Haxball oyunumuzun sonucu 3vs1...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Otroligt

Otroligt

Üye
Yaptınız mı maçları :hmmm

VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye

Yaptık bitti gel oynuyoruz hala topluca ;)

Şifre : maxi

Failed to Connect hatası alıyorum bir türlü giremiyorum Türk hostlarına yaa :'(

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
    Konu Sahibi
jackalmami

jackalmami

Üye
şu oyunun püf noktaları var mı?
Hangi tuşlarla oynuyorsunuz mesela
ben oklar ve space le oynadım ama bazıları mouse la oynuyormuş gibime geldi...:hmmm
nickimde çıkmıyor sadece numara var

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
abiler size dedim lag var bende buda kanıtı:

böyle bir internet kafedeydim düşünün artık :D

bu arada oyunda bi kelime ettim sanki küfür etmişim gibi herkes höst bbbş felan dedi o durumda ilk başta biraz suçluluk hissettim ama ne vardıki sanki o kelimede :D
bilmeyenker, inanın ayıp değildi :D

- - - Eklendi - - -

pinge dikkat çekerim 620 :D:D

- - - Eklendi - - -

buna rağmen yinede gurur golümü attım, sonrada alnımın akıyla çıktım oyundan :D

- - - Eklendi - - -

sormayın neden explorerdan girdin diye, chromeda'da sonuç aynıydı :D kusura bakmayın uzattım biraz ama sustum artık :d:

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
    Konu Sahibi
abiler size dedim lag var bende buda kanıtı:

böyle bir internet kafedeydim düşünün artık :D

bu arada oyunda bi kelime ettim sanki küfür etmişim gibi herkes höst bbbş felan dedi o durumda ilk başta biraz suçluluk hissettim ama ne vardıki sanki o kelimede :D
bilmeyenker, inanın ayıp değildi :D

- - - Eklendi - - -

pinge dikkat çekerim 620 :D:D

- - - Eklendi - - -

buna rağmen yinede gurur golümü attım, sonrada alnımın akıyla çıktım oyundan :D

- - - Eklendi - - -

sormayın neden explorerdan girdin diye, chromeda'da sonuç aynıydı :D kusura bakmayın uzattım biraz ama sustum artık :d:
Harbiden helal olsun Uğur attın golünü çıktın :ehe

man20

man20

Üye
ben nie oynayamıom bunu. giriorum bi tane odaya tıklıom bağlanıo gibi oluo sonunda şöle bi hata verio: ''you were unable to connect to the room host. if this problem persists check the FAQ.''

StunnerDead

StunnerDead

Üye
ben nie oynayamıom bunu. giriorum bi tane odaya tıklıom bağlanıo gibi oluo sonunda şöle bi hata verio: ''you were unable to connect to the room host. if this problem persists check the FAQ.''

Bazı odalarda oluyor o başka odaları denersen girer biz oynuyoruz akşamları burdakilerle sende gel :D :ehe

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici

oyun kapanalı çok oldu ondan. geç kaldın :D

VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye

Aynısını bana da diyor deli oldum resmen :) Çaresini bulursam ben sana bulursan da sen bana ver :ehe

VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye
buldum galiba. oda hemen dolduğu için bu uyarıyı verio hızlı olucaksın odaya girebilmek için.

Şifreli odalara da öyle diyor :hmmm Biz arkadaşla kurduk ama o yine giremedim :hmmm

StunnerDead

StunnerDead

Üye
buldum galiba. oda hemen dolduğu için bu uyarıyı verio hızlı olucaksın odaya girebilmek için.

- - - Eklendi - - -

hangi odada oynuosunuz?

yok yahu :D oda kapandıgından dır :D
al gir odaya :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt