Bende ciddiyim![]()
Arkadaşım burası gereksizler değil dikkat etmeni öneririmBazukayla insan oldurmekte zevk verir![]()
Eğlenmek için kuş mu vurcan yav yapmaTufek evde cok ta sacmasiydi gurultusuydu zor oluyi ben kirikkalede eglenmek icin alcam

Usta var evde tufek falan ama amac hani sise vurmak falan filen arabada duracak oyleEğlenmek için kuş mu vurcan yav yapma![]()
Eğer alan varsa bence hiç gerek yok buna sesi bile çıkmıyo o zevki vermiyo![]()
Arkadaşım burası gereksizler değil dikkat etmeni öneririm
![]()
Daha 1-2 ay once samimiydik olmuyor boyle
![]()
Canas yada magnum iyidir iyiUsta var evde tufek falan ama amac hani sise vurmak falan filen arabada duracak oyle
Kral canas yada magnum havalı tüfek yazınca hemen çıkıyo googldaFiyatlari nasilki ya hicmi kullanan yok![]()

usta bende alacam abimde var biz sorduk sıfır 200 tl dedi ve fişegi 200 tane 5 tlye bu arada alirken dulburlu al o zaman 10 da 10 vuracagina eminim super bisi valla normal tufek zevki yoknormal tufekler 800 tlye ve hic biseye yaramiyorlar bu arada sizin orda niye bahalıIgne deliginden geciremezsin mermiler o kadar kucuk degildaha dun kutu kola kutusunu indirdim kutuya atiyodum kacta kac vurdun demeyin igne deligine bile sokarimusta bende alacam abimde var biz sorduk sıfır 200 tl dedi ve fişegi 200 tane 5 tlye bu arada alirken dulburlu al o zaman 10 da 10 vuracagina eminim super bisi valla normal tufek zevki yoknormal tufekler 800 tlye ve hic biseye yaramiyorlar bu arada sizin orda niye bahalı

azcik abartmadan bisi olmazIgne deliginden geciremezsin mermiler o kadar kucuk degil![]()