Haxball oyunumuzun sonucu 3vs1...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
    Konu Sahibi
:D Mahir demin ki hazırlık olan 3 maçımızında serisinin kaç kaç olduğunu söylersen daha iyi olur :)

StunnerDead

StunnerDead

Üye
:D Mahir demin ki hazırlık olan 3 maçımızında serisinin kaç kaç olduğunu söylersen daha iyi olur :)

2-1 :D Arkadaşı zorla maç yaptırdık gözlerimden uyku akıyor dedi :D yarın görüşeceğiz tarık bey :D 5-0 lık seri yapacağım senin için :D bu gece 2-1 oldu diye çok kibirlendin :horse:

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
    Konu Sahibi

2-1 :D Arkadaşı zorla maç yaptırdık gözlerimden uyku akıyor dedi :D yarın görüşeceğiz tarık bey :D 5-0 lık seri yapacağım senin için :D bu gece 2-1 oldu diye çok kibirlendin :horse:
Kibirlenmek yok canım daha neler. Sadece büyük konuşmadım diyelim :) 3 günlük oyuncuyum ve hiç oyunda başkalarıyla oynamadım sadece maxi üyeleriyle oynadım ve hepsinde Fatih vardı ona sorabilirsin :) Yine büyük konuşuyorsun yarın içinde neyse :)

StunnerDead

StunnerDead

Üye

Kibirlenmek yok canım daha neler. Sadece büyük konuşmadım diyelim :) 3 günlük oyuncuyum ve hiç oyunda başkalarıyla oynamadım sadece maxi üyeleriyle oynadım ve hepsinde Fatih vardı ona sorabilirsin :) Yine büyük konuşuyorsun yarın içinde neyse :)

:) bende 1 2 hafta oldu başlayalı :) Büyük konuşuyorum çünkü az rekabet olsun ortalık kızışsın :) yoksa maksat eğlence kardeşim

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
    Konu Sahibi

:) bende 1 2 hafta oldu başlayalı :) Büyük konuşuyorum çünkü az rekabet olsun ortalık kızışsın :) yoksa maksat eğlence kardeşim
Tabi ki haklısın yarın herhalde 10 kişi izler bizim maçı baksana gececiler çalkalanıyor :ehe

StunnerDead

StunnerDead

Üye

Tabi ki haklısın yarın herhalde 10 kişi izler bizim maçı baksana gececiler çalkalanıyor :ehe

Fatih alpay felan davet ettim zarar çıkmaz herkez izlesin :D hatta bilet satalım :D maraton üst felan :ehe

StunnerDead

StunnerDead

Üye
Resim geliyor beylerrr :D

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
bende sabri gibi boş kale kaçırıyodum

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Helal abi!! :D

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
saat kaçta bende varım

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
fatih yine beni ezdi

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa
jackalmami

jackalmami

Üye
ya bugun bıraz oynadımda mıllet acayıp oynuyor sankı oklarla değilde başka bişeyle yönetiyorlar gibi me geldi:hmmm

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
ben beceremiyorum şu illeti.Ama streteji ve FPS oyunlarda üstüme tanımam -.-

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt