hayallerdeki mobil tarayıcı İstanbul'da tasarlanıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
hayallerdeki mobil tarayıcı İstanbul'da tasarlanıyor


Bahçeşehir üniversitesi ev sahipliginde hayallerdeki mobil tarayıcıyı tasarlamak ve hayata gecirmek icin bir çalışma başlatılıyor.

Design Jam İstanbul hayalimizdeki mobil tarayıcıyı tasarlamak için kolları sıvıyor!

13.03.2013



“Startup Kitchen” ve Userspots’un Bahçeşehir Üniversitesi Oyun Laboratuvarı BUG ev sahipliğiyle düzenlediği Design Jam İstanbul kullanılabilirlik atölyesi 6 Nisan Cumartesi günü saat 10:00’da, üniversitenin Oyun Laboratuvarı BUG’da gerçekleşecek. Tasarım, kullanıcı deneyimi ve ürün yönetimi gibi konularla ilgilenen herkesin katılımına açık olan atölyede tüm gün “hayalimizdeki mobil tarayıcı” tasarlanacak.



Tasarım, kullanıcı deneyimi, kullanılabilirlik ve ürün yönetimi gibi konularla ilgili her seviyeden herkesin katılımına açık olan Design Jam İstanbul, katılımcılara sektör içi ilişkiler kurma ve takımlar halinde çalışarak hayallerini sektörün önde gelenlerine sunma imkanı sağlayacak. Kısa seminerler ve atölye sonrası bir partiye de ev sahipliği yapacak olan tüm günlük bu kullanılabilirlik çalışmasına katılmak isteyenler, www.designjamistanbul.com adresinden başvuruda bulunabiliyor. Katılımın sınırlı sayıda tutulduğu atölye çalışmasında yer almak isteyenlerin bir an önce başvuruda bulunması tavsiye ediliyor.



Genç girişimci ruhlar için sıradışı bir kuluçka merkezi olan “Startup Kitchen” ile kullanılabilirlik alanında Türkiye’nin önde gelen deneyim merkezi Userspots işbirliği ve Bahçeşehir Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen Design Jam aktivitelerinin İstanbul ayağı, 6 Nisan Cumartesi günü saat 10:00’da Bahçeşehir Üniversitesi Oyun Laboratuvarı BUG’da gerçekleştirilecek. Bu atölyede katılımcılar takımlar halinde çalışarak hem işbirliği hem de kullanıcı deneyimi konularında tecrübe edinebilecek. Atölyenin sonunda ulaşılan çözümler sektörün önde gelen isimlerine sunularak, ortak bir çalışmayla “hayallerde yaşayan” mobil tarayıcı ortaya çıkarılacak.




Design Jam nedir?

Design Jam, tasarımcılar ve tasarım bakış açısına sahip kişilerin bir araya gelip önceden belirlenen bir kullanılabilirlik / tasarım sorununu aşmak ya da yepyeni kullanılabilirlik alanları yaratmak için çeşitli alternatif fikirler ürettiği, dünyada çeşitli ülkelerde yapılan bir atölye çalışmasıdır. Design Jam'ler, paylaşım kültürünü desteklemek üzere gönüllüler tarafından herhangi bir gelir sağlama amacı güdülmeden düzenleniyor.
 
Murat Alper

Murat Alper

Moderator
:tşk:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt