Baydırman
Moderator
Hosta varhostayı çok severdim kapattılarbir de bildirici market vardı akıbetini bilmiyorum
![]()

Bildirici marketi de duymuştum var diye biliyorum onu da

Hosta varhostayı çok severdim kapattılarbir de bildirici market vardı akıbetini bilmiyorum
![]()

Hosta var
Bildirici marketi de duymuştum var diye biliyorum onu da![]()
Eyvallah abiİkiside aktif durumda calısıyorlar

İkiside aktif durumda calısıyorlar

İnternetteneryaman fotolarını nerden bulcam ben yaikinci etap isterim
![]()

gogıl örtte bir tane vardı en son gogıl görsellere giremİnternetten![]()

Evet görsellerde vargogıl örtte bir tane vardı en son gogıl görsellere girem![]()
bir görseli bilebiliyorum o da yıllardır varEvet görsellerde var
, arka tarafı çekmemişler çekseler görürdüm 
Bak sana ne buldumbir görseli bilebiliyorum o da yıllardır var, arka tarafı çekmemişler çekseler görürdüm
![]()

duygulandım hocamBak sana ne buldum

Ankarada ne kadar kaldınduygulandım hocam![]()

5 sene kaldım hocam Ankara doğumluyum. 2000'de Ankara'dan taşındık en son gidişim 2005Ankarada ne kadar kaldın![]()
Yaş kaç?5 sene kaldım hocam Ankara doğumluyum. 2000'de Ankara'dan taşındık en son gidişim 2005

21Yaş kaç?![]()
0-5 arası ankarada geçti yani. Biraz da çocukluğun geçtiği güzel zamanlar arkadaş ortamı felan derken bir de oradan ayrılınca ve bunlarda çocukluk yaşında olunca ankaranın tadı damağında kalmış olmalı

Hem iyi hem kotu bir donemdi. ankarada beni ceken bir seyler var ama tofascilar ve kural tanimazlik var sanirim trafiginde falan, bunlar itiyor beni0-5 arası ankarada geçti yani. Biraz da çocukluğun geçtiği güzel zamanlar arkadaş ortamı felan derken bir de oradan ayrılınca ve bunlarda çocukluk yaşında olunca ankaranın tadı damağında kalmış olmalı![]()
Hani adamın parası yoktur alamaz normal bir şekilde kullanır anlarım hani modifiye yapıp gözü gibi bakana da saygı duyarım ama booooouuum diye egzoz sesi çıkaranlaraHem iyi hem kotu bir donemdi. ankarada beni ceken bir seyler var ama tofascilar ve kural tanimazlik var sanirim trafiginde falan, bunlar itiyor beni

kurt egzozHani adamın parası yoktur alamaz normal bir şekilde kullanır anlarım hani modifiye yapıp gözü gibi bakana da saygı duyarım ama booooouuum diye egzoz sesi çıkaranlara![]()