHUM COK DARALMISTI. O anda uyandim ve oyle cok rahatladimki anlatamam. Rabbim bana bis sans daha vermisti. Bu anlattigim ruyanin aynisini bir zaman sonra yine gordum. Her nekadar hatalara dussemde Allah'dan umidimi kesmeden mumkun mertebe farzlari yerine getirmeye gayret ediyorum. Cunki Allah'dan baska varilacak kapi yok. iyi de olsak kotude olsak yine Allah'a donecegiz. Baska caremiz yok. Bunun yeni konu acarak yazmak isterdim ama nasil konu acildigini bilmedigim icin buraya yazdim. Arkadaslar kardesler sunnetleri yapasak bile su farzlari yerine getirelim. Cunki Allah bizi sunnetlerden degil farzlardan hesaba cekecek. Sunnetleriyle yapanlar ayri mukafatlar alacak. Once farzlari yapmaya calisalim ve daha sonra sunnetlerle nafilelerle susleyelim. Laaaa ilahe illallah Muhammeden resulullah.

--------------- Ekleme ---------------

Birseyi yazmayi unutmusum. Bahsettigim kuyudan birtakim insanlar asagiya atliyorlardi. Allah hayirlara vesile eylesin amiin

OGUZHAN432

OGUZHAN432

Üye
ataistlik toplumları vaşete düşüren bieşydir dinin gerekliliği toplumlar için en hayırlı şeydir mesela bi kişi kötü bi şuç işlemek istediğinde haram diyip yapmıyor ve bu da toplumda iyibir denge yapıyor ve de ataistlerin hep intihar ettiğin duymuştum mesela benim başıma kötü bi olay gelse hemen dua ederim bu bana hem psikolojik açıdan büyük bi rahatlama ve ümit kazandırıyor gelelim dinimize sonuna kadar bağlı bi insanım.Bu aralar ramazan ayı bence ömer arkadaşım sen forumlarda gezeceğine gidip dinini öğren o rüya gerçöekten olabilir allah seni sevdiği için sana bi mesaj göndermiş bu san bi işaret eğersen halen akıllanmassan çok büyük olaylar gelir başına .Her iddiasına varım senin psikolojin benimkinden daha kötüdür senin başına kötü bi iş gelse ilk önce kime sığınıyorsun şimdilik anne banaa peki ya büyüdüğünde ya tek kaldığında o zamanlar ne yapacaksın.Neyse lafı uzatmaya gerek yok bence şu an ramazan ayı ufaktan ufaktan ataistliği bırakıp dinimize dön .Bende şunu söylemnek istiyorum ben normalde sanbahaları aç kalkıyorum en fazla öğlene kadar dayanabiliyorum ve akşam olmasını asla bekleyemem mideme düşkün biriyim ama şu ramazan nasıl hayırlı bir aysa allah bana acıyor ve sanki kjarnım tokmuş gibi dolaşıyorum bi bakıyorum top patlamış sahurdada birazcık yemek ve fazlaca su içiyorum o kadar.Günde 7-9 arası derse giriyorum malum öss var çok sıkıcı bi durum insan bayılası geliyo son derslere doğru ama dediğim gibi hiç bi acıkma hissetniyorum ve bunu bana allahtan geldiğini ve nasıl oluyorda acıkmadığımı halen düşünemiyorum bu yüce bir güç bence ve bunun üstüne yorulmuyolrum günde 1-2 saat yol gidiyorum sabah 7:00 de kalkıp dersaneye gidip 5 de gelip iftara kadar ödevleri yapıp üstüne bir de 33 rekat teravi ye gidiyorum ama hiç yorulmuyorum gece 1 de yatıyorum ama yok yok hiç yorulmuyorum allahın bana yardım ettiğinin hissediyorum.Bu yüzden de dine olan inancım katlanıyor ve daha da bağlanıyorum.

aLone

aLone

Üye
    Konu Sahibi
ataistlik toplumları vaşete düşüren bieşydir dinin gerekliliği toplumlar için en hayırlı şeydir mesela bi kişi kötü bi şuç işlemek istediğinde haram diyip yapmıyor ve bu da toplumda iyibir denge yapıyor ve de ataistlerin hep intihar ettiğin duymuştum mesela benim başıma kötü bi olay gelse hemen dua ederim bu bana hem psikolojik açıdan büyük bi rahatlama ve ümit kazandırıyor gelelim dinimize sonuna kadar bağlı bi insanım.Bu aralar ramazan ayı bence ömer arkadaşım sen forumlarda gezeceğine gidip dinini öğren o rüya gerçöekten olabilir allah seni sevdiği için sana bi mesaj göndermiş bu san bi işaret eğersen halen akıllanmassan çok büyük olaylar gelir başına .Her iddiasına varım senin psikolojin benimkinden daha kötüdür senin başına kötü bi iş gelse ilk önce kime sığınıyorsun şimdilik anne banaa peki ya büyüdüğünde ya tek kaldığında o zamanlar ne yapacaksın.Neyse lafı uzatmaya gerek yok bence şu an ramazan ayı ufaktan ufaktan ataistliği bırakıp dinimize dön .Bende şunu söylemnek istiyorum ben normalde sanbahaları aç kalkıyorum en fazla öğlene kadar dayanabiliyorum ve akşam olmasını asla bekleyemem mideme düşkün biriyim ama şu ramazan nasıl hayırlı bir aysa allah bana acıyor ve sanki kjarnım tokmuş gibi dolaşıyorum bi bakıyorum top patlamış sahurdada birazcık yemek ve fazlaca su içiyorum o kadar.Günde 7-9 arası derse giriyorum malum öss var çok sıkıcı bi durum insan bayılası geliyo son derslere doğru ama dediğim gibi hiç bi acıkma hissetniyorum ve bunu bana allahtan geldiğini ve nasıl oluyorda acıkmadığımı halen düşünemiyorum bu yüce bir güç bence ve bunun üstüne yorulmuyolrum günde 1-2 saat yol gidiyorum sabah 7:00 de kalkıp dersaneye gidip 5 de gelip iftara kadar ödevleri yapıp üstüne bir de 33 rekat teravi ye gidiyorum ama hiç yorulmuyorum gece 1 de yatıyorum ama yok yok hiç yorulmuyorum allahın bana yardım ettiğinin hissediyorum.Bu yüzden de dine olan inancım katlanıyor ve daha da bağlanıyorum.

kardeş ben dini en ince ayrıntılarına kadar anlatabilrim ayrıca müslümanım elhamdülillah

alıntıdır ben yaşamadım yani bunu :)

konuyu tam ve düzgün okuyun lüften !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...