Revengeful
Emekli Yönetici
Gel COD, CS !!!!ben beceremiyorum şu illeti.Ama streteji ve FPS oyunlarda üstüme tanımam -.-
derdim ama alayını sildim
fazla oyun oynamıyorum artık 
Gel COD, CS !!!!ben beceremiyorum şu illeti.Ama streteji ve FPS oyunlarda üstüme tanımam -.-
fazla oyun oynamıyorum artık 
tanışabilirizben beceremiyorum şu illeti.Ama streteji ve FPS oyunlarda üstüme tanımam -.-
Yaptık bitti gel oynuyoruz hala toplucaYaptınız mı maçları![]()
Yaptık bitti gel oynuyoruz hala topluca
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Şifre : maxi

tanışabiliriz

Hadi ya görmedim hocam bizde yeni çıktık süperdi güldük eğlendik kalabalıktı biraz
Failed to Connect hatası alıyorum bir türlü giremiyorum Türk hostlarına yaa![]()

kusura bakmayın uzattım biraz ama sustum artık 
Harbiden helal olsun Uğur attın golünü çıktınabiler size dedim lag var bende buda kanıtı:
böyle bir internet kafedeydim düşünün artık
bu arada oyunda bi kelime ettim sanki küfür etmişim gibi herkes höst bbbş felan dedi o durumda ilk başta biraz suçluluk hissettim ama ne vardıki sanki o kelimede
bilmeyenker, inanın ayıp değildi
- - - Eklendi - - -
pinge dikkat çekerim 620
- - - Eklendi - - -
buna rağmen yinede gurur golümü attım, sonrada alnımın akıyla çıktım oyundan
- - - Eklendi - - -
sormayın neden explorerdan girdin diye, chromeda'da sonuç aynıydıkusura bakmayın uzattım biraz ama sustum artık
![]()

Harbiden helal olsun Uğur attın golünü çıktın![]()

ben nie oynayamıom bunu. giriorum bi tane odaya tıklıom bağlanıo gibi oluo sonunda şöle bi hata verio: ''you were unable to connect to the room host. if this problem persists check the FAQ.''

ben nie oynayamıom bunu. giriorum bi tane odaya tıklıom bağlanıo gibi oluo sonunda şöle bi hata verio: ''you were unable to connect to the room host. if this problem persists check the FAQ.''

Çaresini bulursam ben sana bulursan da sen bana ver 
buldum galiba. oda hemen dolduğu için bu uyarıyı verio hızlı olucaksın odaya girebilmek için.
Aynısını bana da diyor deli oldum resmenÇaresini bulursam ben sana bulursan da sen bana ver
![]()
hangi odada oynuosunuz?
Bazı odalarda oluyor o başka odaları denersen girer biz oynuyoruz akşamları burdakilerle sende gel![]()
![]()
buldum galiba. oda hemen dolduğu için bu uyarıyı verio hızlı olucaksın odaya girebilmek için.
Biz arkadaşla kurduk ama o yine giremedim 
- - - Eklendi - - -
hangi odada oynuosunuz?
oda kapandıgından dır

yok yahuoda kapandıgından dır
al gir odaya![]()

Paşa bu ne o zaman