Hava Soğukken Nereye Ateş Etcez?

Sponsorlu Bağlantılar

Nereye Sıkarız?

• Ağzına sıkarım(memati)

Kullanılan: 0 0.0%
  • Ya bi git portakal suyu sık

Kullanılan: 4 100.0%
  • Balkanlara sıkarım

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    4
Baydırman

Baydırman

Moderator
  • Beğen
Tepkiler: MaxipmaN

MaxipmaN

Üye
    Konu Sahibi
eryaman fotolarını nerden bulcam ben ya :( ikinci etap isterim :(

Baydırman

Baydırman

Moderator
0-5 arası ankarada geçti yani. Biraz da çocukluğun geçtiği güzel zamanlar arkadaş ortamı felan derken bir de oradan ayrılınca ve bunlarda çocukluk yaşında olunca ankaranın tadı damağında kalmış olmalı :sirit:

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN

MaxipmaN

Üye
    Konu Sahibi
0-5 arası ankarada geçti yani. Biraz da çocukluğun geçtiği güzel zamanlar arkadaş ortamı felan derken bir de oradan ayrılınca ve bunlarda çocukluk yaşında olunca ankaranın tadı damağında kalmış olmalı :sirit:
Hem iyi hem kotu bir donemdi. ankarada beni ceken bir seyler var ama tofascilar ve kural tanimazlik var sanirim trafiginde falan, bunlar itiyor beni

Baydırman

Baydırman

Moderator
Hem iyi hem kotu bir donemdi. ankarada beni ceken bir seyler var ama tofascilar ve kural tanimazlik var sanirim trafiginde falan, bunlar itiyor beni
Hani adamın parası yoktur alamaz normal bir şekilde kullanır anlarım hani modifiye yapıp gözü gibi bakana da saygı duyarım ama booooouuum diye egzoz sesi çıkaranlara :gun1:

MaxipmaN

Üye
    Konu Sahibi
Hani adamın parası yoktur alamaz normal bir şekilde kullanır anlarım hani modifiye yapıp gözü gibi bakana da saygı duyarım ama booooouuum diye egzoz sesi çıkaranlara :gun1:
kurt egzoz :muha:

• Beğen
Tepkiler: Baydırman

Üst Alt